Postavljas pitanje u formi odgovora.stampy je napisao/la:Kolašinac debituje za bh. reprezentaciju 14. novembra protiv Argentine ?

Za sve ostalo pitaj Safeta, on zna.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Postavljas pitanje u formi odgovora.stampy je napisao/la:Kolašinac debituje za bh. reprezentaciju 14. novembra protiv Argentine ?
viKK je napisao/la:zato što se moderatori i admin prave pametnjakovići (očito imaju nekih osobnih problema protiv seada) , te neće da prebace temu u pdf "Reprezentacija BIH" , sve dok ne ZAIGRA prve minute u reprezentacijiNeutral je napisao/la:Što to tema nije prebačena gdje zaista i pripada?![]()
samo da napomenem , ako se ne sjećate , tema izeta hajrovića je stojala u podforumu reprezentacija BIH prije nego što je uopšte dobio sportsko državljanstvo , ali neka ..
Tako je.I Pape im je potvrdio da ce rusliac uskoro debitovati za repkuEmir_BIH je napisao/la:Moderatori vrijeme je da ovu temu stavite izmedju Reprezentacije Bosne i Hercegovine. Hvala.
Pike pauzira 7 dana.PIKE je napisao/la:Niko više sudzuku ne zove tim imenom, sad je to Seodzuka, momak je veliki postovatelj prirode, voli svoj rodni sandzak u kojem je sa džedom boravio u prirodi još dok je mali bio a imao je tad 84kg, evo i slika koje tu dokazuju da voli prirodu, momak je legenda, mislim na Sea
samo on može ovako da trenira jer trener zna šta bi mu se moglo desiti ako bude tjerao Sea da crnči kao ostali fudbaleriGoalgetter je napisao/la:
Napokon rusioc ponovo trenira
admin je napisao/la:Pike pauzira 7 dana.PIKE je napisao/la:Niko više sudzuku ne zove tim imenom, sad je to Seodzuka, momak je veliki postovatelj prirode, voli svoj rodni sandzak u kojem je sa džedom boravio u prirodi još dok je mali bio a imao je tad 84kg, evo i slika koje tu dokazuju da voli prirodu, momak je legenda, mislim na Sea
Razaranje ove teme glupim pošalicama sankcionisaće se banovima.
ne bih se složio da trenira, više mi liči da sjedi na nekakvoj kutiji.Goalgetter je napisao/la:
Napokon rusioc ponovo trenira