Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Moze neko da mi posalje na pp CD Key Generator za PES 14
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Skida mi se po 2.5 torrent reloaded, da li ima neki drugi da se brze skida a da radi ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
potrazi negdje pozivnicu za iptorrent ili scc ... tamo ide max brzinom ...gaston je napisao/la:Skida mi se po 2.5 torrent reloaded, da li ima neki drugi da se brze skida a da radi ?
Ja sam igro sa normalnim timom, doduse ja sam ga nekad kasnije instaliro, pa je bila verzija 5.0 cinimi se.gaston je napisao/la:Mislim da kod tog patcha kad se krene igrat master liga uvijek moras poceti sa onim "Fake" timom a ne sa normalnim, mozda grijesim ?klasik je napisao/la:Ja evo odigro par utakmica, i mislim da nema razloga da se zalite, igra je drugacija, REALNIJA, trebace par dana da se uhoda al poslije toga haranje.
Nadam se sto prije negom dobrom patchu.
Prosle godine sam koristio SMOKE patch i odlican je, sve licencirano + izaberes sebi drugu ligu koju hoces, ubacena navjanja jedno 50 novih stadiona, lopti ma sve.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Odigrao dvije utakmice i ovo je ocajno u najmanju ruku. A gore od toga samo je sto neke pristalice pes-a brane ovaj poluproizvod 13-ka je vrh za ovo.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Može u PM ispravan link za download.
Hvala.
Hvala.
-
Meni se evo drugi dan skida
2 dana proslo a tek na 70% a do inerneta nije to znam

Nemoj skidati.
Neces nista propustit.Ja jos ne mogu da vjerujem sta su ovi pokusali da naprave
Neces nista propustit.Ja jos ne mogu da vjerujem sta su ovi pokusali da naprave

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Ultras1921
- Kontakt:
Skini pes, odlican je 
Sent from my C5503 using Tapatalk 2

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mislim da je vecina pretjerala sa komentarima jer sumnjam da je tako lose
ista prica je bila i za pes 2013, mene je brat ubio u pojam pricom koliko je losa samo zato sto je bila duplo realnija od 12-ke, pomirite se sa tim da nema vise davanja gola sa pola centra i sa jednim igracem da predjes 3 kruga oko terena xD
Eh sad imal ko da mi da link pesa koji radi kako treba posto je hiljadu nekih verzija? da skinem reload ili?

Eh sad imal ko da mi da link pesa koji radi kako treba posto je hiljadu nekih verzija? da skinem reload ili?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel se sa cijelog centra zabit? Ili barem 3/4?dmecho je napisao/la:pomirite se sa tim da nema vise davanja gola sa pola centra i sa jednim igracem da predjes 3 kruga oko terena xD
OplakahDonnie Darko je napisao/la:Mozel se sa cijelog centra zabit? Ili barem 3/4?dmecho je napisao/la:pomirite se sa tim da nema vise davanja gola sa pola centra i sa jednim igracem da predjes 3 kruga oko terena xD

Jel ovo definitivno da 25.10. izlazi za PS2?
Il Club più titolato al mondo!
Donnie Darko je napisao/la:Mozel se sa cijelog centra zabit? Ili barem 3/4?dmecho je napisao/la:pomirite se sa tim da nema vise davanja gola sa pola centra i sa jednim igracem da predjes 3 kruga oko terena xD

Road to World Cup 98 je bila bolja igra.Jedina mana joj je bila ona masivna lopta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mignolet, Škrtel, Agger, Lucas, Enriqueneurofunk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ko jos uvijek nije skinuo pes evo link gdje skida vrlodobrom brzinom 400kb/s
http://kickass.to/pro-evolution-soccer- ... 87874.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kickass.to/pro-evolution-soccer- ... 87874.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li neko link od cracka za PES 14 ? Ovo **** od antivirusa ga stalno briše
I znate li kako se isključuje ovaj retardirani Microsoft Security Essentials

šta li može biti pa mi se ovo javlja ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja ne znam sta je ovdje cudno.Ako pogledas timove koji su licencirani,face su uradjene puno bolje.Sto se ovih nelicenciranih tice,sasvim mi je normalno da su face losije,ali i to ce biti ispravljeno pathcevima od nekih moddera.Toxicity je napisao/la:Mignolet, Škrtel, Agger, Lucas, Enriqueneurofunk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
.. K'o da ih nikad vidjeli nisu pa ih napravili
Setings-real time protection pa iskljucibagrcavi je napisao/la:Ima li neko link od cracka za PES 14 ? Ovo **** od antivirusa ga stalno brišeI znate li kako se isključuje ovaj retardirani Microsoft Security Essentials
![]()
Sto se slike tice, instaliraj zadnji direct x kojeg vjerujem imas na CD-u tj na instalaciji od pes--a.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.