Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PerryFred
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la PerryFred » 18 sep 2013, 20:47

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 18 sep 2013, 21:20

Samo ću reći jedno PARE ČUDA RADE!AKO IH NEMAŠ, NIKO TE I NEĆE NI ZAPAZITI.JADNO ALI ISTINITO .

Sve čestitke Izetu i njegovoj familiji,ali momaka poput Izeta je puna Bosna,samo ih treba forsirati,i dati im šansu da zaigraju negdje i inozemstvu.Nažalost mnogo ih znam,ali samo što im ćaće nisu imali para,ili što nemaju veze sa našim sportskim novinarima- bukvalno propadaju.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 18 sep 2013, 23:32

dadnan je napisao/la:Modic ipak nije na klupi milana. Dezinformacije od novinara ocigledno.
http://www.acmilan.com/en/news/show/149051" onclick="window.open(this.href);return false;

nije na klupi bio, ali je ipak bio sa ekipom

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 19 sep 2013, 11:27

TMovac je napisao/la:
amho je napisao/la:koliko je uopste hrvata/srba odbilo poziv susjeda/komsija ako je dosao prije ili istovremeno s pozivom bh selektora???
pominju se stevanovic i vranjes... pa ti momci nisu mogli ni na siri spisak u srbiji u vrijeme kad su postali reprezentativci BiH... cuj odbili poziv iz srbije... koji??? kad ih je to neko ozbiljno zvao iz srbije??? svi srbi iz BiH koji su dobijali pozive iz FSS-a, on je su se i odazvali... kad su hrvati u pitanju situacija je identicna... ako malca pozovu iz FSS-a ili barem obecaju poziv, on poziv iz NSBiH nece prihvatit' ni pod razno..
Legendo i Stevanovic i Vranjes su izjavili da su imali ponude da igraju za mladje kategorije Srbije.I obojica su odbili.Sad ako oni lazu lazem i ja.Pandzu su Hrvatski mediji pitali da li bi igrao za Hrvatsku ukoliko bi dobio poziv,a momak je to odbio i rekao da iako se osjeca Hrvatom njegova domovina je BiH.Dok je Bunoza izjavio da ce igrati za one koji ga prvi pozovu.Tako da sve to zavisi od igraca do igraca.

Sto se tice nacionalnosti,ja bi prvi bio najsretniji da svi koji su iz Bosne i Hercegovine se osjecaju samo Bosancima.Ali to nazalost nije tako i ja to ne mogu promjeniti,ali isto tako ne znaci da neko ko se osjeca Srbinom i Hrvatom automatski mora mrziti BiH.
ni jedan ni drugi se nikad nisu nasli ni na jednom spisku bilo kojeg uzrasta u FSS... cije pozive su to oni odbili??
isto vazi i za pandzu i bunozu, kojeg je neko takodjer pomenuo... ponude novinara su eto haman odbijali... pozive selektora (u svim uzrastima, naravno) nisu sigurno, jer ih nijedan nikad nije ni uvrstio na spisak..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 sep 2013, 13:23

bunoza jete izjavio da ce prije igrati za hrvatsku nego za nas zato ga niko i ne spominje,jest da je imao onu povredu koljena u tom periodu..je li atajic bio medju 18 celtica ? je li kolasinac se vratio u tim,znam da trenira?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 sep 2013, 13:40

zgembo89 je napisao/la:bunoza jete izjavio da ce prije igrati za hrvatsku nego za nas zato ga niko i ne spominje,jest da je imao onu povredu koljena u tom periodu..je li atajic bio medju 18 celtica ? je li kolasinac se vratio u tim,znam da trenira?
Atajica ni na klupi,a Seo se jos oporavlja,mada je i nepoznato kako je on se mogao povrijediti :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 sep 2013, 15:24

