FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

F.G.R
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la F.G.R » 20 sep 2013, 15:40

FKZ1921 je napisao/la:Koji kreteni!Nadam se da ce policija rijesiti ovu situaciju brzo i efikasno. Nemogu vjerovati dokle ode taj kretenizam.
ko god da je prijetio je picic, ako je uopste prijetio.
Mozes ga zamrziti jer je otisao kod rivala i posro se na trofej Ismir Pintol, ali prijetiti mi je bezeze.

Opet, sumnjam da ima istine u ovome i da je prava istina da je nasao nesto novo.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 20 sep 2013, 15:41

Ovo me sve podsjeća na 92 kad je stožerna stranka odlučivala ko će širiti ideju o Bosni .Očito su nanijetili da kone uzmu titulu po svaku cijenu

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Cautinho » 20 sep 2013, 15:45

ciza je napisao/la:ja znam da ce te mi sad rec sat ti pricas,raspada ti sklub,levati i slicno. i jest sve to tako.Ali mi je smijesno da prvak drzave dovodi igraca iz penzije koji nije odigrao kvalitetnu utakmicu ima godinaa.Svaka cast sto je bio reprezentativac, ali to je igrac koji je igrao u HR drugoj jer nije mogao nigdje u prvu,a dok je igrao u prvoj ko da nije ni igrao.A Evropu ne treba ni spominjat.I tako takav on ovdje dolazi kao pojacanje prijelaznog roka.Koji smo mi onda nivo u PM.A koliko ga smatraju bitnim i velikim pojacanjem pokazuje i ovo da su pojedini ogorceni sto necce potpisati iz ovih razloga.
Pa šta bi ti,da klub kao Zeljezničar potpisuje igrače kao neki timovi u ligama petice?
Safet je za klub kalibra Zeljo u vise nego igračina,a ako realno pogledate,pola 2. HNL je kvalitetnije i od Zelje i od bilo kojeg kluba u BiH.
Bivsi reprezentativci i neki koji su bar malo igrali po inostranstvu,to je maximum Zeljeznicara.
Uz duzno postovanje.
Keep walking.

iVar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la iVar » 20 sep 2013, 15:51

Cautinho je napisao/la: Pa šta bi ti,da klub kao Zeljezničar potpisuje igrače kao neki timovi u ligama petice?
Safet je za klub kalibra Zeljo u vise nego igračina,a ako realno pogledate,pola 2. HNL je kvalitetnije i od Zelje i od bilo kojeg kluba u BiH.
Bivsi reprezentativci i neki koji su bar malo igrali po inostranstvu,to je maximum Zeljeznicara.
Uz duzno postovanje.
Uz dužno poštovanje, pojma nemaš! :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 sep 2013, 15:54

uz duzno postavanje lazemo sebe godinama da napredujemo a u stvari svake godine smo sve losij.
Stavljas mi rijeci u usta ,nigdje nisam spomenuo koga bi to trebalo dovditi niti bilo sta u tom smislu,nego konstatujem da nam (svima nama u BIH) takav igrac predstavlja neko giga pojacanje.Pa se onda pitam gdje smo to mi i koji nam je realni kvalitet.I zasto se svi pale kadd nas neko usporedi s amaterima i kada nam se kaze da su klubovi iz regiona kolko god losi bili za nas klasu ispred.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 sep 2013, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 sep 2013, 15:58

našao frajer novi klub bolji uslovi garant
Semper Fidelis

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 sep 2013, 16:01

Cuj nece da potpise radi prijetnje,pa svaki dan neko nekome prijeti pa kada bi svi odustajali na ovakav nacin gdje bi to vodilo.Licno mislim da je ovo najgluplja izjava koju je mogao dati i da ce sa ovim stvoriti jos veci jaz i nertrpeljivost medju ovim mladjim navijacima Zelje i Sarajeva(jer svi ce misliti da mu je prijetio neko od komsija a isto to je mogao uraditi bilo ko), nadam se i molim Boga da se nece praviti sacekuse i praviti belaji izmedju ovih sto imaju ultra furku.Raja ne nasjedajte na provokacije i manite se belaja,mnogi veci igraci su prelazili iz jednog u drugi klub.Ako je Safet ovo zaista izjavio onda za mene je najveca p..ka i kreten od covjeka koji nema mozga da sabere dva i dva pa da shvati sta sa ovakvom izjavom moze izazvati i kakve sve posljedice iz ovakve izjave mogu proisteci.
Zeljo i Sarajevo su vjecni i sve drugo ce proci, zato mladja raja pamet u glavu i manite se gluposti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 sep 2013, 16:04

