Cestitke momcima
na strpljivoj i pametnoj igri , narocito poslije vodstva
pravac Tuzla ...
Moderator/ica: GracanicaAA
Haha ja sam skroz drugog misljenja , ja mislim da i ako nas pobjedite bice minimalno... Al evo vidio sam sad delegiranje i obradovao sam se pravo , 6 sudija , glavni BajraktarevicRUDARSKA2 je napisao/la:CESTITKE na pobjedi , ali ne i da je zasluzena , iskreno nisam ocekivao da ce sloboda nadigrati bratstvo u gracanici , a pogotovo sa igracem manje , Sloboda IZDOMINIRALA VECINOM UTAKMICE !!!
uz duzno postovanje , vama ako jucerasnji nastup bratstva polaze nade da cete nesto napraviti na tusnju , ja ne znam sta ste vi gledali . Kod nas je jucer igrao kombinovani sastav i bilo je igraca koji prvu put igraju ove sezone , a igrali su svih 90min ... u subotu cemo istrcati u najjacem sastavu i vjerujte ... minimum 3-0
Jedini koji je jucer izdominirao je Sadikovic, covjek je fantastično vodio utakmicu od početka do kraja...RUDARSKA2 je napisao/la:CESTITKE na pobjedi , ali ne i da je zasluzena , iskreno nisam ocekivao da ce sloboda nadigrati bratstvo u gracanici , a pogotovo sa igracem manje , Sloboda IZDOMINIRALA VECINOM UTAKMICE !!!
uz duzno postovanje , vama ako jucerasnji nastup bratstva polaze nade da cete nesto napraviti na tusnju , ja ne znam sta ste vi gledali . Kod nas je jucer igrao kombinovani sastav i bilo je igraca koji prvu put igraju ove sezone , a igrali su svih 90min ... u subotu cemo istrcati u najjacem sastavu i vjerujte ... minimum 3-0
To dal je zasluzena nijeRUDARSKA2 je napisao/la:CESTITKE na pobjedi , ali ne i da je zasluzena , iskreno nisam ocekivao da ce sloboda nadigrati bratstvo u gracanici , a pogotovo sa igracem manje , Sloboda IZDOMINIRALA VECINOM UTAKMICE !!!
Kod Slobode nije bilo Hadzica, Nezica, Efendica, Mujkica, Musica, Mehidica iz prve postave + sto je Brckalic iz prve postave izasao u prvom poluvremenu a usao Mico.baltazar1 je napisao/la:o sastavima...Bratstvo je zaigralo bez Halilovića koji je prvotimac a Delić se povrijedio u 24-oj, tako da možemo reći da je igrala približno prva postava, mada za mene Mevka, Kane, SUljić i možda još neko ne zaostaju puno za ovim što redovno igraju u prvoj postavi
kod Slobode nije bilo Efendića, Mujkića i kolko sam skonto Musića, tako da to dođe negdje na isto ali daleko od toga da neko može tvrditi da je neka ekipa igrala sa drugim timom![]()
žao mi je što nema Mrkovića, pravo ga je trener forsirao na početku a sad ga nema ni na klupi...mislim da ovaj dečko mora dobiti više prilika i više pažnje
Salkic ima 25 godina koliko sam ja upucenbaltazar1 je napisao/la:protiv Slobode se očekuje povratak Halilovića a ako bude u sastavu, znači da će Zukić braniti, Salkić i Aljukić do 21.g. a ovo ostalo bi trebalo biti standardno
nisam samo siguran kakvi smo sa kartonima
znači treba očekivati: Zukić - Salkić - Kadić - Šuša - Pantić - Timkov - Kadrić - Aljukić - Halilović - Smajlović - Delić
moguće su neke manje promjene a ja bih lično volio vidjeti Suljića da malo više zaigra ali on će vjerujem ući sa klupe jer nam treba iskustvo na Tušnju
vrlo blizu igranja, tj. ulaska su Mevkić i Omerović, a ostali ako situacija bude zahtjevala
Halilović bi mogao početi (ako bude zdrav) i sa klupe, jer ipak nije trenirao, imao je povredu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.