Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mokhe
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la mokhe » 16 sep 2013, 10:26

JTS je napisao/la:je li ovo njegova stranica? neko da potvrdi? :P

https://www.facebook.com/Izet.H.Official
Ja mislim da jest jer je prije tekme sa Slovacima bila i jedina :)
i imala oko 5000 lajkova, sutradan je vec bilo 11 hiljada, a evo sad vidim 20 :D
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 sep 2013, 11:07

slika

slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 16 sep 2013, 15:37

bavarian_bk je napisao/la:Šališ se ? :roll:

Nakon Misketovog bacanja Casillasa na pod , Džekinog otresanja Ramija i gola protiv Francuza , onda Džekin debitantski protiv Turske na koševu , protiv Belgije gore ( popularni Dijamantu ), Medunjanin protiv Latvije , Sejo protiv Turske ( osjetio sam ga dragi gledaoci) , Pjanić protiv Ghane , Akrapović protiv Izraela , Bola protiv Litvanije , Miske protiv Norveške , onda Hrgović iz slobodnjaka je znao zavući , samo ne sjećam se protiv koga ...

OVo su samo neki na brzinu što su mi naumpali . Nije loš gol, ali bilo je i boljih :D

Hrgovic protiv Grcke .....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 sep 2013, 11:08

Sta znaci imati "drugacijeg" igraca u timu...
Hvala ti Izete sto si nas spasio najveceg poslijeratnog razocarenja od kojeg nas je djelilo manje od 12 minuta... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 sep 2013, 11:48

Najbolji je gol kad se uzme u obzir i trenutak u kojem je postignut.
Historijski hol.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 17 sep 2013, 11:52

Sa ovim golom je otisao u legendu zato sto je fakticki odlucujuci za svjetsko prvenstvo i to kad je usao sa klupe nakon nekoliko sekundi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 17 sep 2013, 12:21

Konzerva je napisao/la:Sa ovim golom je otisao u legendu zato sto je fakticki odlucujuci za svjetsko prvenstvo i to kad je usao sa klupe nakon nekoliko sekundi.
Daleko je on od legende.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 sep 2013, 16:31

PIKE je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:Sa ovim golom je otisao u legendu zato sto je fakticki odlucujuci za svjetsko prvenstvo i to kad je usao sa klupe nakon nekoliko sekundi.
Daleko je on od legende.
Pa i nije bas. Ovaj gol nas je prakticno odveo u Brazil, a to nije poslo za nogom nijednom nasem reprezentativcu dosad, samim tim je usao u legendu sa ovim golom. :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 sep 2013, 17:18

Ne mora znacit, ako Grcka izgubi od Slovacke znaci da smo i mi mogli izgubit od Slovacke i opet bi isli u Brazil, dakle Izetov gol nebitan :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 sep 2013, 17:21

Samo se sjetite, kako ste reagovali na gol, i koliki je osjecaj srece izazvao u vama, i onda vidi je li golom vec postao legenda. Istina, on toga jos puno treba pruziti reprezentaciji da bi bio u rangu sa sadasnjim reprezentativcima, ali momak me je kupio ovim sutem, kao i ostatak zemlje.

Hvala Izo !!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 sep 2013, 17:25

Njegov gol je usao u legendu, ali Izet jos mora dosta pure pojest da bi se uopste govorilo o njemu u tom kontekstu.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 sep 2013, 17:58

O cemu vi to? Ima jos dvije utakmice do kraja kvalifikacija.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 18 sep 2013, 00:33

L_blancos je napisao/la:Najbolji je gol kad se uzme u obzir i trenutak u kojem je postignut.
Historijski hol.
Tesko je reci koji je gol najbolji zato jer su dobri na svoj nacin. Onaj protiv Danske je najbolji timski gol i najsavrsenije izveden napad. Dzekin protiv Belgije je dobar na svoj nacin.

Ali ako pobjedimo ove zadnje dvije kao sto mislim da cemo uradit i ako Grcka dobije 6 bodova u svoje zadnje dvije, onda po mom misljenju se mora reci da je ovaj Hajrovicev gol najbolji ikad za nasu repku kada se sve uzme u obzir. Ako odemo u baraz = nema Brazila, uvjeren sam u to.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 18 sep 2013, 17:05

Ovo jeste najbolji gol u istoriji naseg saveza cisto zbog cinjenice da nas void na SP dakle najvazniji definitivno gol to je de facto, a brate ujedno je I atraktivan momak ulazi u igru malte ne debituje (2-ga tekma) poslje svih onih pizdrarija oko njegovog dolaska u repku I nakon nekih 10 sekunti ktapultira loptu sa 20+ metara direktno u mrezu. Ja sam digao kompletnu zgradu na noge od urlanja haha da bi nakon nekih 10 min murija dosla na vrata haha glupi ameri zvali muriju kontali neko nekoga kolje.
Da je neki zmaj dao francuzima u parizu gol nakon sto su oni izjednacili iz penala u ako se nevaram u 77-oj minuti to bi bio naj naj gol jed bi bili prvi u grupi I direktno na prvenstvo ali to je sbbkbb
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2013, 17:13

Najbitniji gol kvalifikacija će da bude pobjednonosni protiv Litvanije, nakon što apsolviramo Liechtenstein.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 sep 2013, 17:29

zizu1991 je napisao/la:Najbitniji gol kvalifikacija će da bude pobjednonosni protiv Litvanije, nakon što apsolviramo Liechtenstein.
Djelomicno si upravu,da nismo pobjedili Slovake i da je ostalo 1:1 pobjeda u Litvaniji nam nebi nista znacila ukoliko Grci pobjede Slovake i bankare.Ali isto tako moze se desiti da Slovaci otresu Grke u Atini i da se vec nakon tekme sa bankarima obezbjedimo kartu za Brazil i da nam put u litvaniju bude turisticke prirode.Kombinacija je mnogo,a cilj je samo jedan HOCEMO U BRAZIL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 sep 2013, 17:32

zizu1991 je napisao/la:Najbitniji gol kvalifikacija će da bude pobjednonosni protiv Litvanije, nakon što apsolviramo Liechtenstein.
Onda po toj logici, ako Slovacka pobjedi Grke, najbitniji gol ce biti onaj protiv Lihtenstajna?

Najbitniji gol u ovim kvalifikacijama smo vec vidjeli, ovo sad je samo zavrsavanje posla. 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2013, 17:37

Amar Dzeko je napisao/la:
Onda po toj logici, ako Slovacka pobjedi Grke, najbitniji gol ce biti onaj protiv Lihtenstajna?

Najbitniji gol u ovim kvalifikacijama smo vec vidjeli, ovo sad je samo zavrsavanje posla. 8-)
Da, gol Ibisevica protiv Grcke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2013, 20:00

S obzirom da smatram da Grci, kao ni mi, neće kiksati do kraja kvalifikacija, pobjednosni gol u Litvaniji ( i pobjeda u koju svi vjerujemo ), biti će ključni za plasman na WC2014.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.