Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Stvarno covjek mora biti malouman da bi srocio nesto ovako.harisfcb je napisao/la:Hoce, al' prve lige Federacije BiHLenBias je napisao/la:CR7 ce na kraju biti najbolji strijelac svih vremena
Pa daj ti taj podatak, pošto ga ja ne mogu naći, sliku sam samo dobio na Skajpu. Nema problema da se i to objavi.Zeka je napisao/la:jest al' fali ti ono ključno,a to je je broj odigranih utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da je bar jos tacna statistika pa hajZeka je napisao/la:jest al' fali ti ono ključno,a to je je broj odigranih utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RealMoudrid je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:![]()
![]()
Tako ti je to, dobri stari @Portillo.RickBlaine je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi lobotomculesi koji nakon nekog komentara "neturalca" obavezno stave jedan-dva-tri "lola" jer za nesto vise nisu sposobni![]()
Mah, svoj ti pos'o drug.RickBlaine je napisao/la:Jesi ti kao jedan od standardne lobotomacke garde ikada u svome zivotu cuo za ironiju ili sarkazam?
A i onaj Neymar i dalje sa punim gacama igra , nikako da se malo odvazi.xaviesta je napisao/la:Cesc na svojoj prirodnoj poziciji nevidljiv kao i uvijek, najebali smo ako on bude igrao protiv jačih ekipa umjesto Xavija.
Prvo poluvrijeme Ajax je nadtrčao Barcu ali bilo je jasno da ne mogu održati taj tempo do kraja i da ce klonuti, mada da Valdes nije spasio onu situaciju gledali bi nešto sasvim drugo u nastavku.
Mascherana redovno hvalim pa je red da spomenem i kad nije sve tako dobro, par puta je pravio greške koje nisu tipične za njega.
Jesi ti profulo temuxaviesta je napisao/la:Cesc na svojoj prirodnoj poziciji nevidljiv kao i uvijek, najebali smo ako on bude igrao protiv jačih ekipa umjesto Xavija.
Prvo poluvrijeme Ajax je nadtrčao Barcu ali bilo je jasno da ne mogu održati taj tempo do kraja i da ce klonuti, mada da Valdes nije spasio onu situaciju gledali bi nešto sasvim drugo u nastavku.
Mascherana redovno hvalim pa je red da spomenem i kad nije sve tako dobro, par puta je pravio greške koje nisu tipične za njega.
Taman ce ugatat formu do utakmice za ponovno lobotomiziranje nedojebanih lobotomaca.emir18 je napisao/la:Varane konacno trenira sa timom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.