Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pominjao je i za Djedovica,jer ga Sam Presti,GM OKC-a prati vec nekoliko godina!Metanor je napisao/la:Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..

Au,kako bi me to obradovalo ako je tacno,idem iskopati nesto o tome..Iskreno,nisam nista cuo za to,ako je tacno,imas virtualnu pivu od meneNEZALAGANJE je napisao/la:Pominjao je i za Djedovica,jer ga Sam Presti,GM OKC-a prati vec nekoliko godina!Metanor je napisao/la:Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Presti ti je Popova skola,tako da te ne treba cuditi taj odnos prema evropskim igracima.Metanor je napisao/la:Au,kako bi me to obradovalo ako je tacno,idem iskopati nesto o tome..Iskreno,nisam nista cuo za to,ako je tacno,imas virtualnu pivu od meneNEZALAGANJE je napisao/la:Pominjao je i za Djedovica,jer ga Sam Presti,GM OKC-a prati vec nekoliko godina!Metanor je napisao/la:Mislim da je za Zack Wrighta Avdic spominjao u kontekstu Oklahome,posto ga Oklahoma stvarno jeste htjela,i bio je sa njima par sedmica..

- Bayern@heart
- Kontakt:
Evo Savović potpisao za Bayern, možda ga Nihad sad pridobije da igra za nas.
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 82632.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 82632.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tesko ili prakticno nemoguce, treba prekinuti vise tu pricu oko Savovica.Bayern@heart je napisao/la:Evo Savović potpisao za Bayern, možda ga Nihad sad pridobije da igra za nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
-
- Kontakt:
Pa nećeš ga moliti.Pošalješ mu poziv,ako prihvati,prihvati.Ako ne,ko mu je kriv.bhsport je napisao/la:Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Ali imat ćemo mi problem oko selektora.Realno Aco zaslužuje da dobije još koji mandat jer je radio i kako je on došao na kormilio reprezentacije su napredovale i u mlađim kategorijama.
Dobro koliko poziva slati liku koji nece da igra za BH repku? 5, 10, 20 ili 50?merdanovic je napisao/la:Pa nećeš ga moliti.Pošalješ mu poziv,ako prihvati,prihvati.Ako ne,ko mu je kriv.bhsport je napisao/la:Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Ali imat ćemo mi problem oko selektora.Realno Aco zaslužuje da dobije još koji mandat jer je radio i kako je on došao na kormilio reprezentacije su napredovale i u mlađim kategorijama.
-
- Kontakt:
Koliko znam sad je odbio igrati na EP u Sloveniji,a realno nije ni zaslužio da igra jer nije igrao kvalifikacije.Dobro koliko poziva slati liku koji nece da igra za BH repku? 5, 10, 20 ili 50?
Moraš da shvatiš da nemamo krilnog centra koji će da mjenja Mirzu.Bavčić se je oprostio od dresa.Ako nema ni Savovića što je također realna opcija,ko će nam igrati na poziciji 4 još uz Mirzu?
Uz to slična je situacija bila i sa Antom Mašićem,pa je bio jedan od najboljih u kvalifikacijama.(Pod injekcijama je igrao)
Naravno postoje i rotacije u igri gdje bi možda Kikanović ili neki drugi centar mogli da odigraju par minuta na poziciji 4.
Neka nemamo, takav nam ne treba. Tu si kada je najteže ili ne moraš nikad ni zaigrati.
I dalje čekam sliku Nihada na oficijelnoj stranici Bayerna. Tek su izašli dresovi za novu sezonu
I dalje čekam sliku Nihada na oficijelnoj stranici Bayerna. Tek su izašli dresovi za novu sezonu

I medju javnosti se stvorila prica da Aco zasluzuje ostati na klupi. Ne znam kako smo dosli do toga. Harun bi bio najsretniji kad bi Aco ostao. Ovdje nije upitna zelja ili jedne ili druge strane, ovdje su upitne finansije. Ne samo finansije Aci, nego finansije cijelom Stafu reprezentacije i jos bitnije kvalitetu priprema. Mislim da nikada necemo imati bolje pripreme i uslove..merdanovic je napisao/la:Pa nećeš ga moliti.Pošalješ mu poziv,ako prihvati,prihvati.Ako ne,ko mu je kriv.bhsport je napisao/la:Dobro bi dosao i budala zna, ali covjek nece, odbio je i sta treba opet i opet ga moliti da to igra?merdanovic je napisao/la:Bilo kako bilo nakon odlaska Ede Bavčića mi praktično i nemamo igrača osim Teletovića koji može igrati na poziciji krilnog centra.A sad hoće li Savović igrati ili ne vidjećemo.U svakom slučaju dobro bi došao u rotaciji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Pa sta cemo odsad? Imati pripreme na razini reprezentacije Konga?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kako pričate o tim pripremama reklo bi se da smo čisti bijednici. Teretana, hrana, dvorana, hotel? Ovo me podsjeća na Jamajku i bob tim
Jesu li problem pripremne utakmice? Žalio se Aco da smo imali prejake timove blizu prvenstva, zato smo i izgubili prva dva meča, odnosno zato smo izgledali užasno na terenu.

Jesu li problem pripremne utakmice? Žalio se Aco da smo imali prejake timove blizu prvenstva, zato smo i izgubili prva dva meča, odnosno zato smo izgledali užasno na terenu.
Koliko je drzava dala novca i Kongo bi bio misaona imenica.Amar Dzeko je napisao/la:Pa sta cemo odsad? Imati pripreme na razini reprezentacije Konga?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
S večerašnje utakmice

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nihad je naš D'Artagnon
Postigao je četrnaest poena ako se ne varam protiv Barcelone (najviše u svom timu).

Postigao je četrnaest poena ako se ne varam protiv Barcelone (najviše u svom timu).
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.feed2all.eu/watch/211854/1/w ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme, Nihad najbolji u Bayernu, za 15 min ima 11 koseva i 1 asistenciju
Drugo poluvrijeme, Nihad najbolji u Bayernu, za 15 min ima 11 koseva i 1 asistenciju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://www.beko-bbl.de/hot/news/weekly-news/40870
Inače Nihad je na prosjeku od 15.5 poena, 3 asistencije, 2.5 ukradene lopte te 1.5 skokova po meču
Inače Nihad je na prosjeku od 15.5 poena, 3 asistencije, 2.5 ukradene lopte te 1.5 skokova po meču

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.