FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E Dzole,bas ti hvala sto me ovako slatko nasmija bar na kraju ovog usr.anog dana.
Sta se sikirate,samo nam reba vremena da se uhodamo u novom vidu hijerarhije.
Sta se sikirate,samo nam reba vremena da se uhodamo u novom vidu hijerarhije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- invincible1921
- Kontakt:
Nadarević: Željo je najbolji klub na ovim prostorima za koji sam igrao
znaci popiso se u usta pitarima

znaci popiso se u usta pitarima

=\_1921_/=
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Popisao se, kako kazes, sam sebi, jer je dobio nagradu Ismir Pintol, a sinu dao ime Ismir, uz neke izjave da mu je Sarajevo u srcu. I napravi nešto takvo u poznim igračkim godinama...
Toliko o njemu, nema se tu šta reći, sve jasno. Nek vrati nagradu i nek je živ i zdrav, ostalo ćemo vidjeti.
Toliko o njemu, nema se tu šta reći, sve jasno. Nek vrati nagradu i nek je živ i zdrav, ostalo ćemo vidjeti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ta' ce' on imaju oni Njemanu' i Vuleta'invincible1921 je napisao/la:Nadarević: Željo je najbolji klub na ovim prostorima za koji sam igrao
znaci popiso se u usta pitarima![]()
![]()
![]()
![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Brate nista licno,ja ne kazam da je ovo za pohvalu vako prec negdje,ali bez ikakve provkacije,sjeti se pelaka u kojeg ste se kleli,pa eo sad i nadarevic ja vala nez kad je neki vako igrac koji je bio nesto veliko u zelji preso kod vasSarajevo1946 je napisao/la:Popisao se, kako kazes, sam sebi, jer je dobio nagradu Ismir Pintol, a sinu dao ime Ismir, uz neke izjave da mu je Sarajevo u srcu. I napravi nešto takvo u poznim igračkim godinama...

=\_1921_/=
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sve su to što se kaže prodane duše i takve igrače ne treba cijeniti nijedan pravi navijač. Meni, nama, ne treba niko ko je u Želji igrao i kleo se u taj klub, vi vjerovatno isto tako razmišljate i to je pošteno i tako bi trebalo biti.
Pelak je svojevrsno otjeran, pa eto jbg, ni to ga ne opravdava. Bio je tu i Ihtijarević, pa recimo Vazda... bilo je i dosta igrača koji su za oba tima igrali, ali Safetu koji je obezbijedio egzistenciju i sve, ovo nije trebalo, jer smo ga voljeli.
Kažem, da ovo više o njemu govori, a da je dobar igrač, jeste i nema tu polemike.
Pelak je svojevrsno otjeran, pa eto jbg, ni to ga ne opravdava. Bio je tu i Ihtijarević, pa recimo Vazda... bilo je i dosta igrača koji su za oba tima igrali, ali Safetu koji je obezbijedio egzistenciju i sve, ovo nije trebalo, jer smo ga voljeli.
Kažem, da ovo više o njemu govori, a da je dobar igrač, jeste i nema tu polemike.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 20 sep 2013, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ne kontam na koji nacin se popisao sebi u usta?Sarajevo1946 je napisao/la:Popisao se, kako kazes, sam sebi, jer je dobio nagradu Ismir Pintol, a sinu dao ime Ismir, uz neke izjave da mu je Sarajevo u srcu. I napravi nešto takvo u poznim igračkim godinama...
Covjek je rekao da je Zeljo najbolji klub a ne najdrazi ili slicno. Mogu i ja reci da je Barcelona najbolja ali to ne znaci da mi je draza nego Zeljo.
To da je Zeljo najbolji na ovim prostorima (BiH) je cinjenica. Nije slagao niti je rekao nesto sto nismo znali.
- invincible1921
- Kontakt:
Znamo sta je mislioSamoZeljo je napisao/la:Ne kontam na koji nacin se popisao sebi u usta?Sarajevo1946 je napisao/la:Popisao se, kako kazes, sam sebi, jer je dobio nagradu Ismir Pintol, a sinu dao ime Ismir, uz neke izjave da mu je Sarajevo u srcu. I napravi nešto takvo u poznim igračkim godinama...
Covjek je rekao da je Zeljo najbolji klub a ne najdrazi ili slicno. Mogu i ja reci da je Barcelona najbolja ali to ne znaci da mi je draza nego Zeljo.
To da je Zeljo najbolji na ovim prostorima (BiH) je cinjenica. Nije slagao niti je rekao nesto sto nismo znali.

