ovog kloca da nema,tacno bi ga trebalo izmislit

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I onda poslije utakmice izjava ce bit:harry_90 je napisao/la:Il recenica tipa "BILA JE JEDNA SOLIDNA UTAKMICA",pa on kad prica ja mislim da jedva usta otvori,sporo skroz,ojj majko draga ko sve Slobodu nece trenirat.. a pred mec sa Bratstvom u subotu ocekujem izjavu "Dolazi nam veoma dobra ekipa Bratstva,koja nas je izbacila iz kupa i konkurent nam je za ulazak u premijer ligu,mi naravno kao na svakoj domacoj utakmici idemo na pobjedu,bitnijih promjena nece biti..pozvao bi sve navijace Slobode da u subotu/nedelju dodju na Tusanj i podrze ove mlade momke,ja mogu obecat borbu do zadnje minute meca i borbu za naslov prvaka" KRAJ !
Veoma hajde da to kažemo "bezobrazan" i vuče na stranu gosta u slučaju da mu niko od domaćina nije masirao muda i dao "na kafu".harry_90 je napisao/la:Kakav je sudija Kenan Bajraktarevic iz Orasja?
Mislim da ce se Jasmin Imamovic zestoko suprostaviti smjeni Fucke jer ga je isti zaduzio stujuci njegov lik i djelo.DrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Nadam se da ce ubrzo i napustit svoju poziciju.
Mislim da je buran period ispred nas, ako Jasmin stane u njegovu zastitu, i ako se ovaj samo nastavi pravit dalabu, a predpostavljam da hoce.Probisvjet je napisao/la:Mislim da ce se Jasmin Imamovic zestoko suprostaviti smjeni Fucke jer ga je isti zaduzio stujuci njegov lik i djelo.DrzavaTuzla je napisao/la:Drago mi je sto su se sada svi okrenuli protiv Fucka Fukare, UG, Azmir.
Nadam se da ce ubrzo i napustit svoju poziciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.