otkud sad odjednom da ostane,vecina ste govorili neka "flop " ide ,pojacace nasDesimaL je napisao/la:Valdes fantasticno brani.
Mozda ne bi bilo lose da ostane.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
otkud sad odjednom da ostane,vecina ste govorili neka "flop " ide ,pojacace nasDesimaL je napisao/la:Valdes fantasticno brani.
Pa šta je tu čudno? Prošlu sezonu je jednostavno tako odradio da smo svi bili primorani pljuvat' ga i slično tome, jer ništa bolje od toga nije ni zaslužio, bio je obična kar'na, i to ne jednu, dvije ili pet tekmi, nego čitavu jbnu sezonu.barca_87 je napisao/la:otkud sad odjednom da ostane,vecina ste govorili neka "flop " ide ,pojacace nasDesimaL je napisao/la:Valdes fantasticno brani.
Izvini sto nismo govorili da je fenomenalan kad je bio ocajan. Jesmo jadni.barca_87 je napisao/la:otkud sad odjednom da ostane,vecina ste govorili neka "flop " ide ,pojacace nasDesimaL je napisao/la:Valdes fantasticno brani.
___________________________________________________________Gorki je napisao/la:![]()
Johny je napisao/la:Valdez sigurno najbolji golman na Svijetu u ovom trenutku
pa nervira me to sto neki su govorili da nije nikakav golman nek ode da nas pojaca samo zbog nekoliko greska u sezoni a sad odjednom da ostane cim dvije utakmice zaredo sa odbranama ,bas se brzo mjenjaju misljenja .Donnie Darko je napisao/la:Izvini sto nismo govorili da je fenomenalan kad je bio ocajan. Jesmo jadni.barca_87 je napisao/la:otkud sad odjednom da ostane,vecina ste govorili neka "flop " ide ,pojacace nasDesimaL je napisao/la:Valdes fantasticno brani.
Samo? Nekoliko?barca_87 je napisao/la:samo zbog nekoliko greska u sezoni
ma ne ,eto 80-90 gresakamandraX je napisao/la:Samo? Nekoliko?barca_87 je napisao/la:samo zbog nekoliko greska u sezoni![]()
Jedna dobra kompilacija bi se mogla napravit' na YouTube-u, nekih 20-30 minuta, gdje bi stale sve gluposti koje je radio prošle sezone i razni blamažni golovi.
Ti si prespavao prošlu sezonu, očigledno.barca_87 je napisao/la:ma ne ,eto 80-90 gresakamandraX je napisao/la:Samo? Nekoliko?barca_87 je napisao/la:samo zbog nekoliko greska u sezoni![]()
Jedna dobra kompilacija bi se mogla napravit' na YouTube-u, nekih 20-30 minuta, gdje bi stale sve gluposti koje je radio prošle sezone i razni blamažni golovi.,nije nekoliko ,cudi me i da brani do sad koliko je katastrofalnih gresaka napravio,nezz kako ga drze jos ko prvog golmana
de ba znam ja te tvoje "greske" ,kaze iz jednog suta on primio gol i eto greske valdesamandraX je napisao/la:Ti si prespavao prošlu sezonu, očigledno.barca_87 je napisao/la: ma ne ,eto 80-90 gresaka,nije nekoliko ,cudi me i da brani do sad koliko je katastrofalnih gresaka napravio,nezz kako ga drze jos ko prvog golmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.