=\_1921_/=
- Sarajevo1946
- Kontakt:
@SamoZeljo
Ma daj, kakva je to priča... jasno je sve, nemaš šta mijenjati teze najbolji i najdraži ili šta već i opravdavati ga. To se tako ne radi i jbg...
Ma daj, kakva je to priča... jasno je sve, nemaš šta mijenjati teze najbolji i najdraži ili šta već i opravdavati ga. To se tako ne radi i jbg...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Smatram da je potez AO-a ispravan, ali isti zajedno sa upravom nije smio dopustiti da Dino Djurbuzovic bude sef strucnog staba jer isti nema kvalitet za Zelju...
Sada ce situacija biti obrnuta...Sa AO-om na celu cemo postati lideri kada je marketing i ozbiljnost unutar kluba u pitanju (ovdje pretezno mislim na ugovore sa poslovnim partnerima), ali cemo ispatati na terenu bar do tog trenutka kada na klupu ne dodje kvalitetan trener...
Nikako nam se neda da ove dvije kljucne stvari za klub uvezemo.
Sada ce situacija biti obrnuta...Sa AO-om na celu cemo postati lideri kada je marketing i ozbiljnost unutar kluba u pitanju (ovdje pretezno mislim na ugovore sa poslovnim partnerima), ali cemo ispatati na terenu bar do tog trenutka kada na klupu ne dodje kvalitetan trener...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
To uopce nije tacna cinjenica. Sad trenutno da je na klupi Ferguson s ovim igrackim kadrom ne bi bio nista bolji od Dine.
Zato se pametno radi ne trose se pare na trenera dok se ne dovedu prava kvalitetna pojacanja ..
Zato se pametno radi ne trose se pare na trenera dok se ne dovedu prava kvalitetna pojacanja ..
Pa to je realnost.invincible1921 je napisao/la: Znamo sta je misliojer svedno mi kad budemo 1054 title sarjevo 20 kad budemo imali 500 kupova oni 16 kad budemo 58799 bodca na vjecnoj tabeli ispred prvog pratioca oni ce opet rec da su bolji klub i najtrofejniji jer je hase slomio precku i jer je susic igro za njih tako da shvati
Uvijek ce navijac nekog kluba govoriti da je njegov tim najbolji jer navijaci jednostavno nisu objektivni ni u jednom klubu.Lik voli Sarajevo i vjerujem da i da nemaju ni jednog trofeja,njima ce Sarajevo biti najbolje kao i navijacima Borca,Veleza,Arsenala

Al sve to na stranu,Sarajevo je ove sezone solidno otvorilo sezonu,solidan igracki kadar i jako su aktivni administrativno.Dosad se kao jedino slabija karika namece Husref ali po meni su kandidati za titulu.Mada ni to nije razlog da ih Zeljo ne "otrese" u dva derbija

