Pitanje je kada će se "seliti" na novi stadion,prvo se mora zemljiste na Mestalle prodati,da bi se mogla nastaviti gradnja Nou Mestalle.Morali su malo makar uraditi "sminkana" na Mestalli jer je to trenutno najstariji stadion u primeri.Rekordmeister je napisao/la: Ne kontam cemu renoviranje Mestalje,a novi stadion stoji vec 2 godine sa radovima iako ga je 70% zavrseno??Ok fkt su ruzno izgledale one bijele stolice do sad,al ne vidim cemu renoviranje,kosta sve ovo,bolje da su ulozili u novi stadion i ubrzali njegov zavrsetak,ovako na dvije strane rasipaju novac fkt bezvete ionako za 3-4 godine ce seliti sa Mestalje..
Stadioni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Stadioni
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Rekordmeister
- Kontakt:
Kad kazes mora se zemljiste prodati,sta mislis pod tim? Da ce se prodati npr da neko napravi trzni centar,hotel,neboder ili sta vec ??sagitarius je napisao/la:Pitanje je kada će se "seliti" na novi stadion,prvo se mora zemljiste na Mestalle prodati,da bi se mogla nastaviti gradnja Nou Mestalle.Morali su malo makar uraditi "sminkana" na Mestalli jer je to trenutno najstariji stadion u primeri.Rekordmeister je napisao/la: Ne kontam cemu renoviranje Mestalje,a novi stadion stoji vec 2 godine sa radovima iako ga je 70% zavrseno??Ok fkt su ruzno izgledale one bijele stolice do sad,al ne vidim cemu renoviranje,kosta sve ovo,bolje da su ulozili u novi stadion i ubrzali njegov zavrsetak,ovako na dvije strane rasipaju novac fkt bezvete ionako za 3-4 godine ce seliti sa Mestalje..
Uglavnom da se rusi sadasnji stadion?
- sagitarius
- Kontakt:
Rekordmeister je napisao/la:Kad kazes mora se zemljiste prodati,sta mislis pod tim? Da ce se prodati npr da neko napravi trzni centar,hotel,neboder ili sta vec ??sagitarius je napisao/la:Pitanje je kada će se "seliti" na novi stadion,prvo se mora zemljiste na Mestalle prodati,da bi se mogla nastaviti gradnja Nou Mestalle.Morali su malo makar uraditi "sminkana" na Mestalli jer je to trenutno najstariji stadion u primeri.Rekordmeister je napisao/la: Ne kontam cemu renoviranje Mestalje,a novi stadion stoji vec 2 godine sa radovima iako ga je 70% zavrseno??Ok fkt su ruzno izgledale one bijele stolice do sad,al ne vidim cemu renoviranje,kosta sve ovo,bolje da su ulozili u novi stadion i ubrzali njegov zavrsetak,ovako na dvije strane rasipaju novac fkt bezvete ionako za 3-4 godine ce seliti sa Mestalje..
Uglavnom da se rusi sadasnji stadion?
Uglavnom to je upitanju,sad sta ce kupci zemljista tu napravit bog zna,i pitanje ocel se naci kupci.Postoji alternativa da neka firma ulozi novac da izgradnje Nou Mestalle i da nosi naziv od te firme npr sad je sponzor Jinko Solar i naziv bi mogao biti Jinko Solar Arena tak nesto.Al jos se ne zna kada ce biti gotovo novi stadion,zato mora se malo "usminkati" stadion...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- Consigliere
- Kontakt:
Prelijepo!!sonik24 je napisao/la:
Maldivi
Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- alan_kardec
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la: Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Dobili su pohvale za organizaciju nedavno završenog U-20 sp, stadioni su vrhunski, ulažu milione u fudbal (ali i u druge sportove), konstantno ekonomski rastu... Ne bi me čudilo da dobiju organizaciju Eura.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- dr.van nostrand
- Kontakt:
KAA Gent iz istoimenog grada na sjeveru Belgije (treceg po velicini) dobio novi stadion kapaciteta 20.000, Ghelamco Arena. Otvoren je 17.07. prijateljskom utakmicom Gent-Stuttgart 2:0.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
Fantazija! 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam znaš li, ali odlučeno je da cijeli kontinent bude domaćin.Consigliere je napisao/la:Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Turska će dobiti polufinale i finale jer je to planirano na jednom stadionu i eto ga, više od toga neće - UEFA je to dokazala davši organizaciju Eura 2016. Francuzima na što sam poludio jer mislim da su Turci silnim ulaganjem, strašću za nogometom i veličinom zemlje zaslužili taj Euro.
Hayley <3
- Consigliere
- Kontakt:
Sad se sjetih kad si mi napomenuobadblueboylivno je napisao/la:Ne znam znaš li, ali odlučeno je da cijeli kontinent bude domaćin.Consigliere je napisao/la:Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Turska će dobiti polufinale i finale jer je to planirano na jednom stadionu i eto ga, više od toga neće - UEFA je to dokazala davši organizaciju Eura 2016. Francuzima na što sam poludio jer mislim da su Turci silnim ulaganjem, strašću za nogometom i veličinom zemlje zaslužili taj Euro.
Ma, Platini, pickha. Pa, kako ga nije stid. Francuska od 1984-e 3 puta organizuje veliko takmicenje a u tom perodu Spanija niti jedno. Za 2016. i Italija je bila izgledna jer joj ocajno treba obnova stadiona ali Platini nije dao, ni njima, ni Turcima.
- Greenfingers
- Kontakt:

Novi stadion Djurgardensa
- Greenfingers
- Kontakt:

sada vec bivsi stadion Aik-a, Rasunda

Igrati po ovako svjezem zraku ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- bijeligolub
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
San Mames, Bilbao, sinoc

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo ti je od preksinoc kad je odrzan otvoreni trening. Ove su od sinoc, protiv Celte.dr.van nostrand je napisao/la:San Mames, Bilbao, sinoc
Meni izgleda kao kombinacija Emiratesa i TurkTelekoma. Inace, prelijep.

Ovako ce izgledati (tamo negdje 2240 god
) novi Atleticov stadion iznutra.

Kakav San Mames

Kakav San Mames
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stadion Bate Borisov,

skoro pa gotov.

skoro pa gotov.
silver & black
silver & black
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav bi se trebao uraditi u zenici.dr.van nostrand je napisao/la:Stadion Bate Borisov,
skoro pa gotov.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 4 gosta.