amho je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
amho je napisao/la:koliko je uopste hrvata/srba odbilo poziv susjeda/komsija ako je dosao prije ili istovremeno s pozivom bh selektora???
pominju se stevanovic i vranjes... pa ti momci nisu mogli ni na siri spisak u srbiji u vrijeme kad su postali reprezentativci BiH... cuj odbili poziv iz srbije... koji??? kad ih je to neko ozbiljno zvao iz srbije??? svi srbi iz BiH koji su dobijali pozive iz FSS-a, on je su se i odazvali... kad su hrvati u pitanju situacija je identicna... ako malca pozovu iz FSS-a ili barem obecaju poziv, on poziv iz NSBiH nece prihvatit' ni pod razno..
Legendo i Stevanovic i Vranjes su izjavili da su imali ponude da igraju za mladje kategorije Srbije.I obojica su odbili.Sad ako oni lazu lazem i ja.Pandzu su Hrvatski mediji pitali da li bi igrao za Hrvatsku ukoliko bi dobio poziv,a momak je to odbio i rekao da iako se osjeca Hrvatom njegova domovina je BiH.Dok je Bunoza izjavio da ce igrati za one koji ga prvi pozovu.Tako da sve to zavisi od igraca do igraca.

Sto se tice nacionalnosti,ja bi prvi bio najsretniji da svi koji su iz Bosne i Hercegovine se osjecaju samo Bosancima.Ali to nazalost nije tako i ja to ne mogu promjeniti,ali isto tako ne znaci da neko ko se osjeca Srbinom i Hrvatom automatski mora mrziti BiH.
ni jedan ni drugi se nikad nisu nasli ni na jednom spisku bilo kojeg uzrasta u FSS... cije pozive su to oni odbili??
isto vazi i za pandzu i bunozu, kojeg je neko takodjer pomenuo... ponude novinara su eto haman odbijali... pozive selektora (u svim uzrastima, naravno) nisu sigurno, jer ih nijedan nikad nije ni uvrstio na spisak..
Legendo niti jedan selektor bilo nas,bilo neke druge repke,ne moze poslati zvanican poziv igracu koji nastupa za neku drugu repku.a i jedan i drugi su igrali za nase mladje kategorije i oni su rekli da su ih tada poceli vrbovat da predju kod njih.Kao sto se onaj Kunic saltao,igrao jedan ciklus za nas (cini mi se U17),pa onda za Srbiju U19,pa opet za nasu U21
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 sep 2013, 15:38

Consigliere je napisao/la:Kako je meni krivo za ovog Seferovica. Ne znam stvarno sta se sve desavalo, ali momak je dolazio u Sarajevo, druzio se sa Dzekom i Spahicem, izgledalo je da ga imamo 100% i na kraju nista. Djeluje mi da je zayebao Savez ili Susic, svojim strasnim kriterijima za pozivanje kojih se on prvi ne pridrzava. :roll: U cemu je problem, pozvati ga, dati mu zadnje 3 minuta protiv neke lijeve ekipe, pa sta bude neke bude. Tako je Ciro sa Begovicem uradio.
Momak je igracina, ogromna je steta sto smo ga propustili, pa makar ako je bilo i promil sanse da zaigra za nas, a bilo je po svemu sudeci :x
Jel jos i za Ibrahimovicem places??

Seferovic je imao sanse da zaigra za nas koliko i braca Hajrovic. Odlucio se za Svicarsku, vozdra.

Celtic doveo onog levata Pukia iz Schalkea, tako da vjerovatno ne racunaju na Atajica u prvom timu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 sep 2013, 15:51

Haman Prcic bi mogo od ovih mladjih znam da je bio usao predproslo kolo zadnjih nekoliko minuta..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2013, 16:02

suhakrpa je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Kako je meni krivo za ovog Seferovica. Ne znam stvarno sta se sve desavalo, ali momak je dolazio u Sarajevo, druzio se sa Dzekom i Spahicem, izgledalo je da ga imamo 100% i na kraju nista. Djeluje mi da je zayebao Savez ili Susic, svojim strasnim kriterijima za pozivanje kojih se on prvi ne pridrzava. :roll: U cemu je problem, pozvati ga, dati mu zadnje 3 minuta protiv neke lijeve ekipe, pa sta bude neke bude. Tako je Ciro sa Begovicem uradio.
Momak je igracina, ogromna je steta sto smo ga propustili, pa makar ako je bilo i promil sanse da zaigra za nas, a bilo je po svemu sudeci :x
Jel jos i za Ibrahimovicem places??

Seferovic je imao sanse da zaigra za nas koliko i braca Hajrovic. Odlucio se za Svicarsku, vozdra.

