Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Marsej je autsajder u grupi i protiv njih se ne smije gubiti jer u protivnom nemas pravo na kiks protiv Dortmunda i Napolija a vrlo lahko se moze kiksati protiv njih. Svaki tim, ne samo Arsenal.
Znaci, pobjeda ili u najgorem slucaju nerjesen rezultat.
Arsenal je sutra svakako favorit, tu nema dileme.
Znaci, pobjeda ili u najgorem slucaju nerjesen rezultat.
Arsenal je sutra svakako favorit, tu nema dileme.
Francuski timovi su totalno nepredvidivi, a pogotovu Marseille 

Hoće li igrati Giroud ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hoce.AsharaK je napisao/la:Hoće li igrati Giroud ?
očekujem postavu ovakvu čisto da se zna.
---------------------ščešni-------------------
----sagna------mertesaker-----vermelen-----monreal
----------------ramsey------------flamini-------------
-----walcott --------------Ozil----------------Wilshere (
)
-------------------------Giroud------------------
---------------------ščešni-------------------
----sagna------mertesaker-----vermelen-----monreal
----------------ramsey------------flamini-------------
-----walcott --------------Ozil----------------Wilshere (

-------------------------Giroud------------------
Vođa zna.
Što ti nema Kosa ? 

I ja bih ga malo odmorio bar ovu tekmu,a i da vidimo na kakvom je nivou Verminator..PIKE je napisao/la:Što ti nema Kosa ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ma ne vjerujem da će Wenger rizikovat s tom promjenom, al et vidjet cemo.
Odlične vijesti ! Sa sluzbene klupske stranice :

Odlične vijesti ! Sa sluzbene klupske stranice :
Nema CazorleArsenal: Rosicky (hamstring), Sanogo (back), Arteta (thigh), Ox-Chamberlain (knee), Podolski (hamstring), Diaby (knee)

i ja upravo gledam. možda bude i putovao?PIKE je napisao/la:Nema CazorleArsenal: Rosicky (hamstring), Sanogo (back), Arteta (thigh), Ox-Chamberlain (knee), Podolski (hamstring), Diaby (knee)

imat ćemo jaku klupu

Vođa zna.
Vecerasnji sastav mnogo zavisi od toga da li ce se Wenger odluciti da odmara nekog od dvojca Ramsey,Wilshere koji su se dosta potrosili na zadnjim tekmama i je li Giroud bas 100% spreman,tu nema mjesta za rizik.
Ako jedan od ova 3 ne bude igrao,mislim da bi recimo Gibbs mogao odigrati ofanzivno na lijevoj strani a na beku Monreal ili Vermalen.
Ako Giroud ne bude u sastavu Wallcot je centralni to se bar zna.
Ako jedan od ova 3 ne bude igrao,mislim da bi recimo Gibbs mogao odigrati ofanzivno na lijevoj strani a na beku Monreal ili Vermalen.
Ako Giroud ne bude u sastavu Wallcot je centralni to se bar zna.
SLOBODA NAVIJAČIMA
nervira me ovo. čitav dan čitam fb stranice, čitam twitter, gledam na oficijalnoj stranici al jednostavno ne mogu da nađem ništa sa Santija. Frajer ko da nije u ovom klubu. nelogično je da wenger nabroji sve povrijeđene igrače a njega izostavi. A opet prošle sedmice rekao da je povrijeđen (valjda).
pa šta je sa njim jel povrijeđen il nije.
Uvijek su bili ažurni po tom pitanju sad me ovo stvarno iznervira. Mnogo bi značilo kad bi on večeras bio spreman. taman da neko iz srede odmori, bilo ko nebitno.
pa šta je sa njim jel povrijeđen il nije.
Uvijek su bili ažurni po tom pitanju sad me ovo stvarno iznervira. Mnogo bi značilo kad bi on večeras bio spreman. taman da neko iz srede odmori, bilo ko nebitno.
Vođa zna.
Da se nije nesto zamjerio klubu pa ga kaznjavaju!?
Ali vjerovatno ce biti da su one pocetne prognoze bile pogresne i da u opste nije povredjen toliko... Sada posle tih podataka siguran sam da ce se biti spreman za Stoke ako nista...
Koss je zreo za klupe malo ali sada rizikovati ovako vaznu utakmicu sa Vermijem mislim da nece... Monreal bi mogao biti umjesto Gibbe tu to je tacno...
E sada ostaje da se vidi ko ce u vezu? To gdje je Wilshere na krilu je samo na papiru. Vidjeli smo protiv Sunderlanda kako bukvalno nismo ni imali krilo bukvalno. Gibbs svedno dejstvuje po toj strani a Wilshere, Ramsey i Ozil su se izvlacili na nju po potrebi...
Sada izmedju ovog dvojca (Ramsey-Wilshere) bi bilo steta nekoga stavljati na klupu kada su momci trenutno nezaustavljivi! Ramsey ima snage i po najvise u cijelom timu dok Jacka treba vise forsirati, neka ga odmara protiv Stokea ako bude potrebno! Jos ako tada bude i Cazorla spreman moze da ih rotira na sve nacine! Mada najzreliji za klupe je Theo dok malo ne rabistri glavu...
Flamini je neko ko je trenutno ne zamjenjljiv u nasoj vezi!
Imali ko jaci???

