RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma konice sa Grbavice zele da bace kosku da malo zakuhaju pred derby ,jer oni su majstori za takve stvari. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma znaju da im ne ginu tri komada u Sirokom pa skacu po tudjim temama i provociraju. Sto bi nas narod rekao s konja na magarcaamypitar je napisao/la:Ma konice sa Grbavice zele da bace kosku da malo zakuhaju pred derby ,jer oni su majstori za takve stvari.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
dzaba strumfete pokusavaja da bace kost,u subotu red army i horde zla zajedno iz fejiceve krenut ce put vrapcica kao i zadnju tekmu koja se igrala dole...braco rodjeni,pripremite fotoaparate ,boze dobrog vjetra PYRO SHOW zagarantovan !
Mislim da smo trenutno jedan od najjacih klubova u ligi što se finansija tiče.Igrači nam imaju vrlo vrlo dobra i redovna primanja, ništa im živo ne fali, dug smo sveli na to da ga za 2-3 mjeseca više nećemo ni imati.Koji bi bio razlog da prodajemo tekmu???England je napisao/la:Dobro, ti znas, a ja znam da Sarajevo uzima, ne zele se kockati.anel81m je napisao/la:Haj ne rise Boga ti.Sarajevo ako uzme bodove to će biti pošteno 100%, ne kao vi koji ste sinonim za krađu i korupciju, sirotinjo!England je napisao/la:Nema govora da se Velez ne proda Sarajevu.
Ti misliš iz svog iskustva kad ste na sve načine kupovali utakmice, pa čak i jednu u Vrapčićima, e ta vremena su prošla majstore!
-
Zar nismo postali zreliji pa da se ne obaziremo na ove djecije provokacije. Nek' pobijedi bolji. A bas zbog toga sam i nervozan, jer bi nas pobjeda odvela ka vrhu, a odmah u Prijedor bi islo bruka navijaca, jer bi se stvaralo misljenje da je najavljena borba za Evropu itekako moguca, s druge strane, poraz bi nas bacio na koljena i odmah bi se reklo kao i protiv Sirokog da mozemo dobiti ove favorite na srecu, a sve ostale bodove cemo pokupiti iz ovih sela. Nista, naravno ocekujem pun stadion, navijanje k'o nikad i idemo na sve ili nista, il' titula i Evropa pomocu lige, ili sa kupom, idemo i mi pokazati da ce od sad u Mostar svi dolaziti sa strahom!!!
-
- Kontakt:
Evo jedan zanimljiv podatak. Velež je samo 4 puta izgubio u zadnje 23 utakmice.Ovde sam računao prošlu polusezonu i ovih 8 utakmica sto smo do sada odigrali u ovoj sezoni,računajući i jučerašnju kup utakmicu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Mozda dosta da dovrsimo onu gostujucu tribinu?brzi je napisao/la:Jel znaš i cifruEngland je napisao/la:Dobro, ti znas, a ja znam da Sarajevo uzima, ne zele se kockati.anel81m je napisao/la: Haj ne rise Boga ti.Sarajevo ako uzme bodove to će biti pošteno 100%, ne kao vi koji ste sinonim za krađu i korupciju, sirotinjo!

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Koliko smo golova primili? I gol razlika? Ako ti nije tesko.RodjeniiBrato je napisao/la:Evo jedan zanimljiv podatak. Velež je samo 4 puta izgubio u zadnje 23 utakmice.Ovde sam računao prošlu polusezonu i ovih 8 utakmica sto smo do sada odigrali u ovoj sezoni,računajući i jučerašnju kup utakmicu.

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
kako to, odkud velezu pare?? ko su mu sponzori, kako se finansira???anel81m je napisao/la: Mislim da smo trenutno jedan od najjacih klubova u ligi što se finansija tiče.Igrači nam imaju vrlo vrlo dobra i redovna primanja, ništa im živo ne fali, dug smo sveli na to da ga za 2-3 mjeseca više nećemo ni imati.Koji bi bio razlog da prodajemo tekmu???
Ti misliš iz svog iskustva kad ste na sve načine kupovali utakmice, pa čak i jednu u Vrapčićima, e ta vremena su prošla majstore!
koji su sve igraci dosli ove sezone???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- samo_lijevo
- Kontakt:
Imas na oficijelnoj stranici Veleza na dnu sponzore.Konzerva je napisao/la:kako to, odkud velezu pare?? ko su mu sponzori, kako se finansira???anel81m je napisao/la: Mislim da smo trenutno jedan od najjacih klubova u ligi što se finansija tiče.Igrači nam imaju vrlo vrlo dobra i redovna primanja, ništa im živo ne fali, dug smo sveli na to da ga za 2-3 mjeseca više nećemo ni imati.Koji bi bio razlog da prodajemo tekmu???
dosli:Maletic,Ramovic,Jusufbasic,Rasevic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nije da imamo neke super sponzore koji su nas prekrili zlatom, ali administracija ovaj put radi na optimizaciji potrosnje, sto prije nisu radili. Najavljivali Evropu i dovodili neka bezvezna skupa pojacanja, dakle mazanje ociju i vodili klub u propast. Vrhunac je bila ona sezona sa Ibrakovicem kad smo leprsavo igrali a i leprsavo trosili.Konzerva je napisao/la:kako to, odkud velezu pare?? ko su mu sponzori, kako se finansira???anel81m je napisao/la: Mislim da smo trenutno jedan od najjacih klubova u ligi što se finansija tiče.Igrači nam imaju vrlo vrlo dobra i redovna primanja, ništa im živo ne fali, dug smo sveli na to da ga za 2-3 mjeseca više nećemo ni imati.Koji bi bio razlog da prodajemo tekmu???
Zadnjih par godina smo bili na dnu tabele, ali i zato stabilizirali organizaciju kluba.
Ovo nam je prva sezona odkako skoro pa nemamo dugova. A vise ih nikako nemamo prema drzavi. Nismo jos zavrsili sa obnovom organizacije, sto je ponekad i ocito, ali vidi se da ide na bolje. A ove godine nas i rezulati prate.

