FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 sep 2013, 18:55

Treba sada dovesti Mustafu Nadarevica umjesto Dine da postavi baklava taktiku... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 sep 2013, 19:03

@MrRiccoli
nekad su se Horde skupljale ispred Sarajke pred derbi, pa nas 3 Manijaka. mirne duse s Bistrika , Ferhadijom po sred njh, lagano...
sad ne smijem.
eto ti odgovora na to tvoje Pelak, sad su disli neki novi klinci, debilniji, ruzniji, gluplji,blijedi,nervozni, idioti.
sto je najgore misle da su bolji od stare raje.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 sep 2013, 19:08

tu i tamo je napisao/la:@MrRiccoli
nekad su se Horde skupljale ispred Sarajke pred derbi, pa nas 3 Manijaka. mirne duse s Bistrika , Ferhadijom po sred njh, lagano...
sad ne smijem.
eto ti odgovora na to tvoje Pelak, sad su disli neki novi klinci, debilniji, ruzniji, gluplji,blijedi,nervozni, idioti.
sto je najgore misle da su bolji od stare raje.
+1

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 sep 2013, 19:09

gotovo sad ba safet je prica o kojoj ne vrijedi polemisati, nece igrati za nas klub i ende. sutra nam je najvaznija utakmica u prvenstvu koja bi mogla znaciti prekretnicu za nas tim.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 sep 2013, 19:11

nime_tm87 je napisao/la:gotovo sad ba safet je prica o kojoj ne vrijedi polemisati, nece igrati za nas klub i ende. sutra nam je najvaznija utakmica u prvenstvu koja bi mogla znaciti prekretnicu za nas tim.
ma nije najvaznija al je bitna, malo bolje da odigra sredina i pobjeda ne dolazi u pitanje :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 sep 2013, 19:11

Nadarević je mogao kulturno izjaviti da ne želi preći u Željezničar a ne ovako preko medija plasirati neistine o navodnim prijetnjama.

Nadarević - "moj život više nema smisla" :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rios

Post Postao/la Rios » 20 sep 2013, 19:13

Safetu sve najbolje u zivotu..Ako nas je izradio onda njemu na obraz,a ako je ovo istina onda-da Bog mili sacuva i sakloni..
Nema razloga vise kukati za njim,covjek nikad nije ni postao zvanicno dio tima a posebno prvih 11 da bi sad ovo bio neki hendikep ili gubitak..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 sep 2013, 19:55

Bas nam se ne da da dovedemo neko pojacanje
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 sep 2013, 20:02

dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 sep 2013, 20:13

Rule_hz je napisao/la:dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
gledaj na to logicno,nakon svega kroz sta zeljo trenutno prolazi,kome u upravi treba da to kaze,mi jarane imamo lajavce i one koji su zreli za nogu u dupe,al nemamo blekiće i slicne papcine!!!

Sta god da je bilo,nece na dobro,a ja ti kazem da je 90% tacna info da su mu prijetili kao i celo svojevremeno pelaku,ihtijarevicu i jos par njih...

Na obije strane ima usijanih glava,vjeruj mi da ovo nikome nije trebalo,a ponajmanje igracima.Ko zna sta ce sad kome pasti na pamet. :?

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 20 sep 2013, 20:21

Igra i rezultati u posljednjih nekoliko kola nisu ono na šta smo navikli, ali podrška navijača je sada najpotrebnija kako bismo zajedničkim snagama izašli na pobjednički kolosijek.

Mi smo Željini, Željo je naš! 8-)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 20 sep 2013, 20:37

SarajlijaTM je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:dobar fazon bacanje vjernim manijacima prasinu u oci od strane njihovih pojedinaca u upravi, i dizanje tenzija izmedju normalnih navijaca oba kluba. I naravno ingorisanje problema u klubu njihovom,
gledaj na to logicno,nakon svega kroz sta zeljo trenutno prolazi,kome u upravi treba da to kaze,mi jarane imamo lajavce i one koji su zreli za nogu u dupe,al nemamo blekiće i slicne papcine!!!

Sta god da je bilo,nece na dobro,a ja ti kazem da je 90% tacna info da su mu prijetili kao i celo svojevremeno pelaku,ihtijarevicu i jos par njih...