Celtic doveo onog levata Pukia iz Schalkea, tako da vjerovatno ne racunaju na Atajica u prvom timu.
Ko je spomenuo Ibrahimovica? Treba jednom za uvijek razjasniti: Nikada nije bilo ni 1% sanse da Ibrahimovic zaigra za nas. Njega uopste nije intersovala BiH, niti je o njoj razmisljao. U knjizi kaze da je sav ovaj prostor za njega samo Balkan i to je to. Kanije je neko izmislio bajku da se nudio savezu a oni rekli imamo mi puno takvih igraca. Ma daaaaj :lol: :lol: :lol:

Seferovic je bio blizi nasoj reprezentaciji od Hajrovica, ali pocele su neke price: te nije standardan, te vjecni talenat i propade stvar. Svicarski savez bio agilniji i brzi od naseg i uzeo ga. Isto je bilo sa Hajrovicem. Da ga je Hitzfield stavio na spisak za kvalifikacije, nikada taj ne bi zaigrao za nas. Srecom, izostavljen je... Haris nije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 sep 2013, 16:22

marconato je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ma i u A selekciji Srbije bi svaki nas igrac imao mjesta u prvih 11, bez ikakvih problema. No dali bi neko zelio da se sad mijenja, e to je vec druga stvar. :mrgreen:
Pa s obzirom da je Mihajlovic selektor, nista me ne bi cudilo, pa i da taj isti Vranjes igra prije Nastasica recimo, ali u nekom realnom svijetu se vrlo dobro zna kvalitet i jednih i drugih, tako da je glupo i pricati na tu temu... ;)
Ma brale salimo i peckamo se malo. A i moze se. :D Sto se tice Mihajlovica, neki kazu da je biti genijalan i lud dosta blizu, no on pokazuje da biti glup i lud isto ide zajedno. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 sep 2013, 16:35

Principatus je napisao/la:
marconato je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ma i u A selekciji Srbije bi svaki nas igrac imao mjesta u prvih 11, bez ikakvih problema. No dali bi neko zelio da se sad mijenja, e to je vec druga stvar. :mrgreen:
Pa s obzirom da je Mihajlovic selektor, nista me ne bi cudilo, pa i da taj isti Vranjes igra prije Nastasica recimo, ali u nekom realnom svijetu se vrlo dobro zna kvalitet i jednih i drugih, tako da je glupo i pricati na tu temu... ;)
Ma brale salimo i peckamo se malo. A i moze se. :D Sto se tice Mihajlovica, neki kazu da je biti genijalan i lud dosta blizu, no on pokazuje da biti glup i lud isto ide zajedno. :mrgreen:
Apsoltuno! Kod njega se spojile sve moguce negativne osobine: lud, glup, tvrdoglav, sujetan i sto je najgore, podoban za menadzerisanje igraca kroz reprezentaciju! Ne moze gore...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 19 sep 2013, 19:32

Said opet na klupi. Samo je bio standardan dok je Sammir bio povrijedjen.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 sep 2013, 19:36

Dino Arslanagić ponovo u prvih 11 Standarda u europa ligi.
DRUG NEBI TI PUNCA

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 19 sep 2013, 19:47

bagrcavi je napisao/la:Dino Arslanagić ponovo u prvih 11 Standarda u europa ligi.
Koju poziciju igra on?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 sep 2013, 19:49

Stoper.

Fajić na klupi Maribora u utakmici protiv Rubin Kazana.
Cocalić u prvoj postavi Maccabi Haife u večerašnjoj utakmici protiv Alkmaara koja počinje u 21:05.
DRUG NEBI TI PUNCA

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 sep 2013, 20:29

Fajić strijelac za Maribor.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 19 sep 2013, 22:42

Cocalić odličan danas protiv Alkmara, samo je kod primljenog gola pogriješio

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2013, 22:45

Pape gleda Lyon ne gleda Makabi. :P
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 sep 2013, 22:52

dino_velez je napisao/la:Cocalić odličan danas protiv Alkmara, samo je kod primljenog gola pogriješio
Ma ja , samo kod primljenog gola pogriješio . Šta je gol , **** gol .

Avdu bi razapeli da zbog njegove greške repka/Hajduk primi gol . Bilo bi : " Avdija :mrgreen: " , "Avdija :lol: " , "Avdija kloc :lol: " i slično :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, L-Train, mahic, Proximic, Shogun i 25 gostiju.