FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TvBHT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TvBHT » 20 sep 2013, 22:31

Ko ce opet gledat Kerlu u pm!!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 sep 2013, 22:33

E Safete bas si pi.cka :lol: Sta bi tek bilo da smo ti mi prijetili :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 20 sep 2013, 22:35

?

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 sep 2013, 23:27

AsharaK je napisao/la:Ne mogu da vjerujem...

1. Njemu na dušu ako nas je za*ebo
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju :oops:
Za njima i mali Kvesic da obnovi povredu ako cemo tako ;) .

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 20 sep 2013, 23:30

Hajde malo prestanite sa sranjima... Nek igra ko gdje hoce. Opet kazem - pravo sumnjam da je to pravi razlog ali i ako jeste pa sta???? Treba stisnuti m.da i igrati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2013, 23:35

soe je napisao/la:

2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: djeco pišat pa spavat, vidite li koja su doba ?
DRUG NEBI TI PUNCA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 sep 2013, 23:44

nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegovini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 20 sep 2013, 23:50

old school je napisao/la:nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegovini
Povjerio se tom malcu, jest sigurno :lol: Sta sve ljudi nece lupat. Hajd da je reko' povjerio se nekom starijem igraci ili rekao ljudi bi povjerovali ali sigurno bi to rekao nekom malcu od 18' godina' :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 sep 2013, 23:51

soe je napisao/la:

fuj ! Sramota ,balavurdijo !Vi ste ionako sramota za grad,za klubove...
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 sep 2013, 00:07

soe je napisao/la:

O moj bože, ja nisam ništa loše mislio, nego sam razmišljo baš o ljudima takvim poput tebe :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 sep 2013, 00:27

AsharaK je napisao/la:
soe je napisao/la:

O moj bože, ja nisam ništa loše mislio, nego sam razmišljo baš o ljudima takvim poput tebe :)
Ja samo pratim analogiju tvog posta,naravno da ne zelim nista lose ni jednom igracu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 sep 2013, 00:44

Ove godine bi volio da budemo prvaci pored svih sportskih razloga sto cemo bit nosiovici vjerovatno i ostalo..i zbog iduceg:

29 KOLO PREPUNA GRBAVICA IZLAZE PITICE NA TEREN A ONADA KOLEGA HADZIC SAOPSTAVA IDUCU VIJEST: ZAMOLIO BI SVE NAVIJACE DA POZDRAVE SAMPIONE BiH ZA SEZONU 2013/2014 FK ZELJEZNICAR,I JOS NA KRAJU DA GLEDAJU KAKO PRIMAMO PEHAR :D :D
=\_1921_/=

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 21 sep 2013, 00:47

Vi ste stvarno bez mozga, od Sarajeva hocete da stvorite novi BG? Svakako da ima svakakvih "šošona", ali nisu to neki frajeri osim sto su umisljeni krimosi.

Ajde djeco prestanite da pisete gluposti u ime cijele navijacke grupe, jer svakako bi neko mogao da na*ebe zbog vas (NADAM SE da vas niko ne shvata ozbiljno, cuj on ce polomit nekog igraca..)

@Joj invincible mojne toga, i onda zagrmit "Grbavica puna i svi pjevaju ...!"

Sutra veoma vazna utakmica, 3 boda i idemo hrabro do kraja :arrow:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2013, 00:49

Oj ljuta Krajino sta si docekala :lol:

btw zargonski termin "soson" se odnosi na sandzaklije doslje u Sarajevu,koristite ga kako treba ako ga vec morate koristiti...

Inace uzimamo danas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 21 sep 2013, 00:57

Soe@ sta ti radis ovdje, idi navijaj za atletico Madrid i ostali 8 klubova sto pratis, nemoj pisati na temi zelje, cuj kvesic da obnovi povredu :roll: :twisted: :evil:
Za sve ti hvala Amare!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 21 sep 2013, 01:02

Sutra ako Zeljo uzme Sirokog to ce biti prekretnica kao protiv Olimpica prije par godina.
Ako izgubimo definitivno smo u velikoj banani cak mozda i gotova sezona za odbranu titulu.
Problem nije da izgubimo u Sirokom da kuci dvije nismo kiksali.
Tako sutra je tekma biti ili ne biti.
Nadat se za "biti".

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 sep 2013, 01:11

BosniaHerzegovina je napisao/la:Soe@ sta ti radis ovdje, idi navijaj za atletico Madrid i ostali 8 klubova sto pratis, nemoj pisati na temi zelje, cuj kvesic da obnovi povredu :roll: :twisted: :evil:
Evo necu vise samo mi se nemoj uzrujavat.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 sep 2013, 01:16

TvBHT je napisao/la:
old school je napisao/la:nazalost ovdje nisu u pitanju nikakve prijetnje,Nadarevic je rekao malom Sadikovicu da ne zeli biti ovdje pod ovakvim okolnostima aludirajuci na stanje u klubu,nazalost ali je tako.. samo glupo je ovo ispalo da se dizu tenzije i to pred sutrasnja gostovanja oba kluba u hercegovini
Povjerio se tom malcu, jest sigurno :lol: Sta sve ljudi nece lupat. Hajd da je reko' povjerio se nekom starijem igraci ili rekao ljudi bi povjerovali ali sigurno bi to rekao nekom malcu od 18' godina' :lol:
to sto si ti ogranicen ko balkon i glup ja ne mogu ispraviti i da hocu,tako da misli sta hoces znam jutros sta sam cuo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 sep 2013, 09:23

Papak koji dođe sa strane u veliki grad i zakuha među domicilnim (mada su i domicilni sumnjivi ali hajde de) i pokušava izvući za sebe najviše. Svi vi koji najavljujete lomove Puzigaće, Kvesića, Bilbije ili bilo koga ste ništa drugo nego debili. Dosta je više vašeg **** preko neta, pozivanja na šamaranje, tuču, putem privatnih poruka, u šumu sjekiru i zaradite koji dinar i istresite svoje frustracije obarajući debla.

Safet je zatvorio za sebe vrata ovog grada i tako je nama je trebalo 10 godina da to shvatimo, vama 10 dana da se radi o običnom primitivcu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 sep 2013, 09:47

BHT 19:45 Listica-Željezničar

Napokon da i ovaj bht prenosi nesta kako treba a ne derbije zacelja.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 237 gostiju.