FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hodžić je još uvijek nezreo takitčki i neodgovoran je u odbrani, Zeljković bi često ostajao sam sa dvojicom protivnika, za njega se ubila pozicija polušpica.
Nemojte da vas jedna utakmica zavara, vidjet ćemo u subotu jesmo li digli formu ili ne.
Nemojte da vas jedna utakmica zavara, vidjet ćemo u subotu jesmo li digli formu ili ne.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sretan ti 92. rodjendan klube moj!!! da jos zajedno prozivimo toliko godina i da slavimo toliko trofeja!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi on nama odgovarao, a mi njemu?Mehmed Baždarević :
Sebi sam rekao da ću u narednom periodu dobro razmisliti kad je u pitanju angažman. Pokušat ću pronaći klub kojem ću odgovarati jednako kao i on meni.

Lijepo bi ga bilo vidjeti na klupi, ali ja mislim da je to sve nerealno..
Sto se tice Are ja bi njega na polu-spic u ovoj utakmici.I ovu utakmicu sigurno ulazi jedna bomba Bajića

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prije Ipeta
http://fkzeljeznicar.ba/novo-pojacanje- ... osim/6640/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkzeljeznicar.ba/novo-pojacanje- ... osim/6640/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Safet Nadarević, bivši fudbaler, Jedinstva, Sarajeva, Eskisehirspora i Zagreba, stigao je na Grbavicu u ovom prelaznom roku. bivši reprezentativac BiH sigurno je najveće pojačanje Željezničara za novu sezonu i biće od velike pomoći Plavima u borbi za duplu krunu.
Iskusni defanzivac odradio je već nekoliko treninga sa novim saigračima i ističe da su ga svi odlično prihvatili.
''Zaista sam sjajno prihvaćen. Svi momci su sjajni. Sa svima sam u super odnosu i može se reći da se osjećam kao da sam tu duži vremenski period. Dargo mi je što sam stigao na Grbavicu''.
Željezničar je najbolji klub za koji sam igrao
Nadarević ističe da je Željezničar najbolji klub za koji je igrao, te da je došao na Grbavicu da osvaja trofeje.
''Željezničar je sjajan tim, imaju dugu historiju, tradiciju i sjajne navijače. Siguran sam da je Željo najveći i najbolji klub za koji sam igrao na ovim prostorima. Što se tiče trenutnog sastava mislim da imamo odličan tim, sa nekoliko sjajnih igrača. Nismo imali sreće u prvim utakmicama i zato nismo vodeći na tabeli. Ipak bodovna razlika je mala, tako uz dvije,tri dobre vezane utakmice sve će se nadoknaditi. Na Grabvicu sam došao da osvajam trofeje i nastavim niz koji Željo ima posljednjih godina. Nadam se da će na kraju sezone, dupla kruna stanovati na Grbavici''.
Bivši reprezentativac BiH će stručnom štabu Željezničara biti na raspolaganju za meč sa Leotarom.
''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.
Kada je forma u pitanju, Safet kaže da je spreman i da neće biti problema da se uklopi u ekipu.
''Treniram dva puta na dan. Osjećam da sam spreman. Godilo mi je ovih nekoliko sedmica što nisam igrao, da se što bolje spremim tako da ću biti sto posto spreman za naredne duele''.
Broj 13, zaštitni znak u karijeri.
Safet Nadarević je u reprezentaciji ali i svim klubovima za koje je nastupao nosio broj 13, a tako će biti i u ekipi Željezničara.
''Tokom čitave svoje karijere nosio sam broj 13. To je moj zaštitni znak i omiljeni broj. Kada sam stigao u Želju, broj je bio zauzet, ali u dogovoru sa mladim golmanom Kjosevskim, koji je nosio taj broj, dogovorili smo se da od sada to bude moj broj u ekipi Željezničara. Iskreno zbog broja 13 bio bih spreman da se odreknem i novca, jer ne mogu sebe zamisliti na terenu bez tog broja na dresu'' rekao je sjajni defanzivac, Safet Nadarević.
Iskusni defanzivac odradio je već nekoliko treninga sa novim saigračima i ističe da su ga svi odlično prihvatili.
''Zaista sam sjajno prihvaćen. Svi momci su sjajni. Sa svima sam u super odnosu i može se reći da se osjećam kao da sam tu duži vremenski period. Dargo mi je što sam stigao na Grbavicu''.
Željezničar je najbolji klub za koji sam igrao
Nadarević ističe da je Željezničar najbolji klub za koji je igrao, te da je došao na Grbavicu da osvaja trofeje.
''Željezničar je sjajan tim, imaju dugu historiju, tradiciju i sjajne navijače. Siguran sam da je Željo najveći i najbolji klub za koji sam igrao na ovim prostorima. Što se tiče trenutnog sastava mislim da imamo odličan tim, sa nekoliko sjajnih igrača. Nismo imali sreće u prvim utakmicama i zato nismo vodeći na tabeli. Ipak bodovna razlika je mala, tako uz dvije,tri dobre vezane utakmice sve će se nadoknaditi. Na Grabvicu sam došao da osvajam trofeje i nastavim niz koji Željo ima posljednjih godina. Nadam se da će na kraju sezone, dupla kruna stanovati na Grbavici''.
Bivši reprezentativac BiH će stručnom štabu Željezničara biti na raspolaganju za meč sa Leotarom.
''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.
Kada je forma u pitanju, Safet kaže da je spreman i da neće biti problema da se uklopi u ekipu.
''Treniram dva puta na dan. Osjećam da sam spreman. Godilo mi je ovih nekoliko sedmica što nisam igrao, da se što bolje spremim tako da ću biti sto posto spreman za naredne duele''.
Broj 13, zaštitni znak u karijeri.
Safet Nadarević je u reprezentaciji ali i svim klubovima za koje je nastupao nosio broj 13, a tako će biti i u ekipi Željezničara.
''Tokom čitave svoje karijere nosio sam broj 13. To je moj zaštitni znak i omiljeni broj. Kada sam stigao u Želju, broj je bio zauzet, ali u dogovoru sa mladim golmanom Kjosevskim, koji je nosio taj broj, dogovorili smo se da od sada to bude moj broj u ekipi Željezničara. Iskreno zbog broja 13 bio bih spreman da se odreknem i novca, jer ne mogu sebe zamisliti na terenu bez tog broja na dresu'' rekao je sjajni defanzivac, Safet Nadarević.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 45786.html" onclick="window.open(this.href);return false; Ja ne mogu da vjerujem koliko smo mi nisko pali sa posjetom, a krivac tome je neuslovan stadion i idioti na tribinama. U jelen ligi 10 klubova ima bolju posjetu od nas, od toga onaj 10-ti ima duplo bolju od nas, tuga 

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Baja_Zvjerka je napisao/la:Prije Ipeta![]()

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Ne smijes ovo sebi dopustat Ipeipetm je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Prije Ipeta![]()
http://fkzeljeznicar.ba/novo-pojacanje- ... osim/6640/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()

Amare hvala ti što si se povukao da više ne slušaš prozivanja pojedinih Željinih "navijača" i "građana" na gostovanjima. Iako nisi u mojim očima tako visoko koliko u očima mnogih, ti si najbolje rješenje za administraciju kluba i za rad na transferima i s omladinskim pogonom. ODLIČAN POTEZ! Ali molim te dovedi stručnjaka na klupu, Hajrudin Dino Đurbuzović ne može voditi Fudbalski klub "Željezničar"! Jedan Vlado Čapljić je za njega doktor, a da ne govorim dalje. Dakle, sve je super, samo ne izbor šefa stručnog štaba, znam dobro da ga igrači ne respektuju koliko bi trebalo, a čim je tako, onda ne valja. Nemoj da moramo istrpiti cijeli sezonu da bi to vidjeli.
Odlicno! Sve je poslozeno, veliko pojačanje za administraciju tako da sezonu mozemo mirno nastaviti i vec u subotu u siroki po pobjedu! VOLIM TE ZELJO
Mudro zboris, pored toga jos kazes ODLICAN POTEZ! Igracima isto tako psuju i na strani, i kuci sta bi oni trebali reci? da svi odu iz kluba zato sto ne mogu slusati psovke sto na strani, sto na treningu, sto na Grbavici.kvalitet je napisao/la:Amare hvala ti što si se povukao da više ne slušaš prozivanja pojedinih Željinih "navijača" i "građana" na gostovanjima. Iako nisi u mojim očima tako visoko koliko u očima mnogih, ti si najbolje rješenje za administraciju kluba i za rad na transferima i s omladinskim pogonom. ODLIČAN POTEZ! Ali molim te dovedi stručnjaka na klupu, Hajrudin Dino Đurbuzović ne može voditi Fudbalski klub "Željezničar"! Jedan Vlado Čapljić je za njega doktor, a da ne govorim dalje. Dakle, sve je super, samo ne izbor šefa stručnog štaba, znam dobro da ga igrači ne respektuju koliko bi trebalo, a čim je tako, onda ne valja. Nemoj da moramo istrpiti cijeli sezonu da bi to vidjeli.
Evo ovdje im hebete sve od Svrake do Jamaka, i oni bi svi trebali preselit u administraciju nema druge.
SJAJAN POTEZ nema sta!!
-
- Kontakt:
TvBHT je napisao/la:Mudro zboris, pored toga jos kazes ODLICAN POTEZ! Igracima isto tako psuju i na strani, i kuci sta bi oni trebali reci? da svi odu iz kluba zato sto ne mogu slusati psovke sto na strani, sto na treningu, sto na Grbavici.kvalitet je napisao/la:Amare hvala ti što si se povukao da više ne slušaš prozivanja pojedinih Željinih "navijača" i "građana" na gostovanjima. Iako nisi u mojim očima tako visoko koliko u očima mnogih, ti si najbolje rješenje za administraciju kluba i za rad na transferima i s omladinskim pogonom. ODLIČAN POTEZ! Ali molim te dovedi stručnjaka na klupu, Hajrudin Dino Đurbuzović ne može voditi Fudbalski klub "Željezničar"! Jedan Vlado Čapljić je za njega doktor, a da ne govorim dalje. Dakle, sve je super, samo ne izbor šefa stručnog štaba, znam dobro da ga igrači ne respektuju koliko bi trebalo, a čim je tako, onda ne valja. Nemoj da moramo istrpiti cijeli sezonu da bi to vidjeli.
Evo ovdje im hebete sve od Svrake do Jamaka, i oni bi svi trebali preselit u administraciju nema druge.
SJAJAN POTEZ nema sta!!

