NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Sloga Ljubuški 1-4 GOŠK (Fuštin, Malčić, Bošnjak, Baćak)
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nadam se da će i u prvenstvu ovakoLjumani_Banovici je napisao/la:Ovaj Malčić pravo zabija.

Prva ovosezonska trica 
Kakvi su dojmovi?

Kakvi su dojmovi?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
mak_033 je napisao/la:Prva ovosezonska trica
Kakvi su dojmovi?

U prvih 5 kola, GOŠK je osvojio 8 bodova (2 pobjede, 2 remija i 1 poraz) uz gol razliku 11:5.
Popis strijelaca i asistenata u 5. kola
http://nkgoskgabela.weebly.com/popis-strijelaca4.html
Popis strijelaca i asistenata u 5. kola
http://nkgoskgabela.weebly.com/popis-strijelaca4.html
-
- Kontakt:
Ne pamtim kad je kome GOŠK zabio 6 komada
Čestitke na pobjedi.

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bas me cudi da Istuka niste angazovali.Ali eto dolazi vam drugi Visocanin Faruk Kulovic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kakav je trener, mozes mi ga opisati malo jer je meni potpuno nepoznat.samo_lijevo je napisao/la:Bas me cudi da Istuka niste angazovali.Ali eto dolazi vam drugi Visocanin Faruk Kulovic.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Vodio je Bosnu davno a ja nisam toliko star pa da se sjecam toga.Uglavnom je bio trener po arapskim zemljama.
Faruk Kulovic je rodjeni Kakanjac a ne Visocanin 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Tacno.ziher je napisao/la:Faruk Kulovic je rodjeni Kakanjac a ne Visocanin
Ali mi brzo asimiliramo KOkanjce,nemaju potrebu vracati se u rudarsko naselje.

Hvalarealancojk je napisao/la:Ne pamtim kad je kome GOŠK zabio 6 komadaČestitke na pobjedi.

3 boda sa gostovanja i kako sam mogao procitati solidna igra GOSK-a. Izgleda da je novi trener dobro poslozio kockice.
Slijedi derbi protiv Slobode i nadam se da cemo im se revansirati za onaj poraz u PL na Podavali od prije 2 godine.
Slijedi derbi protiv Slobode i nadam se da cemo im se revansirati za onaj poraz u PL na Podavali od prije 2 godine.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ipak, mislim da je došlo sve na svoje mjesto; vratili smo se u vrh tablice (gdje i zaslužujemo biti), igrači su se iskupili za prokockane bodove protiv Gradine i Iskre. Tek će naša kvaliteta sada, protiv ekipe kao što je Sloboda, doći do izražaja.mak_033 je napisao/la:3 boda sa gostovanja i kako sam mogao procitati solidna igra GOSK-a. Izgleda da je novi trener dobro poslozio kockice.
- bosanceros101
- Kontakt:
a kakva je to ekipa Sloboda? .. ja vec sad mogu reci da ce ih GOSK 100% pobjeditiLG97DM je napisao/la:Ipak, mislim da je došlo sve na svoje mjesto; vratili smo se u vrh tablice (gdje i zaslužujemo biti), igrači su se iskupili za prokockane bodove protiv Gradine i Iskre. Tek će naša kvaliteta sada, protiv ekipe kao što je Sloboda, doći do izražaja.mak_033 je napisao/la:3 boda sa gostovanja i kako sam mogao procitati solidna igra GOSK-a. Izgleