Htjeli mu prirediti iznenađenje, a čovjek im hladno reče da tu pjesmu nikad nije volio.soccerfan je napisao/la:Hajde i pitanja na ovom intervjuu, sve ja to mogu "sazvakati" al brate koji ce im davo ova "pjevaljka" ? Zemljo otvori seOvo ovako nigdje nema.
Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N
velez_mostar je napisao/la:Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N
Zao mi te je ako ti je ovo gospodin.
19 jarane.velez_mostar je napisao/la:Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N
mozda se momak preziva dzekovelez_mostar je napisao/la:Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N
Ja bih prije rekao da ti imas problema sa kontanjem. Sto rekao poznati Cutuk "Bem ti kontanje"velez_mostar je napisao/la:Vjerovatno imas 14 godina, cim ti je nick Dzeko, i realno je da nazivas osobu kojoj treba Teftedarija kao glasnogovornik kako bi nadoknadio nedostatak rijeci od strane amebe zvane Safet Susic.Amar Dzeko je napisao/la:G O S P O D I N
Posto savez nema para, hajmo mi poceti skupljati novac, da ponudimo slovacima premiju ako uzmu bod odnosno pobjedu u grckoj ili se ove premije mogu nuditi samo u posljednjem kolu nisam u toku.calcio je napisao/la:Grci ponudili litvancima premije ako nam otkinu koji bod. Izvor: face tv.
Sad ako su litvanci pametni neka traze pare unaprijed i obecaju da ce dati sve od sebe. Jadni grci morace prodat par ostrva da bi nas pokusali zaustaviti
Ma to su gluposti, mozes ti ponuditi citav dunjaluk nekom, dzaba sve ako taj neko to nije sposoban uraditi.U Litvaniji jedino mozemo sami se zaustaviti tj da shvatimo utakmicu olako i da nam se to obije o glavu.calcio je napisao/la:Grci ponudili litvancima premije ako nam otkinu koji bod. Izvor: face tv.
Sad ako su litvanci pametni neka traze pare unaprijed i obecaju da ce dati sve od sebe. Jadni grci morace prodat par ostrva da bi nas pokusali zaustaviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.