FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DrzavaTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DrzavaTuzla » 20 sep 2013, 16:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma samo cistit sa platnog spiska ove sto su se pokazali kao promasaji..mada Galin se mozda i mogao iskoristiti kod nekog drugog trenera...steta jeste sto smo ostali bez 4-5 igraca i smanjili sebi igracki kadar ali od njih svih samo mi je zao Ljubasa, ali eto momak nije zelio da sjedi na klupi. Sad nekako izgurat do polusezone, molit boga da nas malo i sreca pogleda sa povredama i onda sad vec mora biti pojacanja. Valjda budu prava.

a ovo za pljuvanje igraca nek postavljaju primjer ponasanja, kolika god ovo bila sabanija Sloboda je ipak Sloboda.

znaci golman ide 99%, Ljubas i Cejvan iz odbrane su otisli, Galin i Smajlovic iz napada...Lugavic, defanzivac, Jaranovic, Tosunovic , Trumic i Stana recimo..to bih ja volio vidjeti..

a ovi sto se Omi smiju, prvo sto je malo napredovao kao igrac, a drugo dobar je Oma za ove lige. Moras imati onakvog igraca koji je fizicki jaci od svakog, spreman i udarit ako treba..niko od njeg i Brckalica i ne ocekuje nista drugo osim da trce i tuku, ali eto losa selekcija igraca je na njih 2 i Efendica bacila teret gradnje igre a oni ni jedan to ne mogu. Zato nam igra i jest ko q...pozitivno je sto niko nije otisao iz Slobode jer je nezadovoljan uslovima, jer mu kasni plata itd nego su otisli oni ili koji ne igraju dovoljno ili kojih se strucni stab odrekao...postavljaju se i neki moralni principi igranja u Slobodi, Cejvan je dobio nogu zbog namjestanja, Galin zbog pljuvanja igraca tako da i to mi se svidja. ko sto rekoh zna se sta mora biti Sloboda.
to neces vidjeti.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 sep 2013, 17:52

Azmir je Stani nudio 60000 km na ruke al lik odbio jer ima duplo bolje uslove u Becu!
Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 sep 2013, 18:43

Ode Galin, pa ispade Smajl mudar, vidio je da je sa Galinom pogrijesio i da bi samo iz utakmice u utakmicu vise bio kritikovan i on i Galin. Iskoristio situaciju otjero Galina a nije priznao da je pogrijesio sto ga je odabrao. Mudri Smajl :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 sep 2013, 18:55

Šta je sa Tinom ili kako se već zvao? Golman od prošle sezone..

btw; danas sam čuo od momka koji je bio na tekmi da Galin uopšte nije pljunuo pravo igrača Bratstva (Šušu :?: ) nego je kroz priču onako to izgledalo, pa su domaći navalili na sudiju i pokazao mu crveni. (Ne zamjerite ako je već neko ovo napisao ranije)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 sep 2013, 19:14

Konačno ste počeli shvatati neke stvari i uvoditi red u ekipu, svaka čast! Samo me zanima gdje su sad oni sto su pisali da je Galin pravi napadač za Slobodu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 sep 2013, 19:15

Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta je sa Tinom ili kako se već zvao? Golman od prošle sezone..

btw; danas sam čuo od momka koji je bio na tekmi da Galin uopšte nije pljunuo pravo igrača Bratstva (Šušu :?: ) nego je kroz priču onako to izgledalo, pa su domaći navalili na sudiju i pokazao mu crveni. (Ne zamjerite ako je već neko ovo napisao ranije)
druze mi u Gracanici da stavimo eko zelene ili simfonijski ofkestar da igraju dobili bi crveni karton jer nas sudije uvjek povale! al hvala Bogu valja njima sutra na Tusanj ;)
Sloboda Tuzla

bosanceros101
Kontakt:

Post Postao/la bosanceros101 » 20 sep 2013, 20:15

jesu to Galin i golman Hodzic otjerani iz kluba ili ... ? vidim onaj golman se nesto po fejsbuku kao prisjeca Bihaca bla bla... nedao Bog dragi da se vrati kod nas !

bihac343
Kontakt:

Post Postao/la bihac343 » 20 sep 2013, 20:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma samo cistit sa platnog spiska ove sto su se pokazali kao promasaji..mada Galin se mozda i mogao iskoristiti kod nekog drugog trenera...steta jeste sto smo ostali bez 4-5 igraca i smanjili sebi igracki kadar ali od njih svih samo mi je zao Ljubasa, ali eto momak nije zelio da sjedi na klupi. Sad nekako izgurat do polusezone, molit boga da nas malo i sreca pogleda sa povredama i onda sad vec mora biti pojacanja. Valjda budu prava.

