BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
E, imamo posebnu temu, pa mozemo tamo naglabati bez problema... A izgubili su od Turske koju svako nabija, pa mi padose u ocima. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gledam na fb ljudi pisu da su sramotne cijene ulaznica koje je savez postavio za jednu utakmicu protiv "tamo" nekog Lihtenstajna, al ljudi nekontaju da bi cijena ulaznica trebala biti ista igralo se protiv Lihtenstajna ili Portugala, to je barem moje misljenje jer ako vec idem gledati utakmicu idem da je gledam radi nase selekcije a ne radi tamo nekih...
Inacne cijene su iste ko i dosad
Zapad 40KM
Istok 30KM
Jug i Sjever 20KM
I u prodaju su od 26.09
Zapad 40KM
Istok 30KM
Jug i Sjever 20KM
I u prodaju su od 26.09
- Consigliere
- Kontakt:
S obzirom na vaznost utakmice, i skoro zagarantovanu pobjedu i festu na njoj, prejeftine su cijene.
Fit Tony: I keep my friends close...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jel ovo 100% ?BelminM23 je napisao/la:Gledam na fb ljudi pisu da su sramotne cijene ulaznica koje je savez postavio za jednu utakmicu protiv "tamo" nekog Lihtenstajna, al ljudi nekontaju da bi cijena ulaznica trebala biti ista igralo se protiv Lihtenstajna ili Portugala, to je barem moje misljenje jer ako vec idem gledati utakmicu idem da je gledam radi nase selekcije a ne radi tamo nekih...
Zapad 40KM
Istok 30KM
Jug i Sjever 20KM
I u prodaju su od 26.09
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Bila je to jedna pobjeda koja je pokazala svu snagu ove ekipe, ali i dvomeč koji je pokazao koliko smo negdje u sebi iskvaren narod... ili bar pojedinci koji sebe nazivaju "novinarima" i foteljasi koji su docekali taj posrtaj ekipe da pokusaju svoje foteljaske celulitne guz.ove... nije ni bitno
Sjetimo se samo nekih utakmica, dva puta Portugal, Francuska, Danska... HISTORIJSKI MECEVI, SUDBINA ZEMLJE ITD... nikad nista, jednostavno uvijek smo u tim mecevima bili manja ekipa, i nismo imali ono sto nemaju ni ostale reprezentacije ... Pred dvomeč smo sa puno optimizma i povjerenja najavljivali laganu pobjedu... realno, pretjerano.. Nije slovačka tako losa ekipa, koliko su neki unutarnji faktori krivi za igre ove reprezentacije,... a imaju i onaj nekadasnji nas problem... dobra igra, sve ok, ali uvijek kiksevi i porazi...smjena trenera i stigli su bolji rezultati... u zenici, bilo je jako tesko, psiholosi smo se dobro dtzai jean dio utakmice a onda pad... primamo gol i tu je sve zavrsilo... poslije te utakmice, velike kolicine frustracije iznose novinari i "sportski znalci" ... jadno i pateticno, nakon sto je nasa reprezentacija samljela sve u grupi, nakoj jednog poraza sve j popljuvano... price o svađama i mrznji "ovih" i "onih" ...utakmica u slovackoj, biti ili nebiti... zna se da ce grci do raja dobiti sve po 1-0 makar igrali protiv rudara iz rudnika mrkog uglja kad izađu iz treće smjene... prvo poluvrijeme sanse na obje strane, njihov golman sjajan, kao i Begovic... vidjelo se i u prvoj i u drugoj tekmi da nije Hamsik najopsaniji igrac nego Vajs... strasan igrac,.... primamo gol, i mislio sam, zaista, da nema nikakve sanse da se vratimo, a nakon stative slovaka jos i vise... safet uvodi zahirovica, drzim se za glavu, imao sam osjecaj da bih ga golim rukama zadavio!!! Što safete zadnjeg veznog???? Pored ofanzivaa, kada trebas 2 gola za Brazil ...Zaha?
na kraju tekme, kad se ohladila glava... Zahirović odigrao flastera na Vajsu i slovaci su prestali igrati fudball... Genijalno safete... kapa dole!
A onda ubacuje malog "švicarca" ... izbacuje Misketa koji vise hodati nije mogao (ali je odigrao borbeno!)...
U najvazniji dvomec, u vatru je ubacio Bicakcica stopera sa 23 godine i bez i jedne kvalifikacione utakmice u zivotu... i eto, "njemac" i "svicarac" , safetovi novi momci, NAŠI novi momci, postizu dva gola za pobjedu... pobjedu koja je pokazala nesto sto je mozda bitnije i od samih 19 bodova i prvog mjesta
