Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Agger 99%, a za Coutinha ce se tacno znat' za dan-dva. Gledajuci vecerasnju tekmu ne bi me cudilo da Raheem starta u vrhu sa Mosesom i Stturidgem, a Cou iza njih..HeKen je napisao/la:govore da se coutinho i agger vracaju u subotu, e sad koliko je tacno nezz ali nadam se da je istina![]()
Henderson jest odlicno odigrao dosad tekme, ali kako igramo kuci i to sa Sotonom onda bi vrlo lako mogli krenuti ofanzivnije. A Raheem nakon vecerasnje tekme(na kojoj je bio i veliki sef ) bi hladno mogao uletit' u prvih 11. To je bar moje misljenje, vidjet cemo za sta ce se Rodgers odlucit'. Na kraju, mozda Cou i ne bude spreman pa obojica budu u prvih 11..nerkolfc je napisao/la:Ne ne Raheem . Hendo zasluzuje da ostane . Alberto bi nakon noćas mogao dobiti vise minuta , al' ce vjerovatno poceti u CC protiv Manche .
Igraju se kupovi u ENG utorkom i srijedomdonCorleone1892 je napisao/la:Slažem se sa tobom Andy, Liga Prvaka mi je iz godine u godinu sve dosadnija. Kada vidim da klubovi poput Plzena, Olympiakosa, Kopenhagen igraju a Liverpool koji bi ih sve napumpao sa 4 gola u mreži, jednostavno mi se ne gleda![]()
Poželio sam čuti YNWA utorkom ili srijedom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.