Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Per Mertesacker (facebook): "3 nova boda, vraćamo se u London!"

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
S obzirom na to da je Ozil 2-3 puta odradio trening s ovom ekipom, i da se tek oporavio od bolesti, nije ovo loša partija bila, al može on to još bolje.
Protiv Stokea očekujem da igra bude puno ozbiljnija i konkretnija, da se Giroud što više traži u šansi i biće tu nova 3 boda.

Protiv Stokea očekujem da igra bude puno ozbiljnija i konkretnija, da se Giroud što više traži u šansi i biće tu nova 3 boda.

Glaj osmijeha fakerskog.nedim1993 je napisao/la:brat sretan to je najbitnije

- Rockefeller
- Kontakt:
Arsenal će protiv Napolija uzeti makar 4 boda. A sve mi se čini da ih je arsenalovih 6 sigurnih.Desole je napisao/la:Pratio sam na Areni uporedo mec Napoli-BvB i moram priznati, Rafina družina me je iznenadila dinamičnom igrom.
Hejteri zavirite pod manji šešir pa me citirajte.

onaj iz dušePIKE je napisao/la:
Glaj osmijeha fakerskog.

al bez zezancije najbitnije je da su igrači sretni i da je atmosfera normala. Odma sve lakše ide.
sad nek mi uljepšaju sedmicu i nek kažu da se santi oporavio

Vođa zna.
Ne mogu, na aparatima su.Rockefeller je napisao/la: Hejteri zavirite pod manji šešir pa me citirajte.

A dosadno bez njih na temi jos od Aston Ville!
Zasto su nas napustili, zasto?????

Kud Per tu i Ozil, doslovno se Mesut ne odvaja od njega 

- Rockefeller
- Kontakt:
Pravo uživanje je spoznaja da su aparati made in England. To se ne kvari lahko. Neka ih na aparatima.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Samo Pero priča njemački, prijatelji iz Werdera i repke, ništa neočekivanoDesole je napisao/la:Kud Per tu i Ozil, doslovno se Mesut ne odvaja od njega

Ma znam, nego mi onako smijesno. Kad' se vrati Poldi imat' ce duplo vise raje 

A tek kada mu se Poldi vrati ima da bude veselo...frankqqqqq je napisao/la:Samo Pero priča njemački, prijatelji iz Werdera i repke, ništa neočekivanoDesole je napisao/la:Kud Per tu i Ozil, doslovno se Mesut ne odvaja od njega

A naravno i Arsen odlicno prica njemacki 

Joj ja bi da mi sad odma' igramo protiv Stokea ako ikako može

mah ja bi radije da preskočimo tu utakmicu. ne znam šta mi je gore kad posmilim il "stoke" il "dean" i plus kad se sjetim onog našeg glavonje begovića koji će skinut jedno 16 zicera. nadam se da će se Santi vratiti da ko malo odmori iz prve postave, pakleno je ovo, jedan te isti sastav već mjesec dana igra maltene bukvalno isti
Vođa zna.
ma jest al et, mislim da cemo ih pobjediti kako god..nedim1993 je napisao/la:mah ja bi radije da preskočimo tu utakmicu. ne znam šta mi je gore kad posmilim il "stoke" il "dean" i plus kad se sjetim onog našeg glavonje begovića koji će skinut jedno 16 zicera. nadam se da će se Santi vratiti da ko malo odmori iz prve postave, pakleno je ovo, jedan te isti sastav već mjesec dana igra maltene bukvalno isti

Nego, jesi vidio Nedime kako Jack igra od dolaska Ozila.

Za mene je večeras bio najbolji igrač na terenu.
i ja bi najradije da odigraju ko da im je zadnja, čisto da se nadoknadi ovo poluzalaganje za večeras i da se niko ne povrijedi
čovječe šta znači samo jedna godina bez odlaska ključnih igrača i zadržavanja iste osnove kojoj je trebala samo godina da se igra
. Lijepo ovo zasad djeluje. Još napad i odbrana da se podebljaju i onda nešto očekivat naprimjer capital one cup 

čovječe šta znači samo jedna godina bez odlaska ključnih igrača i zadržavanja iste osnove kojoj je trebala samo godina da se igra

Vođa zna.
Ma ove sezone i ne očekujem titulu nijednu, al zato već iduće uz dodatna pojačanja na ljeto i ukoliko ne bude značajnih odlazaka (a nećenedim1993 je napisao/la:i ja bi najradije da odigraju ko da im je zadnja, čisto da se nadoknadi ovo poluzalaganje za večeras i da se niko ne povrijedi![]()
čovječe šta znači samo jedna godina bez odlaska ključnih igrača i zadržavanja iste osnove kojoj je trebala samo godina da se igra. Lijepo ovo zasad djeluje. Još napad i odbrana da se podebljaju i onda nešto očekivat naprimjer capital one cup

Igra kao kada je imao Fabregasa pored sebe, kada je izdominirao onu prvu sredinu. Ima konacno pravog pleja pored sebe tako da i on ima vise prostora...
Necu vise ljudima na spamam temu tamo kod Chelsea ali koji je q... ovim Bavarcima pa da ne smijes iznijeti svoje misljenje o necemu!?
Uzletili do neba!
Ebote oni kao pretorijanci u Rimskom carstvu, kruze okolo i gledaju da nebi slucajno neko uvredio njegovo velicanstvo, svetog Bayerna zastitnika kobasicara!

Necu vise ljudima na spamam temu tamo kod Chelsea ali koji je q... ovim Bavarcima pa da ne smijes iznijeti svoje misljenje o necemu!?

Ebote oni kao pretorijanci u Rimskom carstvu, kruze okolo i gledaju da nebi slucajno neko uvredio njegovo velicanstvo, svetog Bayerna zastitnika kobasicara!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.