FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 20 sep 2013, 15:00

Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.

Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 sep 2013, 15:00

Evo jedna stara slicica kad nije bilo internet pametnjakovica a postojali su samo istinski zaljubljenici u domaci fudbal bez Barcelone, Reala, Bayerna, Juventusa, Milana, itd. a tekmu si planirao danima ranije:

slika

Safet ima problema sa papirima, treba vidjeti zbog koga... Cuj prep'o se pitara... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 20 sep 2013, 15:05

Bivši reprezentativac BiH će stručnom štabu Željezničara biti na raspolaganju za meč sa Leotarom.

''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.

Sto se tice pitara neka se oni brinu o sebi ... naredni njihov kiks na klupu dolazi Ibrakovic!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 sep 2013, 15:06

Nista se jos ne zna tacno,ne lupajte bezze.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 sep 2013, 15:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna stara slicica kad nije bilo internet pametnjakovica a postojali su samo istinski zaljubljenici u domaci fudbal bez Barcelone, Reala, Bayerna, Juventusa, Milana, itd. a tekmu si planirao danima ranije:

slika

Safet ima problema sa papirima, treba vidjeti zbog koga... Cuj prep'o se pitara... :lol:

ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova Ćevabdžinica :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 20 sep 2013, 15:17

Evo izasla je vijest i na ovom portalu,Amar potvrdio da Safet nece potpisati..Navodno te neke prijetnje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 sep 2013, 15:18

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109

Mislim,jufkari da ste ovim cinom najvecu glupost napravili! Saranje grafita,tuce djecurlije po gradu i sl. je svakodnevnica,ali je ovo direktni udar na klub!!!

Nije vam ovo trebalo :roll:

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 20 sep 2013, 15:19

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Safet nema pravo nastupa protiv Sirokog, tek danas je uradio ljekarski pregled i protiv Leotara ce imati pravo nastupa. Bilo je malo problema oko papirologije.

Ovaj forum postaje cirkus koliko gluposti ce covjek ovdje procitati malo je reci.
Nije do foruma, nego je to ovaj portal napisao. Vjerovatno je tacno ako su napisali.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 sep 2013, 15:20

SarajlijaTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109

Mislim,jufkari da ste ovim cinom najvecu glupost napravili! Saranje grafita,tuce djecurlije po gradu i sl. je svakodnevnica,ali je ovo direktni udar na klub!!!

dovedu Bibliju ravnogorca, sad ovo fino Boga mi...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 sep 2013, 15:21

jestamaji je napisao/la: ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova Ćevabdžinica :mrgreen:
Dobro ipak nema sjevera... :) Nije anticka, al' je stara... :)

AKO JE OVO ISTINA, bice svega onda... Prebijat cemo jedni drugima igrace... :oops:
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 20 sep 2013, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jastaba
Kontakt:

Post Postao/la jastaba » 20 sep 2013, 15:22

fakat ste neozbiljni on da je htio potpisat to bi uradio pusti suplju pricu...nisam znao da smo tako opasnii uuu jbteeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 sep 2013, 15:25

jastaba je napisao/la:fakat ste neozbiljni on da je htio potpisat to bi uradio pusti suplju pricu...nisam znao da smo tako opasnii uuu jbteeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:
Ti komsinice sigurno nisi opasna, ali uvijek imas mangupa, pa makar to bili i navijaci Goska iz Gabele... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 20 sep 2013, 15:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: ma nije to tako stara slika, tu već ima zgrada lorisa gdje je nekad bila Hamidova Ćevabdžinica :mrgreen:
Dobro ipak nema sjevera... :) Nije anticka, al' je stara... :)

AKO JE OVO ISTINA, bice svega onda... Prebijat cemo jedni drugima igrace... :oops:
Mi samo svoje tucemo :-)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

blu

Post Postao/la blu » 20 sep 2013, 15:26

SarajlijaTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109

Ovo je istina i covjek je danima primao prijetnje od navijaca sarajeva mislim da im je ovo najmanje trebalo tek ce sad stvari da se zakomplikuju a to da su nam najveci dusmani pa to se zna od njihovog postanka.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 sep 2013, 15:27

Ma Kerla mu prijetio predstavljajuci se kao neki pitar.. :lol: Bori se za poziciju medju prvih 11 :D ..

Salu na stranu, nije prvi put da se pitari sluze primitivizmom i idiotlucima.. Valjda ih udba koja ih je osnovala naucila.. Usljivci ce uvijek ostati usljivci :!:
BUDI ŽELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 sep 2013, 15:33

VOLIM TE ŽELJO !!

Dušmani crknite !
Željeznicar za život cijeli !

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 20 sep 2013, 15:34

i sutra potpisuje za neki turskiseherspor

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 20 sep 2013, 15:37

Ma supljak da mu prijete. On je to znao i prije nego je dosao da postoji mogucnost prijetnji pa nije budala. Sigurno mu je izletila neka bolja opcija ..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 sep 2013, 15:38

Koji kreteni!Nadam se da ce policija rijesiti ovu situaciju brzo i efikasno. Nemogu vjerovati dokle ode taj kretenizam.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 sep 2013, 15:39

ja znam da ce te mi sad rec sat ti pricas,raspada ti sklub,levati i slicno. i jest sve to tako.Ali mi je smijesno da prvak drzave dovodi igraca iz penzije koji nije odigrao kvalitetnu utakmicu ima godinaa.Svaka cast sto je bio reprezentativac, ali to je igrac koji je igrao u HR drugoj jer nije mogao nigdje u prvu,a dok je igrao u prvoj ko da nije ni igrao.A Evropu ne treba ni spominjat.I tako takav on ovdje dolazi kao pojacanje prijelaznog roka.Koji smo mi onda nivo u PM.A koliko ga smatraju bitnim i velikim pojacanjem pokazuje i ovo da su pojedini ogorceni sto necce potpisati iz ovih razloga.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 sep 2013, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 33 gosta.