a ovo za pljuvanje igraca nek postavljaju primjer ponasanja, kolika god ovo bila sabanija Sloboda je ipak Sloboda.

znaci golman ide 99%, Ljubas i Cejvan iz odbrane su otisli, Galin i Smajlovic iz napada...Lugavic, defanzivac, Jaranovic, Tosunovic , Trumic i Stana recimo..to bih ja volio vidjeti..

a ovi sto se Omi smiju, prvo sto je malo napredovao kao igrac, a drugo dobar je Oma za ove lige. Moras imati onakvog igraca koji je fizicki jaci od svakog, spreman i udarit ako treba..niko od njeg i Brckalica i ne ocekuje nista drugo osim da trce i tuku, ali eto losa selekcija igraca je na njih 2 i Efendica bacila teret gradnje igre a oni ni jedan to ne mogu. Zato nam igra i jest ko q...pozitivno je sto niko nije otisao iz Slobode jer je nezadovoljan uslovima, jer mu kasni plata itd nego su otisli oni ili koji ne igraju dovoljno ili kojih se strucni stab odrekao...postavljaju se i neki moralni principi igranja u Slobodi, Cejvan je dobio nogu zbog namjestanja, Galin zbog pljuvanja igraca tako da i to mi se svidja. ko sto rekoh zna se sta mora biti Sloboda.
bihac343 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
tropic je napisao/la:
Ja nista protiv Slobode nisam rekao. Zao mi je sto igrate u ovom rangu sa nama ali danas vas nisam mogao prepoznati. Jedinstvo je danas moralo pobjediti i igraci su silno to zeljeli i ostvarili.

Janjos odjurio u svlacionicu nakon utakmice, sjeo u auto i odvezao se.

necemo se mutavi pravit,vazi...vi nekom zgadili fudbal ...prosle sezone je na tusnju 17 0 moglo bit pa se niko nije tako k.u.r.c.i.o o nekom gadzenju...ako to nije omalovazavanje onda je do mene...dobili ste nas i to je to...ova vas pobjeda sigurno nece odvest u miki maus ligu...

Sloboda ima tradiciju, stadion, navijače, autobus, ali igrace i trenera nemate... Nažalost.. Jedini koji je nesto pokušavao je bio br 17. Ostali bas loši... I ne želi niko omaovaziti Slobodu, ali Galin, Brckalic i Kemo su igraci koje Jedinstvo nije htjelo i gledali smo ih ovdje bar polusezonu... Vjeruj mi, ti igraci ne mogu biti pojačanja ni u kantonalnoj ligi... A kod Vas igraju značajnu ulogu.

aha,znaci vi ste takav beton od ekipe i pojacanja da otpad od igraca nije kod vas imao mjesta eto se skrasio u nekoj Slobodi....covjek kad vas cita reko bi da ste visestruki prvaci a ne da desetljece igrate 2. ligu...i jel to sviju ti nikad nisi cuo i vidio da se neki igrac ne snadze u nekoj sredini a proigra u drugoj

Nacekat ce se da Vam Galin proigra :lol: :lol: :lol:

Podsjetnik na razgovor vođen u subotu... Na vrijeme ste progledali

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 sep 2013, 21:00

bosanceros101 je napisao/la:jesu to Galin i golman Hodzic otjerani iz kluba ili ... ? vidim onaj golman se nesto po fejsbuku kao prisjeca Bihaca bla bla... nedao Bog dragi da se vrati kod nas !

Neka se on sad prisjeća čega hoće. Što kažu kasno se *ebenom kajati. Hamzabegović je za njega Buffon :lol: Hvala mu sto je otisao.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 sep 2013, 22:28

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 sep 2013, 22:49

Odvojimo 4min i 19sek našeg vremena da se podsjetimo na velikog druga, čovjeka, navijača.
Saša Grgić - Vilenjak :cry:

" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 sep 2013, 22:49

Nek nam Galin kaze sta novo,sve ovo mi znamo ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 20 sep 2013, 23:04

Karic ce dobit otkaz pri prvom kiksu kod kuce, tako da eto ako vam je toliko dojadio cekajte prvi kiks na tusnju.
Koliko god volio da Karic ode opet ne bi volio neki kiks Slobode na domacem terenu.
Al eto zivi bili pa vidjeli zapamtite moje rijeci.

