Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
treba bit majmun i pravit se kreten i svakog ubjedjivat i prcat u zdrav mozak govoreći da je arsenal glavni favorit i bukvalno im nabijat komplekse kao što pojedinci govore da radimo a uopšte nije tako.
ne mogu da skontam koliko je ljudima krivo što su samo očekivali da će Arsenal kiksat i protiv marseja i da su mrtva poluamaterska ekipa pa sad jedu **** koja su posrali, bez da su pogledali 10 minuta ijedne utakmice
ne mogu da skontam koliko je ljudima krivo što su samo očekivali da će Arsenal kiksat i protiv marseja i da su mrtva poluamaterska ekipa pa sad jedu **** koja su posrali, bez da su pogledali 10 minuta ijedne utakmice
Vođa zna.
gledao sam ja Arsenal do sad svaku tekmu čak sam ih veceras gledo na streamu protiv Marseja na areni 2 i daleko od toga... Arsenal je ove godine jak ko zemlja,nisu bili ovako jaki zadnjih 4-5 godina sigurno,jos kad vam se vrati Vermalen,Podolski,Cazorla, i da napomenem igrac koji vam mozda i najvise nedostaje ARteta,bićete konkurenti za titulu.nedim1993 je napisao/la:treba bit majmun i pravit se kreten i svakog ubjedjivat i prcat u zdrav mozak govoreći da je arsenal glavni favorit i bukvalno im nabijat komplekse kao što pojedinci govore da radimo a uopšte nije tako.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Upravo, Arsenal ne da niej bio jaci, niej bio sigurniji zadnjih ne pet vec mozda u 7-8 godina. Cak i one godine kad se skoro osvojila liga(zbog Edua nije) bilo je slabije nekako.
E sad, ja cu ostati pri ovom misljenju i nakon prvog kiksa, a bice. To ce se desiti ranije ili kasnije, ali ce se desiti. Da li ce se naslov neki osvojiti zavisi od toga kako ce oni reagovati na taj i svaki kiks.
E sad, ja cu ostati pri ovom misljenju i nakon prvog kiksa, a bice. To ce se desiti ranije ili kasnije, ali ce se desiti. Da li ce se naslov neki osvojiti zavisi od toga kako ce oni reagovati na taj i svaki kiks.
Celik!3,2,2.
ABd svaka utakmica u gostima ovakva bila
Za ove koji kazu da je bilo s pola snage i nije bas, pretrcali smo mislim 7 kilometara vise od njih, mozda je izgledalo jednostavno, al sigurno nije bilo tako, nije ovaj Marsej nimalo naivna ekipa. Rambo nastavlja gdje je stao, a penal je bio 100%, nagazio je frajera a ovaj jedva doceko, zato vrijedi ona zlatna, u 16 i oko 16 prva lopta sto dalje od gola.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Rockefeller
- Kontakt:
Prije nego ga je nagazio uspio je dodati loptu, zato nije penal. Ali meni je smiješno kako Ayew nije onda napravio faul kad je rukama zavalio Flaminija (i još je u toj situaciji igrao rukom al' nebitno). 

To je bila kompenzacija, ovi se zaderali da je Gibo igro rukom i 3 sekunde poslije toga ovaj ne svira. Sva sreca pa je Arsen odmjeren covjek, vidio si garant kod Klopa reakcije, hahahahha, lego sam od smijeha.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igraju iznenadjujuce dobro i za mene ove sezone, jedini problem je sirina i ceste povrede igraca. Kad bi se vratili svi zdravi ekipa bi bila dobro popunjena i borila se za vrh tabele, ovako recimo Zirou nesto nek se desi belaj ogroman.
i ovako se mogu boriti za sami vrh ako ostanu svi zdravi, takva liga nikad se ne zna.. ali da bi usli u uzi krug favorita potrebna je zdrava odbrana, malo misica u veznom redu i jos jedan krilni napadac.
i ovako se mogu boriti za sami vrh ako ostanu svi zdravi, takva liga nikad se ne zna.. ali da bi usli u uzi krug favorita potrebna je zdrava odbrana, malo misica u veznom redu i jos jedan krilni napadac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Priznajem nisam, mada sam bio malo i sarkastican al etoAllGunsBlazing je napisao/la:Nisi ti ocigledno gledao Arsene vs Pardew![]()

http://arsenalist.com/f/marseille-vs-ar ... -pass.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hejteri nek dignu arnelov manji sesir!
hejteri nek dignu arnelov manji sesir!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ja već očekujem neki kiks protiv stoke, imam osjećaj da ćemo remizirat sa njimaAllGunsBlazing je napisao/la:Upravo, Arsenal ne da niej bio jaci, niej bio sigurniji zadnjih ne pet vec mozda u 7-8 godina. Cak i one godine kad se skoro osvojila liga(zbog Edua nije) bilo je slabije nekako.

Valjda ce se unormalit i Dean majka mu stara.s obzirom ko sudi i kako stojimo sa Stokeom, ne bi me iznenadilo uopšte..

A Stoke više ne igra ko prije, ne igraju više žepicu, to se vidjelo i protiv Cityija jer se nisu bili bazirali samo na kontranapade. Zato mislim da više ne ovisimo u utakmicama sa Stokeom od njihove postavke nego od nas samih.
Dobit cemo ih, uvjeren sam u to !
- Consigliere
- Kontakt:
Kako je Ozil odigrao?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sasvim solidno,bilo ga je na svim dijelovima terena,imao par finih progiravanja,ali kao i vecina ostalih kao da je igrao sa pola gasa...Consigliere je napisao/la:Kako je Ozil odigrao?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Meni je najsmješnije bilo kad Ozil primi loptu a 4 igrača oko njeg' pa nije Messi jbt.
Mislim naš Messi je kasnije ušao u igru.

- Consigliere
- Kontakt:
U pravu si nije Messi... bolji je.PIKE je napisao/la:Meni je najsmješnije bilo kad Ozil primi loptu a 4 igrača oko njeg' pa nije Messi jbt.![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Consigliere je napisao/la:Kako je Ozil odigrao?

neke navike se nikad ne mijenjaju
Vođa zna.
Arsenal since 3rd March: WWWWWDWDWWWLWWWWWW
sudija žensku ti djecu ja, nikad više ne sudio
. al nije loše opet za jedan mrtvi truhli arsić :ugeek:
sudija žensku ti djecu ja, nikad više ne sudio

Vođa zna.
koji ispada iz grupne faze lige prvaka i boriće se ne za 4. već za 5. mjesto ove godine.nedim1993 je napisao/la:Arsenal since 3rd March: WWWWWDWDWWWLWWWWWW
sudija žensku ti djecu ja, nikad više ne sudio. al nije loše opet za jedan mrtvi truhli arsić :ugeek:
oni ti ga pušeeeee ramizeeeeeeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.