Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Nisam prosle sedmice bio online,i evo sta napravi,,GW jedva 32 boda,i s 3. mjesta na 15. pao 
PIKE je napisao/la:
Odmah da kažem da će oni koji nemaju u svom imenu i prezimenu na fantasyu nickname sa foruma biti nogirani, tako da nemoj da bi mi se ko žalio kad ga ne bude više bilo u ligi !
Oni koji ne znaju da promjene tamo ime i stave svoj nick sa foruma neka mi pošalju na pp ime svog kluba da ih ne izbacujem bezveze !
-UGLAVNOM, svako ko nema u imenu kluba ili u imenu i prezimenu na fantasyu nickname sa foruma ili se ne javi na forumu da kaže ko je bice izbačen iz lige!
RelaxFC - Big Labe
eto to sam ja, cisto da se zna za svaki slucaj
eto to sam ja, cisto da se zna za svaki slucaj
moSa rajvoSa - collector 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
U međuvremenu @Pike je izbačen sa foruma
Bezveze vam je to izbcivanje iz lige, pa ne igramo u pare
100% sportski i krajnje opušten potpis
Eto ga za 6 dana iako vjerujem da vec ima neki novi profil.RiNo je napisao/la:U međuvremenu @Pike je izbačen sa foruma
što te to nema ?PIKE je napisao/la:PIKE je napisao/la:
Odmah da kažem da će oni koji nemaju u svom imenu i prezimenu na fantasyu nickname sa foruma biti nogirani, tako da nemoj da bi mi se ko žalio kad ga ne bude više bilo u ligi !
Oni koji ne znaju da promjene tamo ime i stave svoj nick sa foruma neka mi pošalju na pp ime svog kluba da ih ne izbacujem bezveze !
-UGLAVNOM, svako ko nema u imenu kluba ili u imenu i prezimenu na fantasyu nickname sa foruma ili se ne javi na forumu da kaže ko je bice izbačen iz lige!
- Consigliere
- Kontakt:
OffTopic: sta ljudi rade pa ih banuju svako 5 dana? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@ammarc
Danas je veliki derbi
Ocekujem da cu izgubiti ali nikad se nezna
Danas je veliki derbi
Ocekujem da cu izgubiti ali nikad se nezna
Danas protiv Reds-a u h2h :)Ocekuje se pobjeda!

Consigliere je napisao/la:OffTopic: sta ljudi rade pa ih banuju svako 5 dana?

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Fantasy Premier League
Većinom idu u off topic.Consigliere je napisao/la:OffTopic: sta ljudi rade pa ih banuju svako 5 dana?
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Odg: Fantasy Premier League
Cautinho je napisao/la:Većinom idu u off topic.Consigliere je napisao/la:OffTopic: sta ljudi rade pa ih banuju svako 5 dana?
- Consigliere
- Kontakt:
Inace napravio sam transfer Mirallas- Ben Arfa, tako da nece biti cudno ako Mirallas zavali hattrick ovo kolo
, a u ekipu sam ubacio Vorma umjesto Begovica, da i on upise koji minut ove sezone.
A daj ba šta je ovo? Prva 4 kola Benteke fantastičan, i ja se odlučim da ga ubacim u timu, u ovom kolu, kad ono lik izađe nakon pola sata.
Nije ova igra za mene.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Meni jos kapiten, povrijedio se bez lopte, znaci minimum mjesec-dva... Steta velika, halalim ovo kolo skroz.hanniz je napisao/la:A daj ba šta je ovo? Prva 4 kola Benteke fantastičan, i ja se odlučim da ga ubacim u timu, u ovom kolu, kad ono lik izađe nakon pola sata.Nije ova igra za mene.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hajd' bar ćemo sad imati mjesta za Suareza.Edin TM87 je napisao/la:Meni jos kapiten, povrijedio se bez lopte, znaci minimum mjesec-dva... Steta velika, halalim ovo kolo skroz.hanniz je napisao/la:A daj ba šta je ovo? Prva 4 kola Benteke fantastičan, i ja se odlučim da ga ubacim u timu, u ovom kolu, kad ono lik izađe nakon pola sata.Nije ova igra za mene.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
A ja izbacio Whittakera zbog Bentekea a ovaj se ozljedi.Al haj dosao bih na isto na kraju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh veliki minus znaci mnogima, dosta vas ima bentekea u napadu. Sansa da stignem koji bod samo nek mi tim bude koliko toliko dobar danas 
- hule_barca
- Kontakt:
Sreća nemam Bentekea. Mislio sam ga ubaciti sljedeće kolo prilikom vjerovatnog korištenja wild carda. Ali džaba to kad crni Snodgrass maša penal 
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.