U ovo moze samo budala vjerovati realno ko ce mu to prijetiti, i ko mu sta moze? Dosta igraca je igralo iz Sarajeva u Zelji i obrnuto pa sta je kome falilo. Ocigledno zeljo nema para, a on nasao bolji agazman i nije znao kako da to kaze
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 sep 2013, 16:10

manijaci nece ostat duzni na ovo, ne zaboravite da udbasima igraju jedan puzigaca koji je dizao tri prsta na grbavici i ravnogorac bilbija, polako, dobice i oni svoje ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 sep 2013, 16:10

alenpitar je napisao/la:U ovo moze samo budala vjerovati realno ko ce mu to prijetiti, i ko mu sta moze? Dosta igraca je igralo iz Sarajeva u Zelji i obrnuto pa sta je kome falilo. Ocigledno zeljo nema para, a on nasao bolji agazman i nije znao kako da to kaze
Naravno. Uvijek si igraci dolazili iz jednog u drugi klub i dolazit ce abd.Jedino sta su trpili bilo je ono sa tribina u toku utakmica dva rivala.
Ne mogu vjerovati koji kreten moras biti da das ovakvu izjavu par minuta prije potpisa ugovora. Sve ok,super i odjednom prijetnje.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2013, 16:11

Ako je istina da je dobio prijetnje,najnormalniji potez od njega..gotovo svaki dan u Sa il je neko zbo nekoga il je neko pucao na nekoga i zasto bi on rizikovao zvivot svoj i njegove familije..mada ne vjerujem da je to neka ozbiiljna prijetnja i ako je bilo neki klinjo glumi frajera,al jbg danas u Sa ima dosta ludih likova i sve je moguce.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 sep 2013, 16:14

Kad' je jedan Pelak mogao, ne vidim razlog zasto i ovaj ne bi. Ovo su price za malu djecu. Kakve crne prijetnje.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 20 sep 2013, 16:15

ja isto sumnjam.. kada su legende sarajeva - kapiteni i djeca kluba mogla igrati u Zelji bez problema sto ne bi i on... Ma ko bi njemu prijetio... ali eto.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 sep 2013, 16:16

fixator je napisao/la:našao frajer novi klub bolji uslovi garant
100%. Cuj prijetnje :lol: Pa nije Kolumbija :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 sep 2013, 16:16

Hahahah, koja ofirna prica, kad je ovaj mogao prije 10 godina, sto ne bi i ovaj... Vremena se mijenjaju, prije nije bilo toliko iskompleksirane omladine sa sindromom zvani "Zeljomrzitis", koliko vas je samo bilo po forumu koji ste psovali nakon sto je "presao" u Zelju, koliko po komentarima npr. na klixu, 100% je onda bila i jedna budala koja se nalozila pa mu to saopstila i direktno... Moguce da je istina, a moguce je i da je nasao neki novi klub pa se time pokriva, mada je to skroz glupa izjava, da je tako, ako nema potpisan ugovor moze ici gdje hoce, ne mora se nikome pravdati, nije ni prvi ni posljednji da izradi u zadnji cas... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2013, 16:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah, koja ofirna prica, kad je ovaj mogao prije 10 godina, sto ne bi i ovaj... Vremena se mijenjaju, prije nije bilo toliko iskompleksirane omladine sa sindromom zvani "Zeljomrzitis", koliko vas je samo bilo po forumu koji ste psovali nakon sto je "presao" u Zelju, koliko po komentarima npr. na klixu, 100% je onda bila i jedna budala koja se nalozila pa mu to saopstila i direktno... Moguce da je istina, a moguce je i da je nasao neki novi klub pa se time pokriva, mada je to skroz glupa izjava, da je tako, ako nema potpisan ugovor moze ici gdje hoce, ne mora se nikome pravdati, nije ni prvi ni posljednji da izradi u zadnji cas... ;)
I ja kazem nadje se dalabu i nalozi se na price po forumima ..posalje sms i konta da je mangup.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 20 sep 2013, 16:19

Iskreno ne vjerujem u ovu priču. Ko bi mu šta mogao ili uradio ? Pa tu je 10-ak dana mislim da je neko htio nešto uradio bi dosada. Pelak je kao kapiten Sarajeva otišao preko, nabijao loptu prema sjeveru nakon gola pa osim psovki niko mu nikad ništa nije uradilo. Mislim da je stigla neka ponuda i da je otpirio jer je poznat ko dinar efendija. Kao što dino lj. reče nema potrebe za opdizanjem nekih strasti sada u gradu između navijača
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 sep 2013, 16:21

Zasto bi Nadarevic dizao tenzije?Pa nije valjda toliki kreten da lozi raju i da laze.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 20 sep 2013, 16:26

Ne bi me čudilo da ovih dana potpiše za kone...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 20 sep 2013, 16:29

PeteDunham je napisao/la:Ne bi me čudilo da ovih dana potpiše za kone...
Zaprijetite mu sad vi da mu ne padne na pamet
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, benko21, Bordo10, Google [Bot], Hilmo123, Levin, Orvel, Pablo11, ristagrad, Sarun, TefalTava i 65 gostiju.