Ali vjerovatno ce biti da su one pocetne prognoze bile pogresne i da u opste nije povredjen toliko... Sada posle tih podataka siguran sam da ce se biti spreman za Stoke ako nista...
Koss je zreo za klupe malo ali sada rizikovati ovako vaznu utakmicu sa Vermijem mislim da nece... Monreal bi mogao biti umjesto Gibbe tu to je tacno...
E sada ostaje da se vidi ko ce u vezu? To gdje je Wilshere na krilu je samo na papiru. Vidjeli smo protiv Sunderlanda kako bukvalno nismo ni imali krilo bukvalno. Gibbs svedno dejstvuje po toj strani a Wilshere, Ramsey i Ozil su se izvlacili na nju po potrebi...
Sada izmedju ovog dvojca (Ramsey-Wilshere) bi bilo steta nekoga stavljati na klupu kada su momci trenutno nezaustavljivi! Ramsey ima snage i po najvise u cijelom timu dok Jacka treba vise forsirati, neka ga odmara protiv Stokea ako bude potrebno! Jos ako tada bude i Cazorla spreman moze da ih rotira na sve nacine! Mada najzreliji za klupe je Theo dok malo ne rabistri glavu...
Flamini je neko ko je trenutno ne zamjenjljiv u nasoj vezi!
Imali ko jaci???

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Treba malo veceras i kombinovati sastav. Monrealu dati priliku neka starta, a ako Giroud nije 100% spreman neka pocne sa klupe. Vjerovatno da cemo istrcati onako kako je to Sky Sports objavio na stranici (igracki barem).
Ja bih volio vidjeti ekipu jednom u nekoj 4-1-4-1 formaciji, koja je dosta srodna nasem stilu interpretiranja 4-2-3-1 pa bi se u slucaju nepovoljnog rezultata na terenu mogla lahko i transformisati.

Ozil bi se izvlacio na 10-ku, ostale uloge su jasne. Iako je Cazorla vise za lijevu stranu mislim da bi se snasao odlicno i na suprotnom dijelu polovine.
Ovo je naravno prema nekom trenutno raspolozivom igrackom kadru (za vcrs), s tim da se Žirokopter odmara, a Cazorla je fit
Ja bih volio vidjeti ekipu jednom u nekoj 4-1-4-1 formaciji, koja je dosta srodna nasem stilu interpretiranja 4-2-3-1 pa bi se u slucaju nepovoljnog rezultata na terenu mogla lahko i transformisati.

Ozil bi se izvlacio na 10-ku, ostale uloge su jasne. Iako je Cazorla vise za lijevu stranu mislim da bi se snasao odlicno i na suprotnom dijelu polovine.
Ovo je naravno prema nekom trenutno raspolozivom igrackom kadru (za vcrs), s tim da se Žirokopter odmara, a Cazorla je fit

-
- Kontakt:
Pronadjite uljeza na ovoj slici Gunnera, mene bode u oci...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
njega izbacit i diabiya stavit što se mene tiče
. Diaby je ionako najjači CM kad je fit za igru što je nažalost rijetko.
desole otkud ti to da je Cazorla fit?

desole otkud ti to da je Cazorla fit?
Vođa zna.
BigBigBang je napisao/la:Pronadjite uljeza na ovoj slici Gunnera, mene bode u oci...
Ne bih rekao da ga ima, zavisi kako kome.
Pogrešno si me "skont'o", mislio sam da je ovaj sastav gore "sklepan" pod tom predpostavkom (Giroud klupa, Cazorla fit). Nazalost trazim informacije ali ne mogu naci nista konkretno. Ali mozda sam poceo pehirati kako treba posto sam naletio na par informacija da Giroud nece biti u prvih 11 

Ako ima i najmanja trunka neke dvojbe o tome da li je Ziru fit bolje bi bilo da ne igra nikako, jedino bas ako zatreba tamo nekad oko 70 pa nadalje, ako bi kojim slucajem morali ganjat rezultat. Bolje je da ostane zdrav za nastavak po cijenu 3 boda veceras.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jel ce igrat giroud? Sastavljam tiket 
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- Rockefeller
- Kontakt:
Vjerovatno hoce. A ja ti nisam rekao da stavis 'Giroud daje go'.
Ja bih, ako se vec kladim ko ce dati gol, radije stavio Ramseya. U odlicnoj je formi, a zadnju utakmicu protiv Marseja na Veledromu je on odlucio.

Ja bih, ako se vec kladim ko ce dati gol, radije stavio Ramseya. U odlicnoj je formi, a zadnju utakmicu protiv Marseja na Veledromu je on odlucio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.