Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Odlična emisija. Dva vrhunska komentatora; zaista imamo sreću što možemo gledati utakmice uz slušanje njihovih komentara. Pogotovo sam impresioniran Edinom Avdićem, on je odavno prevazišao sve domaće komentatore i dokazao da je No.1 u regiji, a i šire bgm. I Marjan je pogotovo dobar za adrenalin, uzbuđenje i sve ono zbog čega pratimo fudbal, iako ponekad zna pretjerati. Međutim, ne želim im tražiti dlaku u jajetu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bgZAEridsg

Ć hadrovic maratanohra patsfe OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hadrovic alankuruaa alakura teria juseđe el ate el terit el athet habe muSlija selllllllllaaaaaaaammmmm alll ae ajde ea đemill ,ja seeelaam ale roha,ja sellam allle etethad đemil QQQuu el kebira ve testide raja nie essete adrovic,hezet hadrovic
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dario jarane, mani se ćorava posla. nije ovo za tebe i gotovo. čak je i jadranko bolji , iako ni on veze nema. ne znam brate što edin ne radi dvije tekme dnevno, pa ne kopa se majku mu. a vidjoh i majera na bht dnevniku, čita vijesti
. ne gledam inače taj dnevnik, ali čeko izviještaj sa koševa. 

@Amerosm
Da pohvalim opet komentatore na arenisport-u. Fudbal, košarka, rukomet, ma u svakom mogućem sportu su odlični. Fiorentina-Cagliari, komentator je čisti primjer profesionalca. Uživancija ga slušati.

Da pohvalim opet komentatore na arenisport-u. Fudbal, košarka, rukomet, ma u svakom mogućem sportu su odlični. Fiorentina-Cagliari, komentator je čisti primjer profesionalca. Uživancija ga slušati.
BasNeutral je napisao/la:@Amerosm
![]()

Meni najbolji komentator na areni je Nikola Radočaj

Ne znam kako se zove onaj moj omiljeni. Uglavnom prenosio je Bayern-BvB u finalu. Milina za uši. Također prave odlične analize, što još više povećaje kvalitet samog prenosa.
Nenad Milovanović ako mislis na ARENU SPORTNeutral je napisao/la:Ne znam kako se zove onaj moj omiljeni. Uglavnom prenosio je Bayern-BvB u finalu. Milina za uši. Također prave odlične analize, što još više povećaje kvalitet samog prenosa.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Koji je ovaj lik sto je komentarisao maloprije Ukrajina Litvanija
Covjek konstantno grijesi sta god da kaze kontra bude
a prenosi utakmicu sporo tako da kaze evo Ukrajina je ponovo u vodstvu a dok on to izgovori Litvanija dadne koseve i Ukrajina krene ponovo u napad
il naprave faul na Kleizi (covjek sam nigdje nikog drugog) on kaze sada cemo da vidimo dali ce on izvesti slobodna bacanja ili...
Nebi on meni komentariso vise nijednu utakmicu...
a prenosi utakmicu sporo tako da kaze evo Ukrajina je ponovo u vodstvu a dok on to izgovori Litvanija dadne koseve i Ukrajina krene ponovo u napad
il naprave faul na Kleizi (covjek sam nigdje nikog drugog) on kaze sada cemo da vidimo dali ce on izvesti slobodna bacanja ili...
fejzić sa radija f bih vjerovatno
-
- Kontakt:
Jel' to onaj sto igrace naziva po brojevima ?BelminM23 je napisao/la:Koji je ovaj lik sto je komentarisao maloprije Ukrajina Litvanija

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- the scouser
- Kontakt:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ovome Zoranu Suki ne treba dati ni da vodi pregled utakmica LP. Pa on je zalutao majke mi,da vodi na koridi borbu dva bika zaboravio bi kako se jedan od njih zove. Ko je gledao sad pregled mogao se naslusati bisera,ali ovo na Olympiacos-PSG je vrh. Nabroja frajer igrace domaceg tima,i kaze tako ej odlucio za ovaj mec Brych (sudija meca Felix Brych),i onda kaze pardon,pa je 15 sekundi razmisljao ko je trener Olympiacosa,i na kraju kaze tako je odlucio trener doamceg tima. Onda kaze nije ovo prvi put da Olympiacos igra sa francuskim velikanima,ma da Paris to nije bio do nedavno,ali su ranije vec igrali protiv OLYMPIACOSA,Lyona,Bordeaux-a... Praeta iz Anderlechta je izustio "Prest"???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- anelbavarac
- Kontakt:
Suko je nekoliko puta pomijesao Marquinhosa sa Federicom Machedom 

Kaze onaj na BHT sinoc: Rooney nosi zastitu na glavi zbog povrede koja je izgledala strasno a cak sam negdje vidio i fotografiju te povrede

14/88
- Bayern@heart
- Kontakt:
pusti utakmice LP na OBN-u Adriana popravlja sve. Koja bomba

- Consigliere
- Kontakt:
Dajte koji screenshot! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koji lewati s OBN-a braco moja mila, Sasa objasnjava varku zivog zida,kao da utakmicu prate BHT BEBE
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Kolasinac6
- Kontakt:
Vise budala na manjem mjestu odavno nije bilo ko ovi s OBN-a
Zaglupljuju narod s ovim komentarisanjem svojim

Zaglupljuju narod s ovim komentarisanjem svojim

- Papastathopoulos
- Kontakt:
"i postovani gledaoci, da vas obradujemo, jucer u LP su pogadjali i dzeko i mandzukic"
sjedi, 5

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.