FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba sada dovesti Mustafu Nadarevica umjesto Dine da postavi baklava taktiku... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
@MrRiccoli
nekad su se Horde skupljale ispred Sarajke pred derbi, pa nas 3 Manijaka. mirne duse s Bistrika , Ferhadijom po sred njh, lagano...
sad ne smijem.
eto ti odgovora na to tvoje Pelak, sad su disli neki novi klinci, debilniji, ruzniji, gluplji,blijedi,nervozni, idioti.
sto je najgore misle da su bolji od stare raje.
nekad su se Horde skupljale ispred Sarajke pred derbi, pa nas 3 Manijaka. mirne duse s Bistrika , Ferhadijom po sred njh, lagano...
sad ne smijem.
eto ti odgovora na to tvoje Pelak, sad su disli neki novi klinci, debilniji, ruzniji, gluplji,blijedi,nervozni, idioti.
+1tu i tamo je napisao/la:@MrRiccoli
sad ne smijem.
gotovo sad ba safet je prica o kojoj ne vrijedi polemisati, nece igrati za nas klub i ende. sutra nam je najvaznija utakmica u prvenstvu koja bi mogla znaciti prekretnicu za nas tim.
ma nije najvaznija al je bitna, malo bolje da odigra sredina i pobjeda ne dolazi u pitanjenime_tm87 je napisao/la:gotovo sad ba safet je prica o kojoj ne vrijedi polemisati, nece igrati za nas klub i ende. sutra nam je najvaznija utakmica u prvenstvu koja bi mogla znaciti prekretnicu za nas tim.

Nadarević je mogao kulturno izjaviti da ne želi preći u Željezničar a ne ovako preko medija plasirati neistine o navodnim prijetnjama.
Nadarević - "moj život više nema smisla"
Nadarević - "moj život više nema smisla"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Safetu sve najbolje u zivotu..Ako nas je izradio onda njemu na obraz,a ako je ovo istina onda-da Bog mili sacuva i sakloni..
Nema razloga vise kukati za njim,covjek nikad nije ni postao zvanicno dio tima a posebno prvih 11 da bi sad ovo bio neki hendikep ili gubitak..
Nema razloga vise kukati za njim,covjek nikad nije ni postao zvanicno dio tima a posebno prvih 11 da bi sad ovo bio neki hendikep ili gubitak..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bas nam se ne da da dovedemo neko pojacanje
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajlijaTM
gledaj na to logicno,nakon svega kroz sta zeljo trenutno prolazi,kome u upravi treba da to kaze,mi jarane imamo lajavce i one koji su zreli za nogu u dupe,al nemamo blekiće i slicne papcine!!!Rule_hz je napisao/la:dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
Sta god da je bilo,nece na dobro,a ja ti kazem da je 90% tacna info da su mu prijetili kao i celo svojevremeno pelaku,ihtijarevicu i jos par njih...
Na obije strane ima usijanih glava,vjeruj mi da ovo nikome nije trebalo,a ponajmanje igracima.Ko zna sta ce sad kome pasti na pamet.

