Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 sep 2013, 17:41

Hvala dragom Bogu Joe se je oporavio i krenuo sa treniranjem.Vjerujem da ce biti u siroj konkurenciji za Soton i da ce biti na spisku od 18 igraca za tu utakmicu.Rodgers ga najbolje zna i ne sumnjam da ce izabrati pravi trenutak za njegov povratak.

Sto se Coutinha tice iako statisticki to ne izgleda najbolje ove sezone on je jako bitan za nasu igru i tesko ce ga biti zamjeniti.Pokazao je neke vrhunske poteze tokom ove,a posebno prosle sezone pa mu protivnici daju manje prostora ali time ostavljaju vise prostora za neke druge igrace.Mada slazem se s tobom da ove sezone nije ufatio pravu formu,moze on i bolje.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 sep 2013, 18:09

RodgersBOSS je napisao/la:Hvala dragom Bogu Joe se je oporavio i krenuo sa treniranjem.Vjerujem da ce biti u siroj konkurenciji za Soton i da ce biti na spisku od 18 igraca za tu utakmicu.Rodgers ga najbolje zna i ne sumnjam da ce izabrati pravi trenutak za njegov povratak.

Sto se Coutinha tice iako statisticki to ne izgleda najbolje ove sezone on je jako bitan za nasu igru i tesko ce ga biti zamjeniti.Pokazao je neke vrhunske poteze tokom ove,a posebno prosle sezone pa mu protivnici daju manje prostora ali time ostavljaju vise prostora za neke druge igrace.Mada slazem se s tobom da ove sezone nije ufatio pravu formu,moze on i bolje.
Ja mislim da je Allen bio spreman za tekmu protiv Swanseaja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 sep 2013, 18:33

Oporavio se je od povrede do utakmice sa Swanseaem,to je sigurno jer je i Rodgers to potvrdio svojom izjavom da je trenirao zadnjih dana.Izgleda da tih par dana nije bilo dovoljno da se spremi za mec tako da ga protiv Sotona mozemo ocekivati na klupi.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 18 sep 2013, 19:55

Coutinho,Johnson..
Baš je krenulo. :roll:

Volio bih protiv Sotona da vidim Enrike,Agger,Škrtel,Toure.Mislim da bi to odlično bilo.
A umjesto Coutinha vrlo vjerovatno Luis Alberto.
You'll never walk alone.

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 18 sep 2013, 20:00

Moguće da cemo u nedostatku igrača igrati sa 3 stopera,lijevo Enrique desno Hendo,ionako je sad krpio Wisdoma cijelu utakmicu,sa Wisdomom imamo igraca manje. :D

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 18 sep 2013, 20:06

BigAndy je napisao/la:Jest bezveze ova liga prvaka... Mislim meni, kao navijacu Liverpula. Ne znam za vas :roll:
svake godine gore i gore , jos kad vidim kakvi klubovi igraju , ja samo gledam kad Milan igra i to je to . :D

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 18 sep 2013, 20:42

Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 18 sep 2013, 20:47

neo je napisao/la:Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.
opet djecacic nesto mrmlja :mrgreen:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 18 sep 2013, 21:10

neo je napisao/la:Kaze da je LP bezveze i onda doda da gleda samo Milan...zanimljivo.
dosadan si ko učestalo mokrenje :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 21:42

niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima :roll: . Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze :?
Vođa zna.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 sep 2013, 21:47

nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima :roll: . Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze :?
Nije to taj uzitak gledat al je odlicno takmnicenje.
Prije dok je Liverpool igrao sam bio uzbudjeno 200% dok sam sad negdje na 70% ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 sep 2013, 23:21

Otelo je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:niste ni vi bolji kad govorite da je LP bezveze jer nema vašeg tima :roll: . Ko da je neko kriv što lpool nije konkurentan pa pišete nebuloze :?
Prije dok je Liverpool igrao sam bio uzbudjeno 200% dok sam sad negdje na 70% ;)
razumijem sa te tačke gledišta naravno, isto ko sad evropsko u košarci jednostavno nije mi toliko zanimljivo bez Bosne.
al ne može reć da je bezveze nikako
Vođa zna.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 18 sep 2013, 23:25

.
Zadnja izmjena: PIKE, dana/u 18 sep 2013, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 18 sep 2013, 23:28

Ja sam oduvijek protiv tog takmičenja,ali šta mogu.Mogu samo šutiti i gledati.
Ne bih pričao o kojim enormnim ciframa novca je riječ,koje obrću Platini i ti tamo majmuni. :)
Još su sada uveli i Ligu Prvaka za mlade. :o
Lopovi veliki su to.
A što se tiče takmičenja ko takmičenja,nije se nešto promijenilo.Logično da u ovim grupnim fazama nema šta bit posebno uzbudljivo,bar 10/16 ekipa je sigurno prošlo odmah nakon izvlačenja.Tek kasnije postaje zanimljivo.
Ali me ljuti ovo uvođenje LP za mlade i uopšte koliko samo kradu ti majmuni.
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 sep 2013, 23:50

Otelo je napisao/la:

Ako ima nesto pozitivno u tome, onda je to vjerovatno cinjenica da smo sacuvali nekoliko godina zivota (mada, kakav je svijet, mozda ni to nije dobro). Da nam se uz sve kikseve u EPLu potrefio i stres za LP, Boga pitaj na sta bi to licilo :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 sep 2013, 07:39

reds_forever je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Ako ima nesto pozitivno u tome, onda je to vjerovatno cinjenica da smo sacuvali nekoliko godina zivota (mada, kakav je svijet, mozda ni to nije dobro). Da nam se uz sve kikseve u EPLu potrefio i stres za LP, Boga pitaj na sta bi to licilo :lol:
Imas pravo :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 19 sep 2013, 17:20

Most Premier League Goals Scored Jan 1st 2013-Present
Liverpool 45
Manchester United 42
Arsenal 41
Chelsea 40
Aston Villa 37

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 sep 2013, 19:11

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 19 sep 2013, 19:25

Danas je na treningu bio nasmijan i mislim da nece niti smije praviti probleme tokom sezone,ni njemu ni klubu to nije u interesu.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... lwood-pics" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo svih slika sa treninga.

Rodgers o povrjedenima.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ess-latest" onclick="window.open(this.href);return false;

Ukratko:Aggerovo stanje ce odrediti u sljedeca 24 sata.
Kelly fino napreduje prema rijecima Rodgersa i hvata formu,sve u svemu zadovoljan je s njim.Vjerovatno klupa pa za sedmicu dvije,dok ufati PL formu,cemo i njega uzeti u obzir za desnog beka dok se Jonhson ne vrati.
Coutinha nazad mozemo ocekivati tek poslje 6 sedmica.
Allena nisu ni spomenuli medu povrjedenima sto znaci da je spreman.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... for-others" onclick="window.open(this.href);return false;

Citava pressica,a veliki dio nje se odnosi na ocekivanja od igraca koji ce dobiti svoju sansu nakon ovih izostanaka.Dao im je Brendan razloga da grizu po terenu,a pokazao je vise puta da kad se neko pokaze da i dobije svoju pravu priliku.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 sep 2013, 19:54

Ako smo vec bez Coutinha u subotu, onda nam kiks ne gine. Ionako nisu dovoljno kreativni, jos kada on nije na terenu bas se pitam na sto ce to licit.
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.