NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Muris smijenjen sa funkcije sp direktora a novi sp direktor Refik Omerčić
Muris smijen a Omercic ce tu funkciju obavljat volonterski......BiberBiber je napisao/la:Muris smijenjen sa funkcije sp direktora a novi sp direktor Refik Omerčić
Nalozeno diretkoru da se iznadju sredstva da se isplate plate i dobavljaci, radnicima smanjena primanja, ako Nurdo ne dobije sredstva od vlade federacije i Kantona.... papa premier liga u Gradaccu.... bas me zanima koliko ce nas tad volir Zvijezdu
pa prvi ti neces dolaziti gledat zvijezdu
bice nas budala kao i uvijek koji cemo lijeciti frustracije na stadionu
zalosno ce biti ako ovo ode sve u hendek.mislim da se necemo moci zaustaviti ni u prvoj ligi ako krene nizbrdo.ali ona liga gdje je mionica bas je dobra sve na kantonu utakmice .ipak sve je za ljude.gdje god zvijezda tu i mi.

zalosno ce biti ako ovo ode sve u hendek.mislim da se necemo moci zaustaviti ni u prvoj ligi ako krene nizbrdo.ali ona liga gdje je mionica bas je dobra sve na kantonu utakmice .ipak sve je za ljude.gdje god zvijezda tu i mi.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:pa prvi ti neces dolaziti gledat zvijezdubice nas budala kao i uvijek koji cemo lijeciti frustracije na stadionu
![]()
nego sta je sada mustafa u klubu imali i sad platu kao premijer federacije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sam na domace utakmice kad god sam mogo dolazio i dolazit cu u kojoj god ligi bili...... a ako hoces iskreno puno je ljepse bilo gledat sabaniju, zajebajes se, svi hebu sudiju, nije bilo ni jednog trenera na tribinama ma uzivancija, sad sjedic na onoj stolici a oko tebe svi nesto pametuju i znaju, a pola ih uslo na drugo poluvrijeme da neplate ulaz....... davno sam ja reko da ovo nije za nasastra1922 je napisao/la:pa prvi ti neces dolaziti gledat zvijezdubice nas budala kao i uvijek koji cemo lijeciti frustracije na stadionu
![]()
Tkanton je napisao/la:Ja sam na domace utakmice kad god sam mogo dolazio i dolazit cu u kojoj god ligi bili...... a ako hoces iskreno puno je ljepse bilo gledat sabaniju, zajebajes se, svi hebu sudiju, nije bilo ni jednog trenera na tribinama ma uzivancija, sad sjedic na onoj stolici a oko tebe svi nesto pametuju i znaju, a pola ih uslo na drugo poluvrijeme da neplate ulaz....... davno sam ja reko da ovo nije za nasastra1922 je napisao/la:pa prvi ti neces dolaziti gledat zvijezdubice nas budala kao i uvijek koji cemo lijeciti frustracije na stadionu
![]()

nedaj boze ipak da panemo na niske grane.opet je premijer liga uzivancija.al neka bude kako bude
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daj boze da nebude, al kad ti Sportski direktor radi za dzaba, kad se radnicima smanje plate zna se sta slijedi.... ako ubrzo neiznadju rjesenje dabogda da nebude jos jedan omladinac u gradu
mozda se budemo za par godina samo sjecali premijer lige kao npr zepce
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Al nada postoji, cim je Fadil i Nurdo jos uvijek dole i pokusaju se nac sredstva za plasticni teren znaci da imaju neko rjesenje na vidiku, al vrijeme ce pokazat.... sad je svaka marka bitnaastra1922 je napisao/la:mozda se budemo za par godina samo sjecali premijer lige kao npr zepce
-
- Kontakt:
Treba dati sada onim koji su kritikovali Fadila i Nurdu da oni vode klub jer oni sve znaju.
Davno sam pisao da citav Gradacac treba da bude sretan sto su takva dva covjeka stala iza kluba, ali ocigledno da pojedincima ni to nije valjalo.Svim silama treba pokusati zadrzati kljucni dvojac koji donio najvise uspjeha u Zvijezdinoj historiji, u suprotnom mozemo se pomiriti sa 4 ligom.Kada ispadnemo u 4-5 ligu tada nece biti ni kriticara, a bit cemo zadovoljni sto se klub uopste i takmici.