Igra i rezultati u posljednjih nekoliko kola nisu ono na šta smo navikli, ali podrška navijača je sada najpotrebnija kako bismo zajedničkim snagama izašli na pobjednički kolosijek.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Celo prijetio Pelaku i Ihtijarevicu i ovi normala igrali, a ovom lafo neko prijeti i on kao ne smije.SarajlijaTM je napisao/la:gledaj na to logicno,nakon svega kroz sta zeljo trenutno prolazi,kome u upravi treba da to kaze,mi jarane imamo lajavce i one koji su zreli za nogu u dupe,al nemamo blekiće i slicne papcine!!!Rule_hz je napisao/la:dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
Sta god da je bilo,nece na dobro,a ja ti kazem da je 90% tacna info da su mu prijetili kao i celo svojevremeno pelaku,ihtijarevicu i jos par njih...
Na obije strane ima usijanih glava,vjeruj mi da ovo nikome nije trebalo,a ponajmanje igracima.Ko zna sta ce sad kome pasti na pamet.
Sa Grbavice: Šuška se da Amar na klupu dovodi Hadžiabdića, ipak je on donio titulu 1998-e...Iako se transfer drži u tajnosti, ipak je procurila vijest da se pregovara izmedju 3 i 4 kapučina dnevno u Makijatu. Time će biti zaokružena transfer lista u klubu, a za iduću godinu planirana su pojačanja na pozicijama gdje najviše škripi, farbač aut linija, krpljač zaštitne mreže prema navijačima sa sjevera. Neki navijači su rekli da pošto se Amar ne vraća na klupu, ni oni se ne vraćaju na tribinu, jer neće s konja sjahat na magarca, mada je konj za Evrope dobrano prespor, ovdje je i mogao da se izobada.
Iz čaršije (metromahale): Sberbank i Gazprom još čekaju nekog od sarajevskih ligaša da ih se posjeti sa financ. planom
Iz čaršije (metromahale): Sberbank i Gazprom još čekaju nekog od sarajevskih ligaša da ih se posjeti sa financ. planom
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ne mogu da vjerujem...
1. Njemu na dušu ako nas je za*ebo
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju
1. Njemu na dušu ako nas je za*ebo
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vjerovatno najrealniji i najtačniji post na ovoj temi unazad nekoliko mjeseci.Krvotok je napisao/la:Sa Grbavice: Šuška se da Amar na klupu dovodi Hadžiabdića, ipak je on donio titulu 1998-e...Iako se transfer drži u tajnosti, ipak je procurila vijest da se pregovara izmedju 3 i 4 kapučina dnevno u Makijatu. Time će biti zaokružena transfer lista u klubu, a za iduću godinu planirana su pojačanja na pozicijama gdje najviše škripi, farbač aut linija, krpljač zaštitne mreže prema navijačima sa sjevera. Neki navijači su rekli da pošto se Amar ne vraća na klupu, ni oni se ne vraćaju na tribinu, jer neće s konja sjahat na magarca, mada je konj za Evrope dobrano prespor, ovdje je i mogao da se izobada.
NAPRIJED NARODE!
0:1 sutra za Željezničar
Strijelac Eldin Adilović, glavom

Strijelac Eldin Adilović, glavom

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Najava: NK Široki Brijeg – FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-nk-sirok ... icar/6648/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-nk-sirok ... icar/6648/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pa nemamo Blekice i ostale hvala Bogu, oni su otišli (otjerani). Realno imamo najkvalitetniju upravu u PL od rata (ne samo u FKS, već od cijele lige). Bilo je prijetnji, psovanja i sl. najviše zbog Trofeja, iz revolta raje. Uostalom ni prvi ni zadnji kojem se psuje, prijeti ne bitno da li se radi o FKS. Bilo je daleko vecih prijetnji, psovanja i sl. ovaj slucaj je "mala maca". Uostalom skontace se prava istina ako Safet ode u INO klub u roku par dana. Bilo je svakakvih prozivanja oko ovoga, ali mi nelogicno da jucer izjavljuje kako je došao u najbolji klub i sl. izjave, a danas kao nece da potpise zbog prijetnji. Nema logike....SarajlijaTM je napisao/la:gledaj na to logicno,nakon svega kroz sta zeljo trenutno prolazi,kome u upravi treba da to kaze,mi jarane imamo lajavce i one koji su zreli za nogu u dupe,al nemamo blekiće i slicne papcine!!!Rule_hz je napisao/la:dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
- PeteDunham
- Kontakt:
Nije zadovoljan uslovima, negdje je namirisao više šuški, pa sad mora da se vadi na kojekakve prijetnje tipa Usta cu ti razvaliti, slomicu ti noge, itd. Nigdje veze 

Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!