BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A tek Baiano kad je zaigrao protiv Srbije. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Nas SammirCartman je napisao/la:A tek Baiano kad je zaigrao protiv Srbije.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sammir nije Damir
Baiano nije Bajro

Baiano nije Bajro

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zna li iko ista za karte? Hoce li biti online prodaje?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Iskreno ja se sjecam samo prvog poluvremena protiv Litvanije, ono, odradili posao
[youtube][/youtube]
Nakon toga bilo je surfanje neta
, dakle kako smo igrali drugo poluvrijeme

[youtube][/youtube]
Nakon toga bilo je surfanje neta

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo vidite koliko nam znaci kad Pjanic igra naprijed 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prvi i treci gol prelijepi. Bas sam neki dan opet pogledao tu utakmicu, tj prvo poluvrijeme.. nije mi se dalo gledati drugo. Ma ja, ono rijesili sve u prvom i drugo odigrali rutinski.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da je utakmica sa Argentinom 14. Novembra gotova stvar
.
U drugom poluvremenu ubaciti Pandzu, da polomi noge Agueru da ne igra sljedecih 6 mjeseci, i taman

U drugom poluvremenu ubaciti Pandzu, da polomi noge Agueru da ne igra sljedecih 6 mjeseci, i taman

-
- Kontakt:
Nice. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Treba sve prijateljske utakmice u americi igrati .. tamo gore stadioni .. svaki je pun a i velik .
Sušić: Protiv Lihteštajna i Litvanije neću ništa mijenjati 

Vođa zna.
Evo smrdo sinanovic dobio zadatak da malo nafali papetovog tincica iz ajduka, a zanimljivo da susic nije ljubitelj igraca iz osrednjih liga a zove vrsajevica iz hnl HAHAHAHAHAHAHA
-
- Kontakt:
Ne pretjeruj, jer je Susic bio ponajbolji igrac Hajduka u derbiju.FCS je napisao/la:Evo smrdo sinanovic dobio zadatak da malo nafali papetovog tincica iz ajduka, a zanimljivo da susic nije ljubitelj igraca iz osrednjih liga a zove vrsajevica iz hnl HAHAHAHAHAHAHA

Ronaldo - Isco - Bale
ja sam podavno gledao Susica i nije los,nekoliko dobrih poteza,zna.igrat lopte...
Al sumnjam da ce imat mjesta u skorije vrijeme..
Al sumnjam da ce imat mjesta u skorije vrijeme..
Sve i da hoce nema sta mjenjati, jedino Zahirovica ili Rahimica ubacit. Ostalih jedanaest se zna, kao i izmjene.nedim1993 je napisao/la:Sušić: Protiv Lihteštajna i Litvanije neću ništa mijenjati
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo nemj da Messija diraGoalgetter je napisao/la:Izgleda da je utakmica sa Argentinom 14. Novembra gotova stvar.

Trebala bi se oo ta na BP igrat, neka vide sta znace navijaci. Nasih 15.000 k'o njihovih 100.000

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Yebote kakva smo mi sila kad sa 12 igrača igramo.Nije ni čudo da smo prvi u grupi.Rikardo je napisao/la:Sve i da hoce nema sta mjenjati, jedino Zahirovica ili Rahimica ubacit. Ostalih jedanaest se zna, kao i izmjene.nedim1993 je napisao/la:Sušić: Protiv Lihteštajna i Litvanije neću ništa mijenjati
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je dobro, jer cemo biti super ofanzivni protiv bunkerasanedim1993 je napisao/la:Sušić: Protiv Lihteštajna i Litvanije neću ništa mijenjati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nema govora, Kolasinac debituje, Hajrovic ulazi 2. poluvrijeme.Bosniacum Lilium je napisao/la:to je dobro, jer cemo biti super ofanzivni protiv bunkerasanedim1993 je napisao/la:Sušić: Protiv Lihteštajna i Litvanije neću ništa mijenjati
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Consigliere
- Kontakt:
Taman ce nam dobro doci ova prijateljska da na Argentina ponovo spusti na zemlju
I, naravno, priprema se teren za poziv malom Tinu. Hajduk ce izgelda imati vise igraca na svjetskom od Bayerna

I, naravno, priprema se teren za poziv malom Tinu. Hajduk ce izgelda imati vise igraca na svjetskom od Bayerna

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.