Desila se utakmica, u kojoj smo pobjedili a da nismo bili toliko nadmocni, utakmica pod velikim pritiskom i za nas i za protivnika, utakmica gdje oni NAJVEĆI pobjeđuju tako sto mali protivnik promasi mnogo sansi, igra "historijsku" i izgubi ... a veliki iz neka dva prekida, il udarca sa distance zabjju dva gola i ubiju svaku nadu u bolji rezultat.. kao nama danci, francuzi, portugalci... itd ...e to je ono VELIKO jer smo postali VELIKI.. dobijemo jednu utakmicu, najvazniju, u gostima, a da nismo bili puno bolji....
Sada idu dvije utakmice, jedna u Zenici, rutinska, gdje mozemo odmoriti par igraca koji su rizicni da dobiju kartone, ubaciiti ako moze Kolasinca i ovog maog iz austrije, hajrovica... a onda, ocekujem da napunimo stadion u gostima protiv ovih polurusa, i da ih zgazimo!!!
uz to ocekujem i kiks grka protiv slovaka... slovaci ce traziti pobjedu ili remi iz nekih sportskih razloga... a grci su imali i previse srece do sada
Sjetimo se samo nekih utakmica, dva puta Portugal, Francuska, Danska... HISTORIJSKI MECEVI, SUDBINA ZEMLJE ITD... nikad nista, jednostavno uvijek smo u tim mecevima bili manja ekipa, i nismo imali ono sto nemaju ni ostale reprezentacije ... Pred dvomeč smo sa puno optimizma i povjerenja najavljivali laganu pobjedu... realno, pretjerano.. Nije slovačka tako losa ekipa, koliko su neki unutarnji faktori krivi za igre ove reprezentacije,... a imaju i onaj nekadasnji nas problem... dobra igra, sve ok, ali uvijek kiksevi i porazi...smjena trenera i stigli su bolji rezultati... u zenici, bilo je jako tesko, psiholosi smo se dobro dtzai jean dio utakmice a onda pad... primamo gol i tu je sve zavrsilo... poslije te utakmice, velike kolicine frustracije iznose novinari i "sportski znalci" ... jadno i pateticno, nakon sto je nasa reprezentacija samljela sve u grupi, nakoj jednog poraza sve j popljuvano... price o svađama i mrznji "ovih" i "onih" ...utakmica u slovackoj, biti ili nebiti... zna se da ce grci do raja dobiti sve po 1-0 makar igrali protiv rudara iz rudnika mrkog uglja kad izađu iz treće smjene... prvo poluvrijeme sanse na obje strane, njihov golman sjajan, kao i Begovic... vidjelo se i u prvoj i u drugoj tekmi da nije Hamsik najopsaniji igrac nego Vajs... strasan igrac,.... primamo gol, i mislio sam, zaista, da nema nikakve sanse da se vratimo, a nakon stative slovaka jos i vise... safet uvodi zahirovica, drzim se za glavu, imao sam osjecaj da bih ga golim rukama zadavio!!! Što safete zadnjeg veznog???? Pored ofanzivaa, kada trebas 2 gola za Brazil ...Zaha?
na kraju tekme, kad se ohladila glava... Zahirović odigrao flastera na Vajsu i slovaci su prestali igrati fudball... Genijalno safete... kapa dole!
A onda ubacuje malog "švicarca" ... izbacuje Misketa koji vise hodati nije mogao (ali je odigrao borbeno!)...
U najvazniji dvomec, u vatru je ubacio Bicakcica stopera sa 23 godine i bez i jedne kvalifikacione utakmice u zivotu... i eto, "njemac" i "svicarac" , safetovi novi momci, NAŠI novi momci, postizu dva gola za pobjedu... pobjedu koja je pokazala nesto sto je mozda bitnije i od samih 19 bodova i prvog mjesta
Desila se utakmica, u kojoj smo pobjedili a da nismo bili toliko nadmocni, utakmica pod velikim pritiskom i za nas i za protivnika, utakmica gdje oni NAJVEĆI pobjeđuju tako sto mali protivnik promasi mnogo sansi, igra "historijsku" i izgubi ... a veliki iz neka dva prekida, il udarca sa distance zabjju dva gola i ubiju svaku nadu u bolji rezultat.. kao nama danci, francuzi, portugalci... itd ...e to je ono VELIKO jer smo postali VELIKI.. dobijemo jednu utakmicu, najvazniju, u gostima, a da nismo bili puno bolji....
Sada idu dvije utakmice, jedna u Zenici, rutinska, gdje mozemo odmoriti par igraca koji su rizicni da dobiju kartone, ubaciiti ako moze Kolasinca i ovog maog iz austrije, hajrovica... a onda, ocekujem da napunimo stadion u gostima protiv ovih polurusa, i da ih zgazimo!!!
uz to ocekujem i kiks grka protiv slovaka... slovaci ce traziti pobjedu ili remi iz nekih sportskih razloga... a grci su imali i previse srece do sada

