dobrodošliGracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dobrodošliGracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama
GracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama
Jel' daleko?GracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama
Reko da najavim 1 bus iz Gracanice tamo vidimo seProbisvjet je napisao/la:Jel' daleko?GracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama
Galin je pljunuo Šušu na 2 3 metra odsudije i opsovao mu mater tako da nije dzaba crveni karton.Bice na snimku nadam seGOKU je napisao/la:Karića što prije pozdraviti, nemojte da čekate da ukenja prvenstvo. Vjerujte mi da ovo što igrači i do sada igraju igraju bez ikakve pomoći od njega.
Utakmica je lagano mogla otići u oba smjera, mislim da će 1-0 za vas biti na Tušnju ako bude igra kao danas.
Galin džaba dobio karton, plus po meni je najlošiji danas bio u crvenocrnom dresu.GALIN JE DŽABA DOBIO CRVENI A PANTA JE REKO SUDIJ DA JE UDARIO IGRAČA A SUDIA NIJE NI VIDIO
Po vasoj prici taj trener fura Grcku taktiku na Evropskom prvenstvu kad su osvojilistaragarda je napisao/la:ehhh...znaci vako
banovicki jirgen klop je je jos jednom pokazao o kakvoj se velicini radi...Sloboda je napravila strasan posao dovodzenjem ovog trenerskog maga...takav osjecaj za pravovremeno postavljanje taktike IZBIJ/NABIJ nije vidzen jos od barcine TIKA/TAKE...ja neznam dal oni rade neke formacije i akcije al ono je klasicno nabijanje lopte..u bosanskom fudbalu poznato kao BUNARENJE....nigdje j.e.b.e.n.e akcije...ne mogu se par dodavanja sastavit...pa ako neka svijeca udze,dobro i jest....opet se pokazalo da smo fizicki sasvim dobro spremljeni...gracanica..nista posebno..Sloboda ih sabila i imala nekoliko finih sansica...iz prekida i nabaca....naravno,a iz cega bi drugog![]()
...i njihov go iz bunara mrtvog al eto...2 nas tekme ljudi na svijece pobjedzuju
![]()
..inace,od danas koristim 2 termina za Slobodine tekme
1.razbili nas ljudi...kod poraza 3,4 0
2.razvalili smo ih...to kad izgubimo 1 0
to je zbog p.i.c.k.a.s.t.e igre na strani gdje bunkerisemo kod rezultata 0 0...i onda kad ga primimo,mi nesto kao napadamo..kao neke sanse..neki pritisci...koji naravno NIKAD ne urode plodom
na kraju da jos jednom pohvalim naseg mudrog stratega koji je najavama pobjede jos jednom podigao ekipu
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 5 gostiju.