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ma idemo odraditi tu utakmicu maksimalno korektno, borbeno, pa šta bude. Ostajem pri svome stavu da možemo do pobjede. Još jednom, poziv za navijače obju strana da pokažemo opet šta i koliko možemo, grlima, dlanovima, pirotehnikom, međusobnim poštovanjem, bratskim odnosima.
Iskočimo još jednom, kao bljesak, iz sjene ove PLBiH, budimo rijetkost i šire, napravimo pravu sportsku atmosferu, neka sve grmi, pokažimo da je ljubav prema sopstvenom klubu, jača od mržnje prema drugom.
Sudar divova, poštovanje navijača, pretvorimo to u tradiciju, a ove utakmice u preteče onoga što će se tek dešavati u budućnosti. Za prepričavanje, za ponos, za radost, za euforiju, za jedan istinski sportski spektakl.
HZ, dobrodošli !
Iskočimo još jednom, kao bljesak, iz sjene ove PLBiH, budimo rijetkost i šire, napravimo pravu sportsku atmosferu, neka sve grmi, pokažimo da je ljubav prema sopstvenom klubu, jača od mržnje prema drugom.
Sudar divova, poštovanje navijača, pretvorimo to u tradiciju, a ove utakmice u preteče onoga što će se tek dešavati u budućnosti. Za prepričavanje, za ponos, za radost, za euforiju, za jedan istinski sportski spektakl.
HZ, dobrodošli !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Raja sta mislite kako bi trebao biti sastav za subote? nadam se da ce nas doci u sto vecem broju,da podrzimo momke ka novoj pobjedi!! forzza rodjeni
Vidimo se u Pubu prijateljizizu1991 je napisao/la:Ma idemo odraditi tu utakmicu maksimalno korektno, borbeno, pa šta bude. Ostajem pri svome stavu da možemo do pobjede. Još jednom, poziv za navijače obju strana da pokažemo opet šta i koliko možemo, grlima, dlanovima, pirotehnikom, međusobnim poštovanjem, bratskim odnosima.
HZ, dobrodošli !

Ja .... nažalost, neću biti na tekmi zbog posla, koji završava u 16h
A tako bih volio biti na stadionu ...

A tako bih volio biti na stadionu ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mislio sam nesto napisat ali nakon ovog tvog nema potrebe. Forza Velezzizu1991 je napisao/la:Ma idemo odraditi tu utakmicu maksimalno korektno, borbeno, pa šta bude. Ostajem pri svome stavu da možemo do pobjede. Još jednom, poziv za navijače obju strana da pokažemo opet šta i koliko možemo, grlima, dlanovima, pirotehnikom, međusobnim poštovanjem, bratskim odnosima.
HZ, dobrodošli !
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ja sam prije rata bio dosta mlad, ali sjecam se barem malo, a i stari mi je prica...da je zapravo najveci BH derbi bio onaj izmedju Sarajeva i Veleza.
Nadam se da cemo vec od subote, i igraci na terenu, i mi na tribinama, poceti vracati taj zdravi rivalitet na mjesto koje i zasluzuje.
Veliki BH derbi vratiti na mjesto koje mu i pripada.
Vidimo se u subotu.
Nadam se da cemo vec od subote, i igraci na terenu, i mi na tribinama, poceti vracati taj zdravi rivalitet na mjesto koje i zasluzuje.
Veliki BH derbi vratiti na mjesto koje mu i pripada.

Vidimo se u subotu.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Simpatisem FKS i smatram ga pravim prijateljem za razliku od akrepa iz istog vaseg grada koji su lizali pakas Zvezdi,Partizanu,Dinamu i Hajduku. Dobrodosli i neka pobjedi boljiAdiRajvosa je napisao/la:Ja sam prije rata bio dosta mlad, ali sjecam se barem malo, a i stari mi je prica...da je zapravo najveci BH derbi bio onaj izmedju Sarajeva i Veleza.
Veliki BH derbi vratiti na mjesto koje mu i pripada.![]()
Vidimo se u subotu.

Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 20 sep 2013, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pozdrav svim iskrenim navijačima Veleža. Nadajmo se dobro predstavi naših igrača u subotu. Neka bolji pobjedi!
Ima li ikakve sanse da nam se omoguci ikakav live stream
?

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 12 gostiju.