Ulaznice kod nas jesu skupe, ali mislim da prije svega zbog malog kapaciteta BP ... Sigurno da nismo najjeftiniji za gledati.
daPapastathopoulos je napisao/la:jel ovo 100% ?BelminM23 je napisao/la:Gledam na fb ljudi pisu da su sramotne cijene ulaznica koje je savez postavio za jednu utakmicu protiv "tamo" nekog Lihtenstajna, al ljudi nekontaju da bi cijena ulaznica trebala biti ista igralo se protiv Lihtenstajna ili Portugala, to je barem moje misljenje jer ako vec idem gledati utakmicu idem da je gledam radi nase selekcije a ne radi tamo nekih...
Zapad 40KM
Istok 30KM
Jug i Sjever 20KM
I u prodaju su od 26.09
25.09. s satorom u zenicuBelminM23 je napisao/la:daPapastathopoulos je napisao/la:jel ovo 100% ?BelminM23 je napisao/la:Gledam na fb ljudi pisu da su sramotne cijene ulaznica koje je savez postavio za jednu utakmicu protiv "tamo" nekog Lihtenstajna, al ljudi nekontaju da bi cijena ulaznica trebala biti ista igralo se protiv Lihtenstajna ili Portugala, to je barem moje misljenje jer ako vec idem gledati utakmicu idem da je gledam radi nase selekcije a ne radi tamo nekih...
Zapad 40KM
Istok 30KM
Jug i Sjever 20KM
I u prodaju su od 26.09
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Hello,Very sorry to hear that, we have received responses from organizers that tickets will not be sold online.For more specific information, please contact the organizer.Best regards, Bilietai.lt Kažu znaći da karti neće biti online za kupiti ........
Snaći će se BošnjacihuskaOFC je napisao/la:Hello,Very sorry to hear that, we have received responses from organizers that tickets will not be sold online.For more specific information, please contact the organizer.Best regards, Bilietai.lt Kažu znaći da karti neće biti online za kupiti ........

