FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2013, 23:24

ocekujem vec sutra izjavu i presicu vizionara koji nas sigurno vodi u rang vise...vec sutra bi nam trebao obecati nove pobjede bez datog gola..protivnik ce jednostavno bit natjeran nasom IZBIJ/NABIJ taktikom da sam sebe porazi...i naravno..legendarnu recenicu...IDEMO DA POBIJEDIMO :lol: :lol:
ovog kloca da nema,tacno bi ga trebalo izmislit :D :D ....halalio bi i poraz u subotu samo da ovog klovna vise ne gledam na klupi sa onim tupim izrazom lica i zamisljen gleda u daljinu...fora nesto konta :lol: :lol:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 18 sep 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2013, 23:29

Il recenica tipa "BILA JE JEDNA SOLIDNA UTAKMICA",pa on kad prica ja mislim da jedva usta otvori,sporo skroz,ojj majko draga ko sve Slobodu nece trenirat.. a pred mec sa Bratstvom u subotu ocekujem izjavu "Dolazi nam veoma dobra ekipa Bratstva,koja nas je izbacila iz kupa i konkurent nam je za ulazak u premijer ligu,mi naravno kao na svakoj domacoj utakmici idemo na pobjedu,bitnijih promjena nece biti..pozvao bi sve navijace Slobode da u subotu/nedelju dodju na Tusanj i podrze ove mlade momke,ja mogu obecat borbu do zadnje minute meca i borbu za naslov prvaka" KRAJ !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 19 sep 2013, 08:55

Ni jedni ni drugi nisu izveli najbolje sastave, tako da ni utakmica nije mogla bit nešto posebno. Sloboda došla na remi (vjerovatno su htjeli okušat sreću preko penala), na njihovu žalost nije im to uspjelo. Sadiković je pokazao Kariću šta znači taktika, danas ga je taktički uništio.. Prava utakmica nas tek očekuje u subotu....
Bratstvo do groba....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 sep 2013, 10:30

Bratstvo je donje na Tusnju. Smajl ce izdominirati sa taktikom. Ocekujemo njegovu izjavu tipa: Oni su dosli da sto vise prime golova, al' nasi napadaci nisu bili raspolozeni. Bitno je bilo da osiguramo bar nerjseno na Tusnju, a slijedece gostovanje saljemo treci tim. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 19 sep 2013, 10:39

Msilim da će Smail special one u subotu ić s veteranima i legendama kluba na Bratstvo, a da sastav neće saopštiti do zadnjeg momenta!

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 19 sep 2013, 11:42

Kao prvo pozdrav iz Bugojna za sve navijace Slobode. Gledam i smijem se ovim komentarima sto pisete za Smajla carevi ste, najjace mi je ovo sto je neko napisao da ce poslati legende i veterane kluba na gostovanje ha ha ha.... Nego, Smajl je prije 5-6 godina nisam siguran tacno vodio Iskru i to je bio zivi haos. Svaka domaca lik dogovarao sa tadasnjim predsjednikom kluba 3 za 3 . Tacno 9 utakmica igrano 3 za 3, a jel se igralo regularno belaj zivi nemozemo golu prici..... eto sve najbolje Slobodi i da se vratite u primeru ove godine.....

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 sep 2013, 11:56

ja ne bih o treneru, naravno da i on snosi dio krivice ... ali rado bih vidio neki komentar o igračima Slobode

evo jučer u Gračanici, Omiću (kapitenu, najiskusnijem igraču, igrao je Premijer ligu itd...) je jedno 10x puta rekao izađi, spusti, dodaj a on ko magarac, zavlači se štoperima u krilo i samo roka lopte na Galina

stvarno je limitiran igrački kadar, da su spremni, to stoji ali džaba kad lete ko muhe bez glave

onaj Mehanović mi više liči na dizača tegova nego na fudbalera :o
Undici stelle - ACM 1899

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 sep 2013, 12:09

Ma nema na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni sto znaju igrati lopte. Mujkic je tu prvi i jos par njih.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 sep 2013, 12:22

Kenan glavni, TIčić četvrti. Azmir ako ništa nije zatvorio, Keno će vas povaliti da se prepordite do prekosutra, sigurni budite.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 19 sep 2013, 13:05

http://crveno-crni.ba/v3/54-otvoreno-pi ... oboda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 sep 2013, 13:19

harry_90 je napisao/la:Il recenica tipa "BILA JE JEDNA SOLIDNA UTAKMICA",pa on kad prica ja mislim da jedva usta otvori,sporo skroz,ojj majko draga ko sve Slobodu nece trenirat.. a pred mec sa Bratstvom u subotu ocekujem izjavu "Dolazi nam veoma dobra ekipa Bratstva,koja nas je izbacila iz kupa i konkurent nam je za ulazak u premijer ligu,mi naravno kao na svakoj domacoj utakmici idemo na pobjedu,bitnijih promjena nece biti..pozvao bi sve navijace Slobode da u subotu/nedelju dodju na Tusanj i podrze ove mlade momke,ja mogu obecat borbu do zadnje minute meca i borbu za naslov prvaka" KRAJ !
I onda poslije utakmice izjava ce bit:
Prvo zelim da cestitam gostima na fer i korektnoj igri, bila je to teska utakmica, mi postigli prvi go pa poveli 1:0 onda su oni postigli go i izjednacili na 1:1, i tako se otislo na odmor. Mi smo u drugom poluvremenu pokazali da smo bolja ekipa i postigli go i poveli sa 2:1 i tako se i zavrsila utakmica.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 sep 2013, 13:24

Kakav je sudija Kenan Bajraktarevic iz Orasja?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 sep 2013, 13:27

harry_90 je napisao/la:Kakav je sudija Kenan Bajraktarevic iz Orasja?
Veoma hajde da to kažemo "bezobrazan" i vuče na stranu gosta u slučaju da mu niko od domaćina nije masirao muda i dao "na kafu".

