FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.
Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.
Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo jedna stara slicica kad nije bilo internet pametnjakovica a postojali su samo istinski zaljubljenici u domaci fudbal bez Barcelone, Reala, Bayerna, Juventusa, Milana, itd. a tekmu si planirao danima ranije:

Safet ima problema sa papirima, treba vidjeti zbog koga... Cuj prep'o se pitara...

Safet ima problema sa papirima, treba vidjeti zbog koga... Cuj prep'o se pitara...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Bivši reprezentativac BiH će stručnom štabu Željezničara biti na raspolaganju za meč sa Leotarom.
''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.
Sto se tice pitara neka se oni brinu o sebi ... naredni njihov kiks na klupu dolazi Ibrakovic!!!
''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.
Sto se tice pitara neka se oni brinu o sebi ... naredni njihov kiks na klupu dolazi Ibrakovic!!!
- SarajlijaTM
Nista se jos ne zna tacno,ne lupajte bezze.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna stara slicica kad nije bilo internet pametnjakovica a postojali su samo istinski zaljubljenici u domaci fudbal bez Barcelone, Reala, Bayerna, Juventusa, Milana, itd. a tekmu si planirao danima ranije:
ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova Ćevabdžinica

Evo izasla je vijest i na ovom portalu,Amar potvrdio da Safet nece potpisati..Navodno te neke prijetnje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- SarajlijaTM
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109
Mislim,jufkari da ste ovim cinom najvecu glupost napravili! Saranje grafita,tuce djecurlije po gradu i sl. je svakodnevnica,ali je ovo direktni udar na klub!!!
Nije vam ovo trebalo
Mislim,jufkari da ste ovim cinom najvecu glupost napravili! Saranje grafita,tuce djecurlije po gradu i sl. je svakodnevnica,ali je ovo direktni udar na klub!!!
Nije vam ovo trebalo

Nije do foruma, nego je to ovaj portal napisao. Vjerovatno je tacno ako su napisali.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.
dovedu Bibliju ravnogorca, sad ovo fino Boga mi...SarajlijaTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109
Nije vam ovo trebalo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro ipak nema sjevera...jestamaji je napisao/la: ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova Ćevabdžinica

AKO JE OVO ISTINA, bice svega onda... Prebijat cemo jedni drugima igrace...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 20 sep 2013, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
fakat ste neozbiljni on da je htio potpisat to bi uradio pusti suplju pricu...nisam znao da smo tako opasnii uuu jbteeeeee
:ugeek:

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ti komsinice sigurno nisi opasna, ali uvijek imas mangupa, pa makar to bili i navijaci Goska iz Gabele...jastaba je napisao/la:fakat ste neozbiljni on da je htio potpisat to bi uradio pusti suplju pricu...nisam znao da smo tako opasnii uuu jbteeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mi samo svoje tucemoBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro ipak nema sjevera...jestamaji je napisao/la: ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova ĆevabdžinicaNije anticka, al' je stara...
AKO JE OVO ISTINA, bice svega onda... Prebijat cemo jedni drugima igrace...

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ovo je istina i covjek je danima primao prijetnje od navijaca sarajeva mislim da im je ovo najmanje trebalo tek ce sad stvari da se zakomplikuju a to da su nam najveci dusmani pa to se zna od njihovog postanka.SarajlijaTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109
Nije vam ovo trebalo
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- champions1921
Ma Kerla mu prijetio predstavljajuci se kao neki pitar..
Bori se za poziciju medju prvih 11
..
Salu na stranu, nije prvi put da se pitari sluze primitivizmom i idiotlucima.. Valjda ih udba koja ih je osnovala naucila.. Usljivci ce uvijek ostati usljivci

Salu na stranu, nije prvi put da se pitari sluze primitivizmom i idiotlucima.. Valjda ih udba koja ih je osnovala naucila.. Usljivci ce uvijek ostati usljivci

BUDI ŽELJO !!!
i sutra potpisuje za neki turskiseherspor
Ma supljak da mu prijete. On je to znao i prije nego je dosao da postoji mogucnost prijetnji pa nije budala. Sigurno mu je izletila neka bolja opcija ..
Koji kreteni!Nadam se da ce policija rijesiti ovu situaciju brzo i efikasno. Nemogu vjerovati dokle ode taj kretenizam.
ja znam da ce te mi sad rec sat ti pricas,raspada ti sklub,levati i slicno. i jest sve to tako.Ali mi je smijesno da prvak drzave dovodi igraca iz penzije koji nije odigrao kvalitetnu utakmicu ima godinaa.Svaka cast sto je bio reprezentativac, ali to je igrac koji je igrao u HR drugoj jer nije mogao nigdje u prvu,a dok je igrao u prvoj ko da nije ni igrao.A Evropu ne treba ni spominjat.I tako takav on ovdje dolazi kao pojacanje prijelaznog roka.Koji smo mi onda nivo u PM.A koliko ga smatraju bitnim i velikim pojacanjem pokazuje i ovo da su pojedini ogorceni sto necce potpisati iz ovih razloga.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 sep 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.