Nadam se da cemo sutra protiv "male barselone" uzet 3 boda.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 sep 2013, 23:34

Malo smo ga pretjerali ovo sa Karicem, sa ismijavanjima, ispade da su ostali treneri sve sami strucnjaci, a vidim da i medju nama ima ovdje dosta onih koji su potkovani sa "znanjem" (tu ubrajam i sebe), da se ne bi neko naljutio.. pa vidim da nam dolaze navijaci drugih klubova na forum da nas prosvijetle u vezi sa Karicem...Vidim da imaju odlicne trenere a mi kao nemamo, Sadikovic, Vojvodic i drugi...Ne zelim ovdje nikog braniti, ali taj covjek je ako nista odveo Banovice u kup Uefa...mozda on nije trener za Slobodu, a da mi je samo znati koji je taj koji bi trebao voditi Slobodu, pri tome misleci na ove domace snage...znaci treba nam trener koji ima referense
🔴⚫️

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 21 sep 2013, 00:32

]Malo smo ga pretjerali ovo sa Karicem, sa ismijavanjima, ispade da su ostali treneri sve sami strucnjaci, a vidim da i medju nama ima ovdje dosta onih koji su potkovani sa "znanjem" (tu ubrajam i sebe), da se ne bi neko naljutio.. pa vidim da nam dolaze navijaci drugih klubova na forum da nas prosvijetle u vezi sa Karicem...Vidim da imaju odlicne trenere a mi kao nemamo, Sadikovic, Vojvodic i drugi...Ne zelim ovdje nikog braniti, ali taj covjek je ako nista odveo Banovice u kup Uefa...mozda on nije trener za Slobodu, a da mi je samo znati koji je taj koji bi trebao voditi Slobodu, pri tome misleci na ove domace snage...znaci treba nam trener koji ima referense KARIĆ I AZMIR SU RODACI A ISTO I OVAJ GOLMAN HADZIĆ STO JE DOSO IZ LUKAVCA JE RODAK OD TRENERA KARIĆA A STO KAZE AZMIR DA KUPIO SLOBODI BUS NA AVTOBUSU SAM VIDIO IME AZMIROVE FIRME DOO HETZ A SKORO KAD SU ISLE MLADE SELEKCIJE SLOBODE NA GOSTOVANJE REKLI SU DA S PREVOZ NE PLACA A VOZAČ JE REKO DA SE PREVOZ PLACA I DA JE ON ODGOVORAN ZA BUS KARIĆ DOVODI POJACANJA KOJA NJEMU STIMAJU I OD KOGA IMA PINKU

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 21 sep 2013, 00:39

AVTOBUS, odo skocit kroz prozor.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 21 sep 2013, 00:44

BUS, odo skocit kroz prozor. SAMO TI SKAĆI LIČNO PARKIRAN PRED AZMIROVOM KUCOM NA SARAJCU NEKO BERE PARE OD DJECE SLOBODE

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 21 sep 2013, 01:50

bio sam u nedoumici dali da skoĆim ili skoČim, ipak nisam skoćio.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 sep 2013, 03:29

dat igracu otkaz zato sto je pljunuo protivnickog igraca :shock: :shock: ....i to jedinu rezervu u vrhu napada jer ako se mujic povrijedi tek smo onda j.e.b.a.n.i,rodzaci....ma brao smajile p.i.c.k.a. ti materina debilna...jel ovaj klovn stvarno misli da je ovdje neko budala...veze ovo nema sa pljuvanjem....pa igraci su drugima noge lomili i to otvoreni prelomi pa nisu dobijali nogu iz 100 puta jacih klubova....novcana kazna i vozdrica...ako ga je uopste i pljunuo :? :? ...samo,provalice se i ovi talovi..kad tad...nemam ja nista a ni Sloboda sto ce ovo govedo sutra dobit nogu ako zijane od gracanice...mene vise interesuje kako onda stic minus 6 bodova...sad me uopste ne interesuje jel zbog pljuvanja nogu dobio neki galin il moja tetka dzehva...ozbiljni klubovi koji imaju IKAKAV sistem i cilj ovo ne rade...smrdi mi ovo al pravo,odnosno mirise na to da se opet na pojedincima trenira strogoca a jos kad na sve to procitam izjavu ovog fakina i neko njegovo glumatanje autoriteta tacno bih povraco...no...VELIKI DERBI sa malom barcom se blizi i sve ce bit mnogo jasnije vec sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

WalterWolf
Kontakt:

Post Postao/la WalterWolf » 21 sep 2013, 03:54

bosanceros101 je napisao/la:jesu to Galin i golman Hodzic otjerani iz kluba ili ... ? vidim onaj golman se nesto po fejsbuku kao prisjeca Bihaca bla bla... nedao Bog dragi da se vrati kod nas !
mozda si zaboravio a mozda i neznas da je taj golman dosao sa calom i da je sa njegovim bodovima sa strane jedinstvo ostalo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 7 gostiju.