Što se tiče npr nas oštetio je Iskru u Bugojnu protiv nas i mi izvukli bod a oni crveni za simuliranje nakon čistog prekršaja u 16, jer mu Bugojanci nisu ništa ponudili. A onda nas je naziogu ovdje u zadnjem kolu protiv već drugoligaša Goražda (prvi poraz na domaćem u zadnje 3 godine) iz istog razloga kao i Bugojance. Takođe nas je pokušao utušiti sad kad je sudio ali nam je došla ekipa koja ni uz pomoć njega nije mogla ubosti gol.

EDIT: Muljaža čista, samo uzmi u obzir da tu piše da je iz Orašja, a nama u drugoj federalki ovdje na Jošiku sudio protiv kluba iz Orašja.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 sep 2013, 13:41

ko o čemu Lukavčani o teorijama zavjere tipa "svi protiv svih" daj opusti se čovječe

ovaj sudija je na lošem glasu prije svega što lik jednostavno NE ZNA suditi, a derbi kao što je ovaj za njega će vjerujem biti pre-pre-prevelik zalogaj

off: ovim iz Luakvca smo još prošle godine trebali otvoriti posebnu temu "Ko će koga povaliti" - jbt ljudi sve znaju
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 sep 2013, 13:44

Zašto generalizuješ kada samo ja pišem? Ja nisam službeni predstavnik javnog mjenja u navedenoj sredini.

Ja govorim samo činjenice i naveo sam primjer na kojem sam bio prisutan. To što si se prepao da napadam Brastvo ili predviđam da će nepravedno pobjediti ili šta si već iskonstruisao je tvoj problem.

Čovjek je pitao, ja odgovorio, nije naveo ni ko mu treba odgovoriti niti koje odgovore da sačuvamo za sebe, a ti odmah napadaš jer osjećaš da je tu tvoj klub prozvan. PIH, smatrao sam te za većeg, pih!

Btw: Kakve teme bolan? To isto kao kad bih ja napisao "Ovim iz Gračanice je trebalo još prošle sezone nakon Jedinstva otvoriti temu 'Danijel Zrnić - hate club'". Mani se tih retorika očiju ti.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 19 sep 2013, 13:48

Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Nadam se da ce ubrzo i napustit svoju poziciju.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 sep 2013, 13:51

da ne duljimo ljudima na temi...vrati se na postove od prošle sezone a vala i od ove (istina dosta manje) i sve će ti se samo kazati

ja sigurno nisam od onih koji će iz kola u kolo kukati na sudije i tvrditi unaprijed kako je nekome nešto napakovano

ovdje samo bode oči to što se ti prvi javljaš da "objasniš" kako će nešto biti - pomalo neozbiljno ali hajde eto, nek bude tako
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 sep 2013, 14:01

Pa eto ovog sudiju kao glavnog sam gledao 5x i kao pomoćnog 3 ili 4 u zadnjih godinu-godinu i pol, valjda je to dovoljna minutaža da imam neko mišljenje o njemu. A ti ako si imalo objektivan uporedi jučerašnje suđenje sa prva tri kola u Gračanici, a nemoj mi molim te reći da ono jučer nije bilo za 3 klase iznad onih lakrdija i nazovimo sudija koji su tu ne samo u prva tri kola?

Bez veze je da Brastvo ode na Tušanj npr., ni jedan ni druga strana nije radila sa sudijama, ali oni u svom neznanju sebe stave u prvi plan i naškode objema ekipama za sl. 2-3 kola minimum. Eh sada ako tebi odgovara što ovaj Keno ne može suditi ni drugu kantolanu TK po svom umjeću, a da ne pričamo o stavu, pa tu vidiš da ekipa Bratstva koja je imala već dvije devastirajuće domaće utakmice može malo lakše odigrati subotnju, a da ne bude posljedica, to je tvoja priča, ne napadaj mene što imam stav i kojeg se držim koliko si već rekao da to ide unazad.

Ova liga se u 95% igra zbog sudija, te su još i u većem procentu oni glavni akteri te zasjene i igru i igrače.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 sep 2013, 14:14

DrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Mislim da ce se Jasmin Imamovic zestoko suprostaviti smjeni Fucke jer ga je isti zaduzio stujuci njegov lik i djelo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 sep 2013, 14:16

Probisvjet je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Mislim da ce se Jasmin Imamovic zestoko suprostaviti smjeni Fucke jer ga je isti zaduzio stujuci njegov lik i djelo.
Mislim da je buran period ispred nas, ako Jasmin stane u njegovu zastitu, i ako se ovaj samo nastavi pravit dalabu, a predpostavljam da hoce.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.