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sanjam sinoc utakmicu protiv Lihtenstajna, na poluvremenu stoji 0:0 raja sva nervozna na BP, i u 70 minuti dobijemo penal i Dzeko uzima da suta i promasi.. Svi psuju vamo tamo, vis 90ta minuta sudija prikazuje 8 minuta nadoknade, i dade nam u 7' minuti nadoknade opet penal... Ide Dzeko krece da suta, kad Miske ga samo gurnu uze loptu i zabi za 1:0

- Cautinho
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6876" onclick="window.open(this.href);return false;
Komotno ovdje produži
Komotno ovdje produži

Keep walking.
Da li neko zna da li ce se u Banja Luci moci kupiti ulaznice za utakmicu protiv Lihtenstajna i gdje ?? Znam da se protiv Grcke moglo kupiti u agenciji Neobas pa ne znam da li ce moci i ovaj put..
Sanjao sam i ja isto meč protiv Lihtenštajna sa drugacijom zavrsnicom.Goalgetter je napisao/la:Sanjam sinoc utakmicu protiv Lihtenstajna, na poluvremenu stoji 0:0 raja sva nervozna na BP, i u 70 minuti dobijemo penal i Dzeko uzima da suta i promasi.. Svi psuju vamo tamo, vis 90ta minuta sudija prikazuje 8 minuta nadoknade, i dade nam u 7' minuti nadoknade opet penal... Ide Dzeko krece da suta, kad Miske ga samo gurnu uze loptu i zabi za 1:0![]()
Naime igramo ,napadamo stvaramo prilike al nece lopta u gol i neće.
I jedan jedini njihov šut u 92 minuti sa nekih 20 metara zavrsava u golu,sjebo se strasno bio u snu :S
Sanjao sam i ja protiv Slovacke kuci da smo gubiliamer991 je napisao/la:Sanjao sam i ja isto meč protiv Lihtenštajna sa drugacijom zavrsnicom.Goalgetter je napisao/la:Sanjam sinoc utakmicu protiv Lihtenstajna, na poluvremenu stoji 0:0 raja sva nervozna na BP, i u 70 minuti dobijemo penal i Dzeko uzima da suta i promasi.. Svi psuju vamo tamo, vis 90ta minuta sudija prikazuje 8 minuta nadoknade, i dade nam u 7' minuti nadoknade opet penal... Ide Dzeko krece da suta, kad Miske ga samo gurnu uze loptu i zabi za 1:0![]()
I jedan jedini njihov šut u 92 minuti sa nekih 20 metara zavrsava u golu,sjebo se strasno bio u snu :S
pa smo eto i izgubili

Nego kad ste vec kod toga da izgubimo od Lihtenstajna mogli bi izgubiti jer Lihtenstajn ima 2 boda a latvija 7
tako da i sa pobjedom Lihtenstajn nece moci biti predzadnji na tabeli
a svi znamo da se sa zadnjim timom u grupi brisu rezultati

- sagitarius
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Sanjao sam i ja protiv Slovacke kuci da smo gubiliamer991 je napisao/la:Sanjao sam i ja isto meč protiv Lihtenštajna sa drugacijom zavrsnicom.Goalgetter je napisao/la:Sanjam sinoc utakmicu protiv Lihtenstajna, na poluvremenu stoji 0:0 raja sva nervozna na BP, i u 70 minuti dobijemo penal i Dzeko uzima da suta i promasi.. Svi psuju vamo tamo, vis 90ta minuta sudija prikazuje 8 minuta nadoknade, i dade nam u 7' minuti nadoknade opet penal... Ide Dzeko krece da suta, kad Miske ga samo gurnu uze loptu i zabi za 1:0![]()
pa smo eto i izgubili
Nego kad ste vec kod toga da izgubimo od Lihtenstajna mogli bi izgubiti jer Lihtenstajn ima 2 boda a latvija 7
tako da i sa pobjedom Lihtenstajn nece moci biti predzadnji na tabeli
a svi znamo da se sa zadnjim timom u grupi brisu rezultati
To se tebi opet ide u baraz

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ma idemo po 6 boba aBd 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sanjao sam i ja da smo ih rasturili na proste faktore, tako ce na kraju i biti i kraj price 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sanjo vodimo 3:0 onda udje Mirza i fula dva slobodna bacanja.
ma kakav baraz idemo Direktnosagitarius je napisao/la:
To se tebi opet ide u baraz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.