GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 19 sep 2013, 23:43

Siugran sam da ce iduce kolo dobiti Ludogorets tako da maksimalno zakompliciraju skupinu gdje ce u nekom fotofinisu izgubiti proljece. Bilo bi preglupo da ispadnu nakon dva kola. Ovi bugari ce biti opijeni uspjehom kojeg su ostavrili protiv psv-a, a i Dinamo je puno bolji u gostima nego na domacem terenu :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2013, 00:35

slika
Čornomorec,koknu te za krafnu ili perec.

'Još je pet utakmica pred nama, puno bodova je u igri i imamo realnu nadu za uspjeh jer smo i na ovoj utakmici pokazali da možemo igrati protiv svakoga', izjavio je trener Dinama Branko Ivanković
Vrh.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 sep 2013, 07:17

Izjava mu je kao da su odigrali dobro protiv Tottenhama, Valencie i izgubili minimalnom razlikom, a ne protiv tamo nekih ukrajinaca kojim ni ime napisat ne znam. Ta izjava je bila namijenjena da ju izgovori trener gostiju. Ivankovicu bi pristalo nesto tipa 'Pokazali smo da protiv nas svi mogu igrati, pogotovo kada se povucemo nazad'. Da sam ja Mamic naredio bi mu da ne smje igrati obrambeno, a kao da vidim da ce tako krenuti protiv PSV-a od prve minute, a veceras smo vidjeli da su i oni ocajni. Prosjek godina im je 20, otislo im 4-5 najbitnijih igraca i Dinamo ih moze dobiti, mislim Dinamo, ali ne i Dinamo s ovim trenerom, no dobro, prvo u Bugarsku po tri boda.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 20 sep 2013, 08:10

Ovo je debakl. Dinamo je uklet klub. Iako ih inače volim viditi u knock downu, sinoć mi ih je bilo žao, jer sve oko tog kluba je totalno trulo i sablasno depresivno. One priče o novoj megamomčadi su najobičnija lakrdija, jer kako može biti bolja ova momčad sastavljena od igrača koji su u BL skupili skupa manje od 100min (Husejinović, Fernandes, Pamić) ili totalnih promašaja tipa Addy i Sandomierski od momčadi koja je dala igrače za HSV, Inter, Udinese i Dynamo K.

Što se tiče navijača Dinama, samo ću reći da zaslužuju ovakav klub kakav imaju.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 sep 2013, 08:59

Dinamo je mini Real M. Kupuju vazda nesto, trenere mijenjaju kao carapice, a blamiraju se iz godine u godinu ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 sep 2013, 09:59

Neka Mamić dovede vidovitog Milana da skida uroke jer svake sezone primaju bezvezne golove po Europi :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 20 sep 2013, 14:51

Blaszczykowski je napisao/la:Što se tiče navijača Dinama, samo ću reći da zaslužuju ovakav klub kakav imaju.
Sto to?

Branko briljira jednostavno. Najveci poraz je taj sto je velika vecina odvajala 500+ kuna za Ljubljanu i cetvrtfinale nego za Dinamo i 5 kuna.

Onda neka kazu "balkanski eksperti" iz BiH i ovi sa ovog pdf-a. "Da je nama Mamic" :lol:

Pa pitam se ja sto je on to ucinio za Dinamo? Godine osvajanja lige uz ponekad mutne radnje i godine razocaranja i sramocenja u Europi. Imamo skalp Villareala i Ajaxa. I to bi bilo to. Da nije Mamica ne bi bilo Dinama 8-)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 sep 2013, 14:51

http://www.jutarnji.hr/najvjerniji-navi ... -/1127527/

Interesantno. Zanima me o cemu se pricalo, ali to vjerojatno nikad nece doci do javnosti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2013, 15:39

Damian je napisao/la:Onda neka kazu "balkanski eksperti" iz BiH i ovi sa ovog pdf-a. "Da je nama Mamic" :lol:

Pa pitam se ja sto je on to ucinio za Dinamo? Godine osvajanja lige uz ponekad mutne radnje i godine razocaranja i sramocenja u Europi. Imamo skalp Villareala i Ajaxa. I to bi bilo to.
Ali puni smo ko brod.Modrić,Eduardo,Čorluka,Kovačić...evo još koja godina i osigurat ćemo financijsku stabilnost i onda svi zajedno radimo najjači GNK u povijesti.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 sep 2013, 15:52

Signore je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/najvjerniji-navi ... -/1127527/

Interesantno. Zanima me o cemu se pricalo, ali to vjerojatno nikad nece doci do javnosti.
Eto, i kod vas ulica počela voditi klub :mrgreen: :P

BBB Dubrava je žestoka, ne bi im bio u koži :P :D
Baš me zanima, kako su ovi stranci, Soudani, Pinto doživjeli to neobično iskustvo :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2013, 16:57

Neka su im malo grad izveli,na svakom koraku natpisi "Mamiću cigane,odlazi iz svetinje" i tako to :mrgreen:

http://www.hrsport.net/blogovi/466280/f ... -jeli-san/
Nije o Dinamu,ali ovaj prvi dio neodoljivo podsjeća i na ovu sadašnju borbu za Dinamo.Čast,obraz,ponos,karakter.