Na obije strane ima usijanih glava,vjeruj mi da ovo nikome nije trebalo,a ponajmanje igracima.Ko zna sta ce sad kome pasti na pamet. :?
Celo prijetio Pelaku i Ihtijarevicu i ovi normala igrali, a ovom lafo neko prijeti i on kao ne smije.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 20 sep 2013, 20:41

Sa Grbavice: Šuška se da Amar na klupu dovodi Hadžiabdića, ipak je on donio titulu 1998-e...Iako se transfer drži u tajnosti, ipak je procurila vijest da se pregovara izmedju 3 i 4 kapučina dnevno u Makijatu. Time će biti zaokružena transfer lista u klubu, a za iduću godinu planirana su pojačanja na pozicijama gdje najviše škripi, farbač aut linija, krpljač zaštitne mreže prema navijačima sa sjevera. Neki navijači su rekli da pošto se Amar ne vraća na klupu, ni oni se ne vraćaju na tribinu, jer neće s konja sjahat na magarca, mada je konj za Evrope dobrano prespor, ovdje je i mogao da se izobada.
Iz čaršije (metromahale): Sberbank i Gazprom još čekaju nekog od sarajevskih ligaša da ih se posjeti sa financ. planom
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 sep 2013, 20:56

Ne mogu da vjerujem...

1. Njemu na dušu ako nas je za*ebo
2. Ako je istina za prijetnje moglo bi doć do velikog komplikovanja, Bilbija te onaj gaćaPuzi će da fasuju :oops:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 20 sep 2013, 21:00

Krvotok je napisao/la:Sa Grbavice: Šuška se da Amar na klupu dovodi Hadžiabdića, ipak je on donio titulu 1998-e...Iako se transfer drži u tajnosti, ipak je procurila vijest da se pregovara izmedju 3 i 4 kapučina dnevno u Makijatu. Time će biti zaokružena transfer lista u klubu, a za iduću godinu planirana su pojačanja na pozicijama gdje najviše škripi, farbač aut linija, krpljač zaštitne mreže prema navijačima sa sjevera. Neki navijači su rekli da pošto se Amar ne vraća na klupu, ni oni se ne vraćaju na tribinu, jer neće s konja sjahat na magarca, mada je konj za Evrope dobrano prespor, ovdje je i mogao da se izobada.
Iz čaršije (metromahale): Sberbank i Gazprom još čekaju nekog od sarajevskih ligaša da ih se posjeti sa financ. planom
Vjerovatno najrealniji i najtačniji post na ovoj temi unazad nekoliko mjeseci.
NAPRIJED NARODE!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 sep 2013, 21:06

0:1 sutra za Željezničar ;)

Strijelac Eldin Adilović, glavom 8-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 20 sep 2013, 21:20

Podrška Đurbuzoviću!

Možemo i bez Nadarevića.
Za sve ti hvala Amare!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 sep 2013, 22:00

Najava: NK Široki Brijeg – FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/najava-nk-sirok ... icar/6648/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 20 sep 2013, 22:11

SarajlijaTM je napisao/la:

Pa nemamo Blekice i ostale hvala Bogu, oni su otišli (otjerani). Realno imamo najkvalitetniju upravu u PL od rata (ne samo u FKS, već od cijele lige). Bilo je prijetnji, psovanja i sl. najviše zbog Trofeja, iz revolta raje. Uostalom ni prvi ni zadnji kojem se psuje, prijeti ne bitno da li se radi o FKS. Bilo je daleko vecih prijetnji, psovanja i sl. ovaj slucaj je "mala maca". Uostalom skontace se prava istina ako Safet ode u INO klub u roku par dana. Bilo je svakakvih prozivanja oko ovoga, ali mi nelogicno da jucer izjavljuje kako je došao u najbolji klub i sl. izjave, a danas kao nece da potpise zbog prijetnji. Nema logike....

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 20 sep 2013, 22:19

Nije zadovoljan uslovima, negdje je namirisao više šuški, pa sad mora da se vadi na kojekakve prijetnje tipa Usta cu ti razvaliti, slomicu ti noge, itd. Nigdje veze ;)
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21 i 57 gostiju.