Donnie Darko je napisao/la:Koliko se razlikuje od PES 2013?
Drasticno! Nista nije isto, ali nista od grafike,dizajna, gameplaya pa nadalje!Jos da kazem da je igra nenormalno neoptimizirana

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Donnie Darko je napisao/la:Koliko se razlikuje od PES 2013?
Tek igrica izasla a ti bi odmah da zabijas ko na PES-u 13Toxicity je napisao/la:Pa šta je ovo pritisneš da opuca a on uvijek napravi korak - 2 i tek onda opuca i to skoro uvijek u golmana, ma gdje god držao strelice
ne znaš igratToxicity je napisao/la:Pa šta je ovo pritisneš da opuca a on uvijek napravi korak - 2 i tek onda opuca i to skoro uvijek u golmana, ma gdje god držao strelice
Hedg je napisao/la:Može mala pomoć?
Kada ulazim u igru, sve okej, pokrene se exibition match, i onda spor gameplay, nema mi zvuka nikako, a grafika je odlična..
U Specifikacijama na Settings mi za procesor piše "Model unknown" i pored "Unable".
Da li može neko reći do čega je, da li do procesora, do torrenta, ili do nečeg trećeg..
Unaprijed hvala.
Ako se ne varam svaki PES ima odlicne kritikedarker10 je napisao/la:
samo vama ne valja.
Igra je shit i to je cinjenica.Gamespot je dao 6.0.darker10 je napisao/la:
samo vama ne valja.
a ne valja mi komp pa se vadim na pesdarker10 je napisao/la:
samo vama ne valja.
U mene ne laga nista.Otelo je napisao/la:Igra je shit i to je cinjenica.Gamespot je dao 6.0.darker10 je napisao/la:
samo vama ne valja.
Laga mi svakih par sekundi i na low i na high.
Izdali su nedovrsen proizvod i zaebali PC igrace.
Rekao ti je @ivar sve.darker10 je napisao/la:U mene ne laga nista.Otelo je napisao/la:Igra je shit i to je cinjenica.Gamespot je dao 6.0.darker10 je napisao/la:
samo vama ne valja.
Laga mi svakih par sekundi i na low i na high.
Izdali su nedovrsen proizvod i zaebali PC igrace.
Jbg. jarane.Glupo je da raja govori da igrica ne valja samo zato sto je ne mogu vrtiti kako treba.PES je napredovao u odnosu na proslu godinu i to dosta.Igrao sam demo FIFE i moram reci da PES jos nije na tom nivou,ali da su napravili veliki korak naprijed,to jest.iVar je napisao/la:pa kad imaš mašinu koja može podnijeti toliki broj 3d modela odjednom, svaki navijač je 3d model pa ti vidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.