Kao najstabilniji i najuredjeniji klub u BiH,koji je poprimio simpatije citave BiH, dosli smo u situaciju da smo otjerali glavne sponzore kluba.Bolje nismo ni zasluzili, tako nam i treba.Tek kad odu iz kluba, shvatit cemo koliko su nam znacili.
Nadam se da ce ostati u klubu i da cemo samo pojacati upravu kluba nakon skupstine.
Davno sam pisao da citav Gradacac treba da bude sretan sto su takva dva covjeka stala iza kluba, ali ocigledno da pojedincima ni to nije valjalo.Svim silama treba pokusati zadrzati kljucni dvojac koji donio najvise uspjeha u Zvijezdinoj historiji, u suprotnom mozemo se pomiriti sa 4 ligom.Kada ispadnemo u 4-5 ligu tada nece biti ni kriticara, a bit cemo zadovoljni sto se klub uopste i takmici.
Kao najstabilniji i najuredjeniji klub u BiH,koji je poprimio simpatije citave BiH, dosli smo u situaciju da smo otjerali glavne sponzore kluba.Bolje nismo ni zasluzili, tako nam i treba.Tek kad odu iz kluba, shvatit cemo koliko su nam znacili.
Nadam se da ce ostati u klubu i da cemo samo pojacati upravu kluba nakon skupstine.
sredstva za pomoćni nije problem dobiti bitno je odraditi plan i dokumentaciju... to uefa sponzorira...
Dobro to, od toga neovisi hocel bit kluba ili ne, to je najmanji problememir_dj je napisao/la:sredstva za pomoćni nije problem dobiti bitno je odraditi plan i dokumentaciju... to uefa sponzorira...
E astra,da vidis mog rodjaka.....astra1922 je napisao/la:sutra nam sudi moj rodak, nebrinite sigurno cemo izgubiti,on nama i na banji otima i rukama i nogama

znaci li to i sve sto je do sada muris uradio i pokusavao srediti mutljavine bivseg direktora mustafe pada u vodu ili mi moze neko drugi reci zasto je muris smijenjen,kako ja znam i on nije dosao zbog novaca niti je svoje vrijeme dolje provedeno naplacivao...sigurno su njegove reakcije i pokusaj promijena naisle na nerazumijevanje (sredjivanje situacije u svlacionici,vracanje moranjkica,isplata placa igracima,imenovanje novog sefa strucnog staba...) tek sada mi je sumnjivo zasto je UO uvijek odugovlacio sastanak nije se mozda nurdi svidjeo plan od murisaBiberBiber je napisao/la:Muris smijenjen sa funkcije sp direktora a novi sp direktor Refik Omerčić
Ljudi moji kakav Muris pa ja sam odma pisao da je čovjek dole samo figura Ali je samo bilo pitanje koće umjesto njega voditi glavnu riječ. Kad se malo bolje sagleda, sve oko kluba liči da on polako tone, htjeli mi to priznat ili ne.
Nisu našli novog trenera (ostavili Doru), igračima i uposlenicima kasne plate, dva glavna čovjeka (Fadil i Nurdo) lagano dižu ruke od svega (što se najbolje vidi na posljednjim utakmicama-nijedan od njih nedolazi), u roku od dva mjeseca dvije smjene i dva postavljanja sportskih direktora, skupštinu odugovlače isto dva mjeseca itd. Ovo se iole ozbiljnijem klubu (kao što smo mi "nekada" bili) nebi smjelo događati. Ali na našu veliku žalost to je istina koja je tu pred nama. Najbolje bi bilo kada bi se šteta mogla svesti na minimum i isforsirati par juniora da bi mogli imati bazu za prvu lifu FBIH ukoliko nedaj bože ispadnemo. Jer htjeli mi to ili ne činjenica je da će igrači sa strane u nedostatku novca odmah dignuti sidro.
