FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 17 sep 2013, 11:12

I navijacka skupine Fukare stala na stranu predsjednika Husica ! ;)

Fucku se izgleda ne pise dobro .. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 sep 2013, 11:20

fukaratz je napisao/la:napokon su maknuli ovu budalu s gola :) prva pozitivna vijest
:lol: samo da neće Hodžić bit' veća, mislim da neće :D

Jest Fule ubacio u brzinu, mog'o bi izletit iz krivine kako brzo vozi :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 sep 2013, 11:34

Sad citam na drugom sportskom portalu da je Fucko predlozio smjenu Karica,nakon toga Husic je ustao i htjeo se fizicki obracunat sa Fuckom ! :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 11:50

Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 sep 2013, 11:53

Predpostavio da je predsjednik do sad "radio" sa sudijama.
Imali smo u dosadasnjim utakmicama makar 60-40 sudjenje, i sa takvim sudjenjem cemo sigurno imat sve pobjede kuci. A na strani ako se uzme koji bod dobro je, a uzece se sigurno.
U Bihacu imaju iste ambicije kao i mi, i sigurno se nije ni moglo radit sa sudijama (ako se uopste radi).
Sad u kupu idemo da odradimo trening dole, tako se bar da zakljucit po izjavama Karica, a i ne treba nam kup, nemamo mi fond igraca da se ganjamo na dvije strane.
Elem sta hocu da kazem, ako cemo radit sa sudijama, onda nam trenutno i ne treba bolji trener od ovog Mr. Neodredjenog :D
Do polusezone cemo ga vjerovatno gledat, ako Azmir tu ostane.
A onda na polusezoni cemo vjerovatno dovesti nekog SKUPLJEG trenera i pojacat se jos malo i na proljece ganjat PL.

Nemojte mislit da ja sad branim Smajila, i ja bi najsretniji bio da on ode, nikako mi nije ni znanjem ni pojavom za klupe Slobode. Predsjednik sigurno nebi ulozio ovolike pare u klub da ne zna sta radi, samo treba sad izdrzat napade ovih interezdzija koji jedva cekaju bilo sta lose da pocnu pljuvat.

Ja u gracanici ne ocekujem povoljan rezultat, al mozda i iznenadimo, eh ako u srijedu izgubimo tek onda se mogu ocekivat napadi sa svih strana.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 sep 2013, 12:11

Benjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio :lol:
Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticar :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 12:22

TRUST je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio :lol:
Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticar :lol: :lol: :lol:
Kontao sam ga preporučiti našima, ali kakvo to. On ide ovom izjavom na viši stupanj, ide van granica BiH, povezuje se sa velikim imenima :mrgreen: Pišem propalo, jebga.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2013, 12:26

Ikona! :lol: :lol: :lol: 0:17 "samo je gledo da izgubi sto vise..." :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 17 sep 2013, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 sep 2013, 12:27

Ma Murinjo ga zvao da mu Smajl objasni ovu taktiku na gostovanjima, sa novim timom, a najaci tim da igra kuci. Ne znam imamol cvrst ugovor sa Smajlom da zaradimo od njegove prodaje, na polusezoni mnogi velikani evrposkog fudbala probat ce nam ga preoteti :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 sep 2013, 12:29

evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LP :D dobar prijedlog se daleko čuje :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2013, 12:31

JTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LP :D dobar prijedlog se daleko čuje :D
Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - Ancelotti
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 sep 2013, 12:39

Probisvjet je napisao/la:
JTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LP :D dobar prijedlog se daleko čuje :D
Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - Ancelotti
slika
yeah 8-) :lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2013, 12:40

SAOPŠTENJE POVODOM NEMILIH SCENA IZMEĐU HUSIĆA I TINJIĆA

Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 u podpunosti stoji iza predsjednika Azmira Husića.

Od kako je Azmir Husic imenovan za predsjednika upravnog odbora, stvari u i oko našeg kluba su se počele mijenjat na bolje.
Jedino je gospodinu Husiću cilj da vrati Slobodu gdje i pripada, u sami vrh našeg fudbala.

Jedini gospodin Husić izdvaja svoja finansijka sredstva da održi Slobodu u životu.

