Masoni

Inače sam ovo ja crtao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja bih,ali neda mi hanumaBadrHari je napisao/la:Baris li ovo Kristijane
Zar si vjeran nekoj u najludjim teenagerskim godinamaCautinho je napisao/la:Ja bih,ali neda mi hanumaBadrHari je napisao/la:Baris li ovo Kristijane
sa skajpa boga miGusar1995 je napisao/la:@iVar ova je iz Kaknja odakle ti nju 'znaš'![]()
HuliganCautinho je napisao/la: Inače sam ovo ja crtao
ne dirajte ga vidi mu drugaricagojzerica je napisao/la:HuliganCautinho je napisao/la: Inače sam ovo ja crtao
nema veće gluposti od tih domaćih vines-a. Em ih rade ljudi koji ne znaju da tečno pričaju, em kopiraju amerikance.Pirke je napisao/la:Oni momci koji prave Vines-e o Bosni i Balkanu su zakon.
Potrazite Bosnian Vines i Balkan Vines.
MegaPotencijal!Cautinho je napisao/la:Na ovoj slici sve imaju 16.
Drugi srednje.
Ti sad faca a ? Pu poserem ti se na tvoje izjašnjavanje . Jesi li ti jedan od onih marsovaca , vanzemaljaca i sličnih kretena ?Marsal je napisao/la:Ova probošnjačka kampanja me toliko nervira da bih prije umro nego se izjasnio ko ti ljudi...
Boli te qurac šta sam ja, šta god sam sebi sam.bavarian_bk je napisao/la:Ti sad faca a ? Pu poserem ti se na tvoje izjašnjavanje . Jesi li ti jedan od onih marsovaca , vanzemaljaca i sličnih kretena ?Marsal je napisao/la:Ova probošnjačka kampanja me toliko nervira da bih prije umro nego se izjasnio ko ti ljudi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.