- Nepojmljiva je razlika između prvog i drugog poluvremena, nikad nisam vidio takvo nešto. Više je razloga za to, ali ne želim ulaziti u analize jer se to uvijek krivo protumači - kazao je Ćiro i dodao:

- Znam dijagnozu, ondje je kaos, ali kad bih to rekao, Mamićevi bi ljudi krenuli na mene. I ako kažem, nema koristi, nitko ne sluša. Pa kako Zdravko Mamić vlada hrvatskim nogometom, toga nema ni u najzabitijem ćošku svijeta. Strašno.

Slagao je izvršni predsjednik ovu momčad, za koju se može reći da joj nedostaje po jedan pravi igrač u svakoj liniji. Najviše od svega, pogriješio je s trenerima.

Kruni Jurčiću igrači su se smijali iza leđa, oponašali ga praveći grimase kao i on na utakmicama skačući uz aut-liniju. Kao rijetko kad neki su se nasmijali kad je Jurčić krenuo Haliloviću pokazivati driblinge...
Ne bi me cudilo da je ovo tocno.Vrlo vjerovatno je.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 21 sep 2013, 19:35

Signore je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/najvjerniji-navi ... -/1127527/

Glavni za razgovor su bili Leko i Simunic. igraci shvacaju navijace, znaju sta se dogadja, nisu ludi. Kazu da Mamic radi puno stvari kako bi ih otjerao sa stadiona. Neki stranci su upitali kako to da ih na gostujucim utakmicama podrzava vise ljudi nego na domacim tj. kako to da je bolje navijanje. Pa su neke stvari objasnjene.

Samo rpenosim anarvno ;) ;)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 sep 2013, 13:01

Damian je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Što se tiče navijača Dinama, samo ću reći da zaslužuju ovakav klub kakav imaju.
Sto to?

Branko briljira jednostavno. Najveci poraz je taj sto je velika vecina odvajala 500+ kuna za Ljubljanu i cetvrtfinale nego za Dinamo i 5 kuna.

Onda neka kazu "balkanski eksperti" iz BiH i ovi sa ovog pdf-a. "Da je nama Mamic" :lol:

Pa pitam se ja sto je on to ucinio za Dinamo? Godine osvajanja lige uz ponekad mutne radnje i godine razocaranja i sramocenja u Europi. Imamo skalp Villareala i Ajaxa. I to bi bilo to. Da nije Mamica ne bi bilo Dinama 8-)
Ne navijam za Dinamo(trenutno navijam svaku tekmu protiv njih zbog ratnog profitera) al Damian je OBJASNIO NEKE STVARI 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2013, 13:33

Žalosno je što se još uvijek mora objašnjavat i što postoje ovi padobranci kojima je Zdravko kralj,car,otac,brat.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 sep 2013, 15:33

SiamoNoi je napisao/la:Žalosno je što se još uvijek mora objašnjavat i što postoje ovi padobranci kojima je Zdravko kralj,car,otac,brat.
To ti govori o mentalitetu ljudi.U recimo Njemackoj ratni profiter bi bio najomrazenija osoba u drzavi(premda svi znamo da on ovo sto radi u nasem nogometu ne bi mogao tamo raditi al dajem primjer) dok je kod nas Balkanaca on kralj,legenda... i ostalo samo zato(barem vecini) jer ima para.A obogatio se najvise kao ratni profiter.Ponekad se zaista sramim na koji nacin ima razmisljanje moj narod i moji ljudi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2013, 15:39

jao sad se ulogiram na ovaj nick i nema bana :lol: izgleda da su mi skinuli trajni za onu zahebanciju 8-) 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2013, 15:46

Lillard je napisao/la:jao sad se ulogiram na ovaj nick i nema bana :lol: izgleda da su mi skinuli trajni za onu zahebanciju 8-) 8-)
Ja gledam otkud ti :lol: p.s. nemoj se zahebavat s dva nicka ;)

Osijek - Dinamo 0:1, 41. minuta Soudani. Al kakav je solo prodor napravio dvi minute prije gola. Uzeo loptu na centru i sjurio se prema golu..
Šteta, stvarno šteta za primljen gol. Osijek jako dobar, rekao bih i mrvicu bolji od Dinama, opasniji. Igraju identično kao i protiv Hajduka. Agresivno, grizu na svaku loptu, organizirano odozada i na kontranapade. Vidi se da su nabrijani. I zaslužili su gol.
Kamo sreće da igraju ovako Slavonci svaku tekmu, bili bi sigurno među 5. Al kad se našpanaš samo protiv Hajduka i Dinama, a očajno igraš ostatak prvenstva, onda su i zasluženo na dnu..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2013, 15:49

dubrava je napisao/la:
Lillard je napisao/la:jao sad se ulogiram na ovaj nick i nema bana :lol: izgleda da su mi skinuli trajni za onu zahebanciju 8-) 8-)
Ja gledam otkud ti :lol: p.s. nemoj se zahebavat s dva nicka ;)
Naravno. Rekao sam da mi onaj izbrisu ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2013, 18:23

Pu, bem vas sretne i spretne :evil: :evil:
A tako ste lako mogli prosuti te bodove...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 22 sep 2013, 23:36

@Damian, zato što su razmažene picajzle koje samo mogu ukopati svoju momčad.

inače, kad sam danas vidio ove šetače dinamove došla mi muka. sammir je uvreda za sport, a dinamo treba zakonom zabraniti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.