Ma mrsko namlikusa je napisao/la:nije valjda da ne mozemo gola dat

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma mrsko namlikusa je napisao/la:nije valjda da ne mozemo gola dat
ko je rekao da ce nas izbaciti kozara... bice 0-1 za nas... u 90 minutiTvBHT je napisao/la:Cetiri godine ne izgubis utakmice u kupu i onda te "izbaci" neka Kozara. Bog te vidio sta su oni uradili za cetiri godine, umjesto da ove klubove jedemo kao malo djecu, mi ne mozemo dati gola.
Najbitnije je da smo sad zajedno, istina u krizi smo, ali zajedno ćemo je prebrodit!Alipasino je napisao/la:Imali ko da da gola ili se opet ide na visoke lopte a Hodzic metr i zilet.Nema veze bilo je i vecih kriza od ove ipak smo mi uz naseg zelju.E sad da nemoze bolje moze ali ostaje pitanje zasto nije bolje.
branimoseinacefindecko je napisao/la:ima li vijesti ikakvih išta? kako igramo, kako šta?
Normalno da je bila kriza rezultata samo se treba sjetiti utakmice protiv Olimpica, pocetka prosle sezone itd. Ako si bio prvak ne mora znaciti da nisi bio u krizi rezultata, mah sta ja to tebi pisem kad ti to neces nikad skontati. Izvini, u pravu si.Plavetnilo je napisao/la:Bože mili, mi ranijih godina bili prvaci, osvajači kupa i on napiše bila kriza rezultata....svašta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.