Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kao da se igra kup BIH, i kao da igraju Donje Mostre protiv Visnjice, eto koliko ima izbora u streamovima. Svaki zapinje.
Celik!3,2,2.
djes profesor oukProfesor je napisao/la:torke torke duvas qrce gorke
Slabo, dosta slabo, neamo ideje, igramo bezopasno, nema ni posesije a ni opasnih kontri, do cega je stvarno neznam, mora se u drugom poluvremenu malo ovo popravit..
Tanko. Bolji ljudi. 

Prvo za zaboraviti, igraju kao da rucali danas nisu i to svi... Nadam se da ce u nastavku zaigrati bolje... Treba sacekati kraj pa da opletemo po njima... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gibbs najlošiji među lošima.
Ne moze se ocekivat svaki put da stvorimo 10 prilika tekmi, samo polahko, ni oni nista znacajno nisu napravili. Ono sto se pripremi se mora iskoristit i to je to, to je liga prvaka.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ljudi nas prebili u prvom poluvremenu, isto da su fizički troduplo nadmoćniji od nas. Monreala uvest u igru na lijevog beka, više opcija nemamo. Ko kad su nam napadačke rezerve Akpom, Ryo i Hayden, koji je više DMF 

Ma sačekajte da Giroud dobije i jednu loptu upotrebljivu (ili da dobije loptu na 20 metara općenito) i zabit će 

-
- Kontakt:
Ima li goreg igraca u Evropi od Thea ublehe Walnuta? Taj kloc nista ne zna, svaki kontakt sa loptom mu je touch of an elephant, svaki pas je pogresan kakav kloc, jadni mi kad je ovaj retard i poluproizvod nezamjenjiv i stalno igra u prvih 11.
Nismo na nivou ali i ne moze se ocekivati da dominiras na gostovanju u prvom kolu LP u francuskoj, ako se ukaze prilika mozemo ovo dobiti.
Nismo na nivou ali i ne moze se ocekivati da dominiras na gostovanju u prvom kolu LP u francuskoj, ako se ukaze prilika mozemo ovo dobiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Valjda odiguraju sta konkretno u drugom. Weidenfeller dobio crveni tako da ga nece biti protiv nas u narednom kolu isto kao i Kloppa na klupi.
PIKE je napisao/la:Gibbs najlošiji među lošima.
Vecina ih je losih, samo Jack radi kako treba u veznom, ostalo podbacilo, danas Jack i Mertesacker najbolji u 1. pol, drugo cemo vidjet, idemo samo hrabro mislim da cemo dobiti, tvrdi su ovi prvi mecevi uvijek.
Mi iducu protiv Napolija...Desole je napisao/la:Valjda odiguraju sta konkretno u drugom. Weidenfeller dobio crveni tako da ga nece biti protiv nas u narednom kolu isto kao i Kloppa na klupi.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
AA23 paničiš isto kakva trudnica.
Očigledno je ovo željeni pristup igri. nije da mi se sviđa al ovo wenger želi. yebemu ja gostovanja više, frajer svako gostovanje umrtvi igru. Mislim na LP. he niđe veze.
i prošle godine prvo gostovanje u LP mrtva igra pobjeda od 1:2 ja mislim i kasnije ta mrtva igra prenešena na EPL. nadam se da se to neće dogodit
Očigledno je ovo željeni pristup igri. nije da mi se sviđa al ovo wenger želi. yebemu ja gostovanja više, frajer svako gostovanje umrtvi igru. Mislim na LP. he niđe veze.
i prošle godine prvo gostovanje u LP mrtva igra pobjeda od 1:2 ja mislim i kasnije ta mrtva igra prenešena na EPL. nadam se da se to neće dogodit

Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:AA23 paničiš isto kakva trudnica.
Kakva panika bolan? Ja samo iznosim misljenje da smo losi, jedino ako si nerealan lik reci ces da smo extra..
Kriza nam je igra to je sve, smatram da cemo dobiti, cekamo 2. poluvrijeme a imam pravo iznijeti misljenje i u pravu sam kad kazem da samo Wojo, Jack i Mert igraju dobro trenutno, od ostalih niko..
evo provjerih sad', moja greska.
Zna li neko gdje bi se na netu poslije zavrsetka mogla pogledati snimka utakmice? (normala ako pobjedimo) posto me smorise strimovi

paničiš jer si napisao 4 5 nepotrebnih postova na istu temu.AA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:AA23 paničiš isto kakva trudnica.
Kakva panika bolan? Ja samo iznosim misljenje da smo losi, jedino ako si nerealan lik reci ces da smo extra..
Kriza nam je igra to je sve, smatram da cemo dobiti, cekamo 2. poluvrijeme a imam pravo iznijeti misljenje i u pravu sam kad kazem da samo Wojo, Jack i Mert igraju dobro trenutno, od ostalih niko..
igra nije kriza il ti stvarno misliš da arsenal ne može igrat agresivnije i sa jakim presingom ? ti onda stvarno ne znaš. Jednostavno se čuvaju. u ovakvoj grupi nije pametno gubit bodove.
Vođa zna.
Aj, konacno dobar pas, steta pa u njeg direktno..
Dobra prilika, steta,
sjajan refleks MandandeSamoZeljo je napisao/la:Dobra prilika, steta,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.