Ne radi mi tipka za pauzi u igri.
U Liverpoolu je i dalje Downing i to ubacen mjesto Gerrrada,pa je na golu Reina i ako na gameplanu stoji Mignolet.
Nisam uspio ni vise od pola utakmnice odigrati jer igra nece da se pokrene preko citavog ekrana i ako u postavkama stoji da ide tako.
Kako lose.......
Nakon sto sam rijesio ove probleme (da,da ljudi igra se pauzira sa V a ne sa ESC il nekom drugom normalnom tipkom)shvatio sam da su Reina i Downing i dalje u Liverpool a da Sakho i co. jos nisu stigli.
Sa druge strane one dobre strane igre su BIIIIIIIIIIIIIIIIIIP error nema ih.Igra je u nekakav hibrid FIFE iz 98 te onih FIFA koje su bile kriminalno lose (8,9,10).
Zapravo bolje je reci da ovo vise izgleda kao neka nova igra,nekog neiskusnog tima ili cak kao projekat djece srednjih skola koja su ovo napravila za prolaznu ocjenu.
Igraci su spori,al spooori cak i na +2 brzini.Protivnicki igrac daje loptu koja ide prema mom igracu a za to vrijeme se ovaj seta i gleda u drugom smjeru.Tek na dodir lopte on shvata da je na terenu.
Sa druge strane bez lopte je Luka Modric brzi od Luisa Suareza.Ramos je brzi od Johnsona,pa on je na PES-u i od Bolta brzi.
Zali Boze prostora al jos malo i FIFA 14 dolazi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."