Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sve ovo sto je raul naveo se, sto je najgore, vidi u utakmicama, stvarno ne razumijem kako to neko ne vidi, ok, benzema jeste lijen, to se ne moze osporiti, ali daleko od toga da nista skoro ne radi kao sto se zeli prikazati, braco pa toliko je ocito da je bolji igrac i bolji za real da ne razumijem prosto kako gonzalo moze nekome biti bolji i prvi izbor prije benzeme 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I jah , na kraju
nije toliko ni Madrid birao , koliko je sam Higuain izjavio da zeli otici
nema smisla drzati nezadovoljnog igraca , Carlo bi ga vjerujem zelio imati al boze moj.
nije toliko ni Madrid birao , koliko je sam Higuain izjavio da zeli otici
nema smisla drzati nezadovoljnog igraca , Carlo bi ga vjerujem zelio imati al boze moj.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovdje se poredi Benzema u top formi i Higuain u top formi.
Benzema u svojoj eri u Realu nije odigrao 20 utakmica u top formi. Sve ostale je flopirao. Da Benzema igra svaku utakmicu ko sto je odigrao tih 20 bio bi top napadac dunjaluka i najbolji igrac Reala.
Jedan od glavnih kvaliteta kada se porede dva igraca treba da bude konstantnost, tako da prica da je Higuain bolji napadac a Benzema bolji igrac i ne pije vodu iako sam ja dosta puta ovu tvrdnju prosipao nakon sto me Karim fascinira u jednoj utakmici.
Higuain se, svojevremeno, progurao u prvi tim pored Raula i Ruuda, doveden je Benz koji je tada bio dosta vece ime pa ga je opet Higuain presisao u hijerarhiji. To je trajalo do dolaska Mourinha kojem je trebalo sto vise igraca koji znaju dodati loptu Ronaldu.
Na kraju dodje Zizu (Karimov sunarodnjak) i indirektno govori kako ce Karim biti prva violina kluba. Logicno je da ide, da je Imao mjesto u timu ( sto zasluzuje ) , da je Karim nudjen drugim klubovima, ne bi Higuain trazio da ide.
Benzema u svojoj eri u Realu nije odigrao 20 utakmica u top formi. Sve ostale je flopirao. Da Benzema igra svaku utakmicu ko sto je odigrao tih 20 bio bi top napadac dunjaluka i najbolji igrac Reala.
Jedan od glavnih kvaliteta kada se porede dva igraca treba da bude konstantnost, tako da prica da je Higuain bolji napadac a Benzema bolji igrac i ne pije vodu iako sam ja dosta puta ovu tvrdnju prosipao nakon sto me Karim fascinira u jednoj utakmici.
Higuain se, svojevremeno, progurao u prvi tim pored Raula i Ruuda, doveden je Benz koji je tada bio dosta vece ime pa ga je opet Higuain presisao u hijerarhiji. To je trajalo do dolaska Mourinha kojem je trebalo sto vise igraca koji znaju dodati loptu Ronaldu.
Pa ko ce biti zadovoljan kada je citavu karijeru osporavan i nikad nije imao sigurno mjesto u prvom timu nego se uvijek morao boriti za njega iako je zasluzio dosta vise.nema smisla drzati nezadovoljnog igraca , Carlo bi ga vjerujem zelio imati al boze moj.
Na kraju dodje Zizu (Karimov sunarodnjak) i indirektno govori kako ce Karim biti prva violina kluba. Logicno je da ide, da je Imao mjesto u timu ( sto zasluzuje ) , da je Karim nudjen drugim klubovima, ne bi Higuain trazio da ide.
Eh sad.
Pa i ljeto prije ovog je Higuain zelio otici , pa su ga nagovorli suigraci bla,bla da ostane.(o cemu govori u ovom intervju za magazin LP) , a bome tada nije bilo Zidana.
Jednu godinu se uveliko neckao dal da ostane , a ove je odlucio haman podavno.
Pa i ljeto prije ovog je Higuain zelio otici , pa su ga nagovorli suigraci bla,bla da ostane.(o cemu govori u ovom intervju za magazin LP) , a bome tada nije bilo Zidana.
Jednu godinu se uveliko neckao dal da ostane , a ove je odlucio haman podavno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
eno izgleda iker daje neke ultimatume
taj zadnjih godina nista nije uradio za dobrobit tima fakticki, na stranu to sto je jedan od najvecih ikada, sto na svijetu sto u real madridu ali ovo njegovo ponasanje je krajnje bezobrazno

- tyler durden
- Kontakt:
gdje pise to ?LenBias je napisao/la:eno izgleda iker daje neke ultimatumetaj zadnjih godina nista nije uradio za dobrobit tima fakticki, na stranu to sto je jedan od najvecih ikada, sto na svijetu sto u real madridu ali ovo njegovo ponasanje je krajnje bezobrazno
prenose one stranice na fejsu, nisam provjeravao koliko ima istine u tome jer mi se stvarno ne da ali sumnjam da se izmislja, iker je stvarno u zadnje vrijeme kao prava zenatyler durden je napisao/la:gdje pise to ?LenBias je napisao/la:eno izgleda iker daje neke ultimatumetaj zadnjih godina nista nije uradio za dobrobit tima fakticki, na stranu to sto je jedan od najvecih ikada, sto na svijetu sto u real madridu ali ovo njegovo ponasanje je krajnje bezobrazno

Monologni jos jednom izdominirao nepoznavanjem fudbalske igre.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Napokon se osisao 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- tyler durden
- Kontakt:
Bolje mu je, da se bavi sahom , jel de?Greivis je napisao/la:Monologni jos jednom izdominirao nepoznavanjem fudbalske igre.

Hoy jugamos con Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Khedira, Ronaldo, Benzema, Carvajal, Arbeloa, Modric, Di María e Isco
Hala Madrid!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ili po pozicijama, da bude jasnije:
Casillas;
Carvajal, Pepe, Sergio Ramos; Arbeloa;
Modrić, Khedira;
Di Maria, Isco, Cristiano;
Benzema
Casillas;
Carvajal, Pepe, Sergio Ramos; Arbeloa;
Modrić, Khedira;
Di Maria, Isco, Cristiano;
Benzema
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ima li Bale pravo nastupa na LP? 

SPY je napisao/la:Ima li Bale pravo nastupa na LP?
Da, na klupi je

Hala Madrid!
Khedira pocinje,bice ovo beton 1-4 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jok, nema...SPY je napisao/la:Ima li Bale pravo nastupa na LP?
2012/2013
Ne znam, nisam upućen pa pitam. Prestao čitat ovaj pdf zbog tvojih maloumih postova.RealMoudrid je napisao/la:Jok, nema...SPY je napisao/la:Ima li Bale pravo nastupa na LP?
Koreografija očekivano na nivou.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.