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sarajevo1946 je napisao/la:Sve su to što se kaže prodane duše i takve igrače ne treba cijeniti nijedan pravi navijač. Meni, nama, ne treba niko ko je u Želji igrao i kleo se u taj klub, vi vjerovatno isto tako razmišljate i to je pošteno i tako bi trebalo biti.
Čuj nije trebao preći u Sarajevo jer ste ga voljeli???? Voljeli ste ga jer je momak strašan profesionalac i jer je uvijek davao svoj maksimum za koga god je igrao. Momak je započeo karijeru u Krajini iz Cazina, afirmisao se u Jedinstvu i tek onda prešao u Sarajevo. Nazivati ga prodanom dušom je u najmanju ruku smiješno. Na FB mu pišu kako ih je iznevjerio jer je dijete Sarajeva... hahahahahaaaaa
covjek je rekao samo istinu neznam cim vas je uvrijedio i on nije rekao da mu je Zeljo drazi klub od bilo kojeg gdje je igrao a tu nagradu sto ste mu dali vjerovatno je i zasluzioSarajevo1946 je napisao/la:Sve su to što se kaže prodane duše i takve igrače ne treba cijeniti nijedan pravi navijač. Meni, nama, ne treba niko ko je u Želji igrao i kleo se u taj klub, vi vjerovatno isto tako razmišljate i to je pošteno i tako bi trebalo biti.
- SarajlijaTM
Koga briga sta njima smeta!!!
Prihvatit ce bilo koga ko je pljuvao po nama i dici ga na pijadestal ako treba. Naci hiljade opravdanja,samo nek je sr.ao sta.
I vi se njima pravdate!!!
p.s.-cast pravim gradskim pitarima...
Prihvatit ce bilo koga ko je pljuvao po nama i dici ga na pijadestal ako treba. Naci hiljade opravdanja,samo nek je sr.ao sta.
I vi se njima pravdate!!!
p.s.-cast pravim gradskim pitarima...
- moustapha
- Kontakt:
Jeste, lideri u marketingu sa covjekom koji ne zna dati normalan intervju za televiziju. Onakav vulgaran i prost ne moze ubijediti ni Brajlovica da bude sponzor. Da ne spominjem da su to dijametralne profesije, pa rezultati iz jedne ne moraju puno znaciti u drugoj.amerosm je napisao/la:Smatram da je potez AO-a ispravan, ali isti zajedno sa upravom nije smio dopustiti da Dino Djurbuzovic bude sef strucnog staba jer isti nema kvalitet za Zelju...
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 20 sep 2013, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
Kad mi igramo sa sirokim ,u subotu ili nedelju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ovo nikad nije bilo jasno, pitas na forumu , a imas sad 50 stranica gdje je to napisano ili gdje mozes za sekundu provjeriti kad se igra utakmica, evo i na sportsport, kliknes na naslovnoj na grb zelje ako nisi znao i odmah ti izbaci kad igrate ccccbarbarez je napisao/la:Kad mi igramo sa sirokim ,u subotu ili nedelju.
Igrate sutra brate
Kada je izvlačenje za sljedeće kolo u kupu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma igrac kao igrac, uvijek leti prvo za parama, pa onda sve drugo. Rijetki su primjeri Totija ili Gerarda.
Jbg, pogledajte velika imena tipa Owena, koji je pljunuo Liverpool direktno, a Liverpool mu dao sve. Pogledajte Ibrahimovica, taj se prvo kleo u Juve, pa se onda kleo u Inter, da bi se na kraju kleo u Milan. Ovi klubovi su mu druga stvar, ali igrati klubove sa velikim rivastvom je nesto sasvim drugo. Pa onda se sjetite Figa i Ronalda. Ma bilo je svakakvih, mada bice ih jos uvijek. Pare diktiraju sve, a ne odanost i pripadnost. Jbg, takav vakat dosao...
Jbg, pogledajte velika imena tipa Owena, koji je pljunuo Liverpool direktno, a Liverpool mu dao sve. Pogledajte Ibrahimovica, taj se prvo kleo u Juve, pa se onda kleo u Inter, da bi se na kraju kleo u Milan. Ovi klubovi su mu druga stvar, ali igrati klubove sa velikim rivastvom je nesto sasvim drugo. Pa onda se sjetite Figa i Ronalda. Ma bilo je svakakvih, mada bice ih jos uvijek. Pare diktiraju sve, a ne odanost i pripadnost. Jbg, takav vakat dosao...