Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Aaron !nedim1993 je napisao/la:6 utakmica 5 golova 2 asistencije, 4 x igrač utakmice. ko ko ?
Hoce on dva gola davati.Napadač koji je pucao u bazi Američke mornarice u Washingtonu i ubio 12 ljudi je Aaron

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
protiv stokea na sudi naš omiljeni MIKE DEAN! a pogledajte kako mi igramo kad on sudi.
procenat od zadnje 4 godine.

u prevodu znamo da nećemo pobijedit

Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:protiv stokea na sudi naš omiljeni MIKE DEAN! a pogledajte kako mi igramo kad on sudi.
Kako se ovo ne prijavi? Ovo je vise nego ocigledno, sad da li EPL ovo radi i pati nas sa ovim sudjenjem, ipak mislim da cemo dobiti, mamu cu mu **** budel nas zafrkavao.. necemo sad stati sa pobjedama, preko Marseja pa idemo derati Stoku
- Kolasinac6
- Kontakt:
Najlogičnije bi bilo da se svaki sudija izjasni za koga navija i koga iz duse mrzi pa da ne sudi utakmice tim timovimaAA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:protiv stokea na sudi naš omiljeni MIKE DEAN! a pogledajte kako mi igramo kad on sudi.
Kako se ovo ne prijavi? Ovo je vise nego ocigledno, sad da li EPL ovo radi i pati nas sa ovim sudjenjem, ipak mislim da cemo dobiti, mamu cu mu **** budel nas zafrkavao.. necemo sad stati sa pobjedama, preko Marseja pa idemo derati Stoku

svakim timovima se dešavaju crne serije i ne može svako svaku pobjeđivat, al u 4 godine da pobijede samo jednom je malo više od slučajnosti.
Vođa zna.
Kolasinac6 je napisao/la:Najlogičnije bi bilo da se svaki sudija izjasni za koga navija i koga iz duse mrzi pa da ne sudi utakmice tim timovimaAA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:protiv stokea na sudi naš omiljeni MIKE DEAN! a pogledajte kako mi igramo kad on sudi.
Al haj molim te skontaj buraz, imati ovakvog sudiju koji je toliko retardiran.. mrzi Arsenal, skace kad nam je Ttenham dao gol, svira penale nepostojece, ovo se mora nekome pokazat ako se vec nezna jer ovo nije moguce, znaci nije.
http://www.101greatgoals.com/blog/fail- ... west-brom/" onclick="window.open(this.href);return false;
bravo maestro

Izjalovila se prica o Aaronu i poznatim licnostima, sad' umre frajer u Tadžikistanu od raka kad' ono kriv Ramsey. Pustite se toga vise.
Marsej i Stoke moraju pasti
Marsej i Stoke moraju pasti

nađoh još jedan zanimljiv podatak o Ramseyu.
najviše u EPL dodaje unazad lopte, a drugi je po redu prema naprijed u EPL.
čovječe koji impakt on ima trenutno na igru arsenala
edit:
evo zdravi Giroud i mertesaker

najviše u EPL dodaje unazad lopte, a drugi je po redu prema naprijed u EPL.
čovječe koji impakt on ima trenutno na igru arsenala

edit:
evo zdravi Giroud i mertesaker

Vođa zna.
Rumour : Arsenal have completed the signing of 19 year old CB Semi Ajayi from Charlton. A promising youngster as the media have lablled him.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ima boga pa da je k'o zrno.AA23 je napisao/la:Rumour : Arsenal have completed the signing of 19 year old CB Semi Ajayi from Charlton. A promising youngster as the media have lablled him.

19.godina, to znaci zreo za cetrvtog odnosno petog stopera.
Hljeba mi drazi mi je ovaj transfer nego transfer Ozila.
Jenkinson, Ajayi, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Chamberlain, Walcott... Masala. I Pingpong ce nadam se prije ili kasnije biti vazan kotacic u Arsenalu. Za Chubu Akpoma je pitanje dana kad ce postati jedan od dvojce napadaca.
Jos jednog ovakvog stopera nam daj Wengeru.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da ipak Arsenal ima dvije pobjede u posljednjih 16 duela kad je Dean sudio (Tottenham + Wigan). Al' fakat je statistika "da se naježiš". Istina, Arsenal je igrao 11 derbija (Tottenha, Chelsea i oba Manchestera), al' opet zabrinjava podatak od samo dvije pobjede.nedim1993 je napisao/la:protiv stokea na sudi naš omiljeni MIKE DEAN! a pogledajte kako mi igramo kad on sudi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Spominjemo se i za Kyriakosa Papadopoulosa cijena 11 miliona funti...
Mislim imati Grka u odbrani i nije tako lose... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
da je neki "lakši" protivnik od stoke pa hajd i nadao bi se pobjedi. Ovako sam se pomirio sa nekim remijem.
Monolog kad je to Arsenal zadnji put pobijedio Mančestera ?
Monolog kad je to Arsenal zadnji put pobijedio Mančestera ?

Vođa zna.
Ma ove godine rusimo sva prokletstva i negativne tradicije tako da cemo razbucati i to Dinovo prokletstvo... Ako momci budu igrali kao do sada nema razloga da im ne utrpaju 3-4 gola tako da ni on nece moci nista taman i 2 penala da im svira!
(a svirace makar jedan ako Koss bude igrao
)
Evo jednog zanimljivog podatka...

Samo je kralj ne dodirljiv!

Evo jednog zanimljivog podatka...

Samo je kralj ne dodirljiv!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
jedan je kralj!!!
Sutra gostovanje u Marseju. Mislim da sa igrom kakvom smo pruzali posljedne utakmice, pobjeda je neminovnost. Jedino me odbrana malo brine, vezni red se ubio za ofanzivo, ali defenzivno prelose stoje.
COYG!
Sutra gostovanje u Marseju. Mislim da sa igrom kakvom smo pruzali posljedne utakmice, pobjeda je neminovnost. Jedino me odbrana malo brine, vezni red se ubio za ofanzivo, ali defenzivno prelose stoje.
COYG!
-
- Kontakt:
Najvise mrzim kad neki poluproizvod preko Arsenala sebi dize cijenu cuj ti ovog malja Juanfrana (ko je taj lik uopste?) Cuj Arsenal ga htio i on kao odbio ponudu a dedica od 28. godina hahah, Arsenal ima dva desna beka u rezervi (Jenkinson i Bellerin) i mi kao ovog kloca htjeli dovesti 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma Jenkinson je za njega Cafu,a Sagna Dani alves nema staBigBigBang je napisao/la:Najvise mrzim kad neki poluproizvod preko Arsenala sebi dize cijenu cuj ti ovog malja Juanfrana (ko je taj lik uopste?) Cuj Arsenal ga htio i on kao odbio ponudu a dedica od 28. godina hahah, Arsenal ima dva desna beka u rezervi (Jenkinson i Bellerin) i mi kao ovog kloca htjeli dovesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.