Nisu našli novog trenera (ostavili Doru), igračima i uposlenicima kasne plate, dva glavna čovjeka (Fadil i Nurdo) lagano dižu ruke od svega (što se najbolje vidi na posljednjim utakmicama-nijedan od njih nedolazi), u roku od dva mjeseca dvije smjene i dva postavljanja sportskih direktora, skupštinu odugovlače isto dva mjeseca itd. Ovo se iole ozbiljnijem klubu (kao što smo mi "nekada" bili) nebi smjelo događati. Ali na našu veliku žalost to je istina koja je tu pred nama. Najbolje bi bilo kada bi se šteta mogla svesti na minimum i isforsirati par juniora da bi mogli imati bazu za prvu lifu FBIH ukoliko nedaj bože ispadnemo. Jer htjeli mi to ili ne činjenica je da će igrači sa strane u nedostatku novca odmah dignuti sidro.
Sta se to kod vas desava?
Je l' vam pun sastav ili fali li vam koji igrac?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pusti bolan jel im neko fali ili ne,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA I imace gledat dopunski čas iz nogometa u režiji mladih nogometaša sa OTOKE,,,,,,,,,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Sta se to kod vas desava?
alo jestel vi normalni kakvo gasenje koji vam je qurac joj kakve vi zakljucke imate u pm
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Kontakt:
Ne treba donositi zakljucke unaprijed, niko od nas nema prave informacije, sve ovdje sto se pise su spekulacije i nagadjanja.Sacekajmo da vidimo sta ce to skupstina donijeti.
Sto se tice ostanka Dore iako sam i sam pisao da bi trebao odstupit kao pomocni trener Gacinovica nakon debakla na pocetku sezone, pokazao je u ove 3 utakmice da nije nista slabiji trener od Gacinovica cak sta vise.
U ove 3 utakmice koliko je vodio Zvijezdu (ne racunam kup,jer su se nasi predali prije pocetka utakmice) Zvijezda je jako dobro izgledala i igrala ofanzivno i ostavrila 2 pobjede protiv izrazito jakih protivnika (Siroki,Celik) a u Trebinju smo pruzili jako dobru partiju prvih 30-ak minuta i samo zbog nedostatka srece nismo uspjeli naplatiti sve promasene sanse.Dori treba pruziti sansu, jos neko vrijeme, ne treba cijeniti kakav je neko na osnovu 3 kola.Za sada nista slabije ne odradjuje posao od svojih prethodnika.Mi smo placali trenere po 5-6.000 Km pa nisu nista napravili.
Sto se tice ostanka Dore iako sam i sam pisao da bi trebao odstupit kao pomocni trener Gacinovica nakon debakla na pocetku sezone, pokazao je u ove 3 utakmice da nije nista slabiji trener od Gacinovica cak sta vise.
U ove 3 utakmice koliko je vodio Zvijezdu (ne racunam kup,jer su se nasi predali prije pocetka utakmice) Zvijezda je jako dobro izgledala i igrala ofanzivno i ostavrila 2 pobjede protiv izrazito jakih protivnika (Siroki,Celik) a u Trebinju smo pruzili jako dobru partiju prvih 30-ak minuta i samo zbog nedostatka srece nismo uspjeli naplatiti sve promasene sanse.Dori treba pruziti sansu, jos neko vrijeme, ne treba cijeniti kakav je neko na osnovu 3 kola.Za sada nista slabije ne odradjuje posao od svojih prethodnika.Mi smo placali trenere po 5-6.000 Km pa nisu nista napravili.
AKo je tačna informacija koju sam maloprije čuo(iz pouzdanog izvora) nepiše nam se dobro. Navodno Nurdo se skroz povlači a i Fadil najvjerovatnije, pokušaje se nać način da se finansiranje prebaci na opštinu i na kanton. A ako do toga dođe nepiše nam se dobro. Jedina svjetla tačka bi moglo biti što je izgleda ovih dana u obilasku bio jedan biznismen iz Azerbejdžana koji je izgleda voljan ulagati u Zvijezdu ali da ujedno bude i vlasnik kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.