Jedini se gospodin Husić ozbiljno prihvatio posla i radi toga je mnogim trn u oku. Između ostalog i podpredsjedniku Mirsadu Tinjiću.

Mirsad Tinjić Fućko, na mjesto podpredsjednika upravnog odbora FK Sloboda, postavljen je od strane Općinskih vlasti. Dakle od istih ljudi koji godinama zapostavljaju našu svetinju i koja im je svima trn u oku. Od svog imenovanja na mjesto podpredsjednika, Tinjić nije uradio ni jednu korisnu stvar za klub. Tu je isključivo iz vlastitih interesa i da sprovede u djelo želje gradske vlasti, da dođe do gašenja tuzlanske svetinje. Glavni zadatak mu je da spriječi sve dobre namjere Husića i sve sto Husić napravi, treba on da pokvari.

Zadnja tačka plana je da se kola prelome na Husiću i da se u njemu nađe glavnog krivca za gašenje naše svetinje.
Takođe je bilo i pokušaja podkupljivanja članova naše skupine od strane Tinjića, da se digne glas protiv Husića. Međutim, Tinjić izgleda jos nije shvatio da je nama Sloboda svetinja i da je ne bi prodali za sve novce svijeta. I koliko god bio uporan u svojoj namjeri da ošteti Slobodu, mi istinski navijači kluba, skupa sa gospodinom Husićem to nećemo dozvoliti.

NS Fukare Tuzla
Izvor: http://kameleon.ba/site/saopstenje-ns-f ... k-sloboda/

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 sep 2013, 13:02

Ležerni Karić, kakav je to taktičar, njega poslat u državni parlament, kakvu bi tamo tek reorganizaciju napravio. :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 13:16

:lol:

Taktički zaključci! Velike promjene se očekuju. Onaj tim što je kao bolji igra kući, a ovi slabiji će redovno donositi bodove sa strane za Premier ligu, poznato je da u našim ligama mačiji kašalj na strani igrati :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 17 sep 2013, 13:45

Sloboda je Sloboda , bilo je nje i sa i bez para , problem je sto je sve manje kluba a sve vise krkanluka , nema sistematskog rada i budzeta , sve je od situacije do situacije . Volio bih vidjeti sta i ko koliko daje ! Ujedno klupski bus koji je kupljen naplacen je djeci neki dan, cak je vozac rekao da je to njegovo i da mu se mora platiti?nakon toga vise mi se zgadila prica i jasno mi je da svi ovdje love nesto za sebe a crkose od ljubavi za klubom , a odkako su oni tu kluba je sve manje ! Poruka upravi , rjesite vase odnose , smjenite strucni stab i pocnite misliti da ljudi koji prate klub nisu budale , u protivnom imati cete sve manje raje na tribinama !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 sep 2013, 14:58

Svaka čast Fukarama na iskrenosti i ekspeditivnosti.

Mi stariji više ne možemo pisati tako jednostavnim riječnikom,ali koji je istovremeno toliko pun iskrenosti i ljubavi.

Fučko, sam se smijeni Boga ti
tuzlanska Sloboda

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 sep 2013, 15:03

Casp3r je napisao/la:Ležerni Karić, kakav je to taktičar, njega poslat u državni parlament, kakvu bi tamo tek reorganizaciju napravio. :D
Mogu mislit jest vam sad u Lukavcu krivo sto niste u potpunosti shvatili Smajlovu genijalnost :lol: :lol: . Samo genijalac ko Smajl ovo moze smislit nakon sto u gostima primi tricu i bude u potpunosti razbijen. Ovo ce u historiji nogmoeta biti zabiljezeno kao najvece odluka.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 sep 2013, 15:43

Možda Arena snimi dokumentarac za koju deceniju:

"Football classic with Smajil Karić"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 16:20

Probisvjet je napisao/la:Ikona! :lol: :lol: :lol: 0:17 "samo je gledo da izgubi sto vise..." :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
e moj Kariću, fudbalski stručnjak br. 1 :lol: :lol: :lol: il daj otkaz il idi iz Slobode, te dvije opcije su ti najbolje :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.