dosad sam ga na ovom prvenstvu bar 5 puta igro i nikad ga nisam pogodio uvijek kontra mog odradi a i veceras sam uvjeren da ce me zeznuti i da nece postici 11 poena

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
golman igrao rukom vas 16 mastra1922 je napisao/la:kako borusija dobi crveni ,valjda uspiju zabiti jedan
treba ti otp golova koliko i meni xDEvolution87 je napisao/la:hajde milan, hajde shalke, hajde chelsea go i hajde go na barsa ajax
Mozda mi Nachbar Prode al zeznit ce me Parker nesmije dati vise od 4 poenaBelminM23 je napisao/la:Ja ovog Nachbara nemogu pogoditi nema sanse
dosad sam ga na ovom prvenstvu bar 5 puta igro i nikad ga nisam pogodio uvijek kontra mog odradi a i veceras sam uvjeren da ce me zeznuti i da nece postici 11 poena
Hajd se ti probudi.Torres_9 je napisao/la:hajde draxler,baloteli,lewandowski,neymar i arsenal 2 razlike,barsa jos 2 gola kao i napoli dortmund 2 gola
arsenal dobija 2:0, barsa 4:0,napoli 2:1, balo daje iz penala,lewa glavom,neymar postize 4 gol za barsu ee samo ce me zeznuti mali draxlerAgresivnoDjubre je napisao/la:Hajd se ti probudi.Torres_9 je napisao/la:hajde draxler,baloteli,lewandowski,neymar i arsenal 2 razlike,barsa jos 2 gola kao i napoli dortmund 2 gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.