FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemoj da pametujete puno oko Bilbije radi se na tome da se registruje i stekne pravo nastupa preko Bosmanovog pravila....malo se raspitajte pa onda pisiti 

- SarajlijaTM
Igrat ce i kod vas kao i u vojvodini,decko ima zdravstvenih problema,sto mi naravno necete vjerovati...ado-hz je napisao/la:Nemoj da pametujete puno oko Bilbije radi se na tome da se registruje i stekne pravo nastupa preko Bosmanovog pravila....malo se raspitajte pa onda pisiti

aS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Momci i kidovi,srecno veceras Aj Borac
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Kao da sam i ja pobjedio Zeljeznicar Banjaaa Lukaaa,Borac sampion...
Nevesinjac *** nema tebe Nemanja da **** Adilovicu i ostalima majku balijsku !
17 August at 20:10 via mobile · Like
Presao kod vas ili kod nas , mislim da ga ne bi trebali prihvatiti jer se vidi po ovom kakvi su, takodjer moze se procitati i od Nemanje Supica svasta konja glavatog.
@sarajlijaTM
Koliko se sjećam Bilbija je bolovo od diabetesa, ali rekoše da je ozdravio.
DRUG NEBI TI PUNCA
Razlika izmedju Irfana i Nemanje je u tome, da je prije kraja prelaznog roka, Irfan imao ciste papire, dok je Nemanja raskinuo ugovor kada se zavrsio prelazni rok. Zato se vasa gospoda i ovi iz Banja Luke zale..arhimed89 je napisao/la:S kim covjek sve mora dijeliti vazduh na ovoj planetiharisfcb je napisao/la:Irfan dobio pravo nastupa, za Nemanju nista nije rjeseno, jer su se zalili ovi futavci sa sugavice, i ovi iz banja luke...![]()
De onda ukratko objasni kako su Vusljanin i Jevtic dobili pravo nastupa,zasto se i tu nisu zalili iz uprave Zelje,Borca i ostalih klubova.Lik vjerovatno ima nekih administrativnih problema sa kojim ni Zeljo a ni bilo koji drugi klub nema veze.Da si rekao futavci iz Vojvodine pa hajd i nekako,mozda i jest neki problem na relaciji Sarajevo-Vojvodina.Ak Zelju i Borac ubacit u pricu..mislim ono
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
-
- Kontakt:
bas smo gadovi i ako se zalimo (sto nije provjerena informacija), bolje je da pustimo da radi svak sta hoce, a pogotovo vi, jer divovi mogu sve 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
blu je napisao/la:Singapurska policija uhapsila je 14 osoba osumnjičenih za namještanje nogometnih utakmica širom svijeta. Među njima je i zloglasni vođa organizacije Dan Tan.
Ovj lik je rođak ovom vasem visenteu tako da i rezultat protiv mladosti necudi, pod prismotrom ste Uefe.
ahahhahahahahaaha koja drama ahahahahahahahahah oommmggggggggggggggggggggggggg

ne fakat ovo je gore zajebancija , on je dobio 100 % bolju ponudu neku pa se ispalio i najlkase mu tako se izvuci
Safet ih ispalio samo tako, skonto kakva je situacija i da je bolje igrati Hvratsku drugu nego našu "premier" ligu! 

U novi boj ...
PostPostao/la aS_Roma dana 20 sep 2013, 14:41
ne fakat ovo je gore zajebancija , on je dobio 100 % bolju ponudu neku pa se ispalio i najlkase mu tako se izvuci
...
Ja ne vjerujem u te gore navode al eto bzevze moze do problema doci. Bespotrebno.
...
Ja ne vjerujem u te gore navode al eto bzevze moze do problema doci. Bespotrebno.
Ne primajte se bezze i ne dižite tenzije. Kažu da je dinar efendija i kao takav otišao bi za 100 eura veću platu, pa ne treba čuditi onda što je tako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Imamo mi vaznijih stvari, nema potrebe da se bavimo tamo nekim igracima i klubovima...
Sto bi dobro bilo kad bi svi ovi derbiji zavrsili remijem...
Sto bi dobro bilo kad bi svi ovi derbiji zavrsili remijem...
Tako je legendo,nije mi jasno sta mi imamo sa Safetom.Prijetnje su prica za malu djecu,vrlo brzo ce se znati pravi razlog.Pa sta bi onda Bilbija trebao uraditi,pobjeci iz drzave.
Nego da se mi vratimo Velezu.Bice teska utakmica uz veliku podrsku Hordi ocekujem tri boda.
Nego da se mi vratimo Velezu.Bice teska utakmica uz veliku podrsku Hordi ocekujem tri boda.
Nek mi se dobro napusi kite i zavrsi u Pofalickom,vozdra debilu, Ciro te naguzio po svoje stare dane dabogda i od tebe pravio centarfora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra svi u starMo ! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sjednica je bila jucer i bice sljedeceg cetvrtka.Pojedinci koce iz svima poznatih razloga.
Sad nisu usvojili,usvojice sljedeci cetvrtak i Bilbija ce moci da igra sljedeci vikend.
A sa Borcem igramo u srijedu,pa vam je jasno k'o koci...
Pogledajte sastav komisije,al' neka,yebace ih Komazec.
Sad nisu usvojili,usvojice sljedeci cetvrtak i Bilbija ce moci da igra sljedeci vikend.
A sa Borcem igramo u srijedu,pa vam je jasno k'o koci...
Pogledajte sastav komisije,al' neka,yebace ih Komazec.
1946
bagrcavi je napisao/la:
Tačno je boluje od dijabetesa a ozdraviti ne može nikad i nikad niko nije ozdravio ali da može živjeti normalno može samo malo paziti na ishranu i trošenje kalorija to mu uopšte ne smeta za bavljenje sportomaS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Presao kod vas ili kod nas , mislim da ga ne bi trebali prihvatiti jer se vidi po ovom kakvi su, takodjer moze se procitati i od Nemanje Supica svasta konja glavatog.
@sarajlijaTM
Sarajevo ljubavi moja!
LJUBOMORNE DUŠE ...sekac je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
Tačno je boluje od dijabetesa a ozdraviti ne može nikad i nikad niko nije ozdravio ali da može živjeti normalno može samo malo paziti na ishranu i trošenje kalorija to mu uopšte ne smeta za bavljenje sportomaS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
@sarajlijaTM

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Lol, hajmo reći i da je tačno, onda će vam slađe zabijatisekac je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
@sarajlijaTM

U novi boj ...
Hibridi sekac je napiso ovaj dio "Tačno je boluje od dijabetesa a ozdraviti ne može nikad i nikad niko nije ozdravio ali da može živjeti normalno može samo malo paziti na ishranu i trošenje kalorija to mu uopšte ne smeta za bavljenje sportom"
A to što ste ga vi pljuvali, a onda kad je potpisao za vas sve to polizali nije tema današnje emisije, al' ne čudi me.
A to što ste ga vi pljuvali, a onda kad je potpisao za vas sve to polizali nije tema današnje emisije, al' ne čudi me.
DRUG NEBI TI PUNCA
Vi ko neka djeca. Normalno je da se borac zalio sto bi nas pojacali kad igraju sa nama? Debi ce imati vikend poslije sigurno
.