Baja_Zvjerka je napisao/la:CESTITAM im od srca...
da Bog da da docekuje jos ovoliko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Baja_Zvjerka je napisao/la:CESTITAM im od srca...
Zeljo je bio prvak prije nego je tatica doso na celo komiteta,uzalud pokusavas tu pricu ozivjeti i da pogadjam sljedeci tvoj pokusaj je prica o kupovini tituleNeshaFCB je napisao/la:bogami još bi neki čekali,da ne dođe tatica na čelo... Al se to zaboravlja.
op op op oppa gangnam styleNeshaFCB je napisao/la:bogami još bi neki čekali,da ne dođe tatica na čelo... Al se to zaboravlja.
zamorano je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Pripremite nove pjesmice,parole i nadjite svoje mjesto iznad zeljine klupe,sljedecu tekmu se vraca BABO ILI ONAJ KOJEG NAJVISE MRZITE![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ludji nego ikad
KRAJ PRICE
Niko vas vise ne uzima za ozbiljno ni u cemu...ni u igri ni u organizaciji i navijanjuVratio ti se "brko" ili ne vratio,nema više kraj price
...nego ovo ti je početak kraja price
I mene čudi Čelik.Armageddon2012 je napisao/la:ja sam mislio da je celik sa ovim stvarima zavrsio i da je postao ambicioznija ekipa![]()
izgleda da je jovic bio u pravu,i da ce zrinjski uzeti titulu najopustenije moguce.
ja razumijem da se vi prepucavate sto je nekako li lognicno ipak gradski rivali .Ali cemu onda vadjenje slika iz naftalina kad sa smo svi svijesni da je ovo i vama i bilo kome danas naucna fantastika i nesto sto je nemoguce.Mi (kad kazem mi mislim na sve koji se vole pohavalit kako smo mi nekad nesto, pa kazemo da smo imali posjetu prije 10 godina i slicno,a ne vidimo da je to izuzetak jer od 10 godina imali smo dobru posjetu jednom ili eventualno dva puta)vadimo stvari iz proslosti kada nam i kako odgovara pa ih pokusavamo upakovat u sadasnjost opet kako nam odgovara.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Tvoje misljenje.anonimni je napisao/la:O čemu da pišem, o trebevićkom alkosu koji nema kuveta da potrči ili o povrijeđenom igraču?
Zeznuo se onaj, evo bas sad gledam,ova trojica sto su usla jedan je 1996,drugi 1995 i za ovog treceg nemogu podatke naci,ali cini mi se da je i on kadet-junior neki,ovi ako ostanu sa ovakvom ekipom u ligi bit ce ravno tome da su titulu digliArmageddon2012 je napisao/la:molio bih da neko potvrdi ili demantuje onog radio reportera iz trebinja,ako sam dobro cuo on je rekao da su pocetkom drugog poluvremena za leotar usla neka dvojica 1998 godiste!!???![]()
da li je to moguce i jel to dozvoljeno uopste?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.