GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Koji ocaj. Ludogorets s druge strane uzeo 3 boda PSV-u 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ma sljedeća sezona je ta.Sljedeće sezone prezimljavamo.100 posto.Kae Zdravko nema prodaje i stvaramo svi skupa najjači GNK u povijesti.
Al kvota 6 na kladionici na ove xD stvarno sam idiot pa nisam ispratio sa bar 50 kuna, jbg.
No, sta mislite koliko ce nam Tanac ostat na klupi?
Brk je spreman preuzet u svakom trenutku.
No, sta mislite koliko ce nam Tanac ostat na klupi?

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Priča se da je Čačke dao da mu hitno renoviraju stan kraj stadiona.
Kljuno nikad nije ni otisao
tu je on, skriva se, ceka svoj red da napravi atomski dinamo po cetvrti put.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja mislim da se Kruno trenutno skriva u Plavku.Uvijek je tu pri ruci.Znači Plavko je zapravo Kruno.Ili je Kruno Plavko?

Stico preuzima DInamo
E to bi bio potez

E to bi bio potez

RIP CITY!
Činjenica je da smo već zaboravili igrati Europsku ligu, i svaki nastup tu je nova škola.

Al stvarno,kaj serete...PSV doma izgubio od nekakvih Bugara.Bolji smo od PSV-a,ejjjj PSV-a...ljudi imaju lošiju gol razliku.Sve ovo može biti jedna lijepa priča...ako se tako ispriča.Ali ne uvijek je neko zlo,uvijek neko zlo.100 huligana i index ruše klub.
Koji ste vi likovi
Piše da je bilo 12.522 gledatelja. Nije loše, mislio sam da će biti negdje oko 5 tisuća...a s obzirom na ružan i prohladan dan i košarku...

Piše da je bilo 12.522 gledatelja. Nije loše, mislio sam da će biti negdje oko 5 tisuća...a s obzirom na ružan i prohladan dan i košarku...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Katastrofa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zvezda - Chornomorec 0:0
Zvezda - Donji Srem 2:2
Donji Srem > Chornomorec
Zvezda - Donji Srem 2:2
Donji Srem > Chornomorec

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne pamtim kad sam zadnji put bio ovako ljut, tuzan i razocaran ujedno. Ovi ukrajinci u prvom dijelu nisu uputili niti jedan jedini sut prema golu, nisu centra presli i onda se Dinamo povuce i primi dva gola, kao da Bec nije bio dovoljna lekcija, kao da nismo svi naucili vec da je Dinamo napadacka momcad i da ljudi nemaju pojma igrat obrambeni nogomet, da Dinamo mora napadat bez obzira koji rezultat bio. I zanimljivo da je Dinamo opet primio dva gola glavom, jednom nakon prekida, a onaj prvi nakon neke akcije sa strane. Dovoljan pokazatelj kakvi su stoperi. Svaki ubacaj je prpa, strah od gola. Ne znam zasto se nisu dovela dva kvalitetna stopera i da se rijesi tad problem. Po meni su stoperi bili kljuc ovog poraza. Takodjer bi naveo i kako Ivankovic radi izmjene koje su sulude kao i one u Becu. Vadi Brozovica koji je odigrao nesto, zaprijetio jednom i uvodi Beqiraja, a ostavlja Copa koji je bio ocajan. Zar nije bilo logicno uvesti Rukavinu umjesto Copa. On zna pobjec obrani, ali ono puno bitnije, ukrajinci su igrali bunker i bilo ih je jako tesko probiti, pa se moglo puno sansi stvoriti centarsutevima na Rukavinu koji je jak u igri glavom. Kad vidim sve ovo dodje mi da se pokupim, nabavim licencu i postanem trenerom.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Postavlja se pitanje smisla ulaganja tolikog novca u Dinamo ako ce biti promatraci u ovakovoj skupini EL. Lokomotiva je mogla isto biti uz npr Simunica i Sammira promatrac u EL.
Bash mi je žao dinama,ne znam kako ću večeras zaspat

Godine prolaze jubav ostaje...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Stavi si snimku Hajduk - Dinamo od prije tjedan dana i pazi da se ne istovaris na tv od euforije
Prije će bit da je pola od toliko bilodubrava je napisao/la:Piše da je bilo 12.522 gledatelja. Nije loše, mislio sam da će biti negdje oko 5 tisuća...a s obzirom na ružan i prohladan dan i košarku...

Počela snimka sad,pa procijenite...
Meni se postavilo pitanje kako to da nitko nije koknuo onog psihopata do sada.Insect_terminator je napisao/la:Postavlja se pitanje smisla ulaganja tolikog novca u Dinamo ako ce biti promatraci u ovakovoj skupini EL. Lokomotiva je mogla isto biti uz npr Simunica i Sammira promatrac u EL.
I kakvo je ovo slavlje kod gola

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 sep 2013, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je bio Kruno da igra kontrolirani nogomet il Stimac sa svojom taktikom?
A sta uradise od hrvatskog nogometa

A sta uradise od hrvatskog nogometa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Šta fali slavlju?
Ivanković se na startu 2.poluvremena povukao i to ga je koštalo, sad nek se vadi u Bugarskoj ako dotad bude trener
Ivanković se na startu 2.poluvremena povukao i to ga je koštalo, sad nek se vadi u Bugarskoj ako dotad bude trener
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.