-
- Kontakt:
ko sve piše majko draga, hajde idite na spavanje valja vam u školu sutra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pogledaj moje postove što sam pisao prije, gdje sam naveo razloge zašto mislim da bi Osim mlađi trebao u administraciju. Ovo je samo dodatni razlog. Moja želja je ovo bila, pa ti na to gledaj kako hoćeš..TvBHT je napisao/la:Mudro zboris, pored toga jos kazes ODLICAN POTEZ! Igracima isto tako psuju i na strani, i kuci sta bi oni trebali reci? da svi odu iz kluba zato sto ne mogu slusati psovke sto na strani, sto na treningu, sto na Grbavici.kvalitet je napisao/la:Amare hvala ti što si se povukao da više ne slušaš prozivanja pojedinih Željinih "navijača" i "građana" na gostovanjima. Iako nisi u mojim očima tako visoko koliko u očima mnogih, ti si najbolje rješenje za administraciju kluba i za rad na transferima i s omladinskim pogonom. ODLIČAN POTEZ! Ali molim te dovedi stručnjaka na klupu, Hajrudin Dino Đurbuzović ne može voditi Fudbalski klub "Željezničar"! Jedan Vlado Čapljić je za njega doktor, a da ne govorim dalje. Dakle, sve je super, samo ne izbor šefa stručnog štaba, znam dobro da ga igrači ne respektuju koliko bi trebalo, a čim je tako, onda ne valja. Nemoj da moramo istrpiti cijeli sezonu da bi to vidjeli.
SJAJAN POTEZ nema sta!!
InatSilanBosanski je napisao/la:Ne smijes ovo sebi dopustat Ipeipetm je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Prije Ipeta![]()
http://fkzeljeznicar.ba/novo-pojacanje- ... osim/6640/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Baja je zvjerka...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dajte, **** vas svada vise. Isto kakve zenice. Ako je covjek iznio videnje, iznio je svoje vlastito videnje. Nema tu puno pametovanja, mozete se slozili ili ne sloziti, ali pametovanje ubi temu vise zaista. Nemojte samo biti oni sto su se zaletili da Drinu ispravljaju. Pustite prepirke, okrenite se malo igrama tima. Idemo u Siroki, sta ocekujete?
Ja iskreno, kako igramo u poslijednje vrijeme, bio bih prezadovoljan bodom. Skaljic najavljuje sva tri boda. "Kada bi dragi Skaljicu svi ginuli kao i ti na terenu, mozda bih mogao vjerovati u to, ali ovako, bod kao kuca", bar za mene. Mada bih volio da me demantuju.
@bagrcavi - Hvala na ispravci...

Ja iskreno, kako igramo u poslijednje vrijeme, bio bih prezadovoljan bodom. Skaljic najavljuje sva tri boda. "Kada bi dragi Skaljicu svi ginuli kao i ti na terenu, mozda bih mogao vjerovati u to, ali ovako, bod kao kuca", bar za mene. Mada bih volio da me demantuju.

@bagrcavi - Hvala na ispravci...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 sep 2013, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Haj živ bio pročitaj ovo što si napisao još desetak puta pa mi onda napiši kojim ishodom bi bio nezadovoljan.DzoleZeljo je napisao/la:
Ja iskreno, kako igramo u poslijednje vrijeme, bio bih prezadovoljan porazom.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Haj živ bio pročitaj ovo što si napisao još desetak puta pa mi onda napiši kojim ishodom bi bio nezadovoljan.DzoleZeljo je napisao/la:
Ja iskreno, kako igramo u poslijednje vrijeme, bio bih prezadovoljan porazom.

Dobar....
bodom zapravo...
- invincible1921
- Kontakt:
eo da i ja nesto napisem,sto se amara tice,mislim da je ovo pravi potez a sto se tice dine mislim da je amar i u tom segmentu alfa i omega.U sirokom zaista ne ocekujem nista,naravno niko sretniji od mene kad bi pobijedili,ali mislim od dolaska amara da je ovo prvi put kad se ne nadam pobjedi,ne kazem da cemo sto posto izgubit ali nez fkt ne nadam se nicemu,po nekom mom misljnjenu ne bi se iznenadio da uzmemo 0-3 a isto tako i da ga fino popusimo sa nekolko komada u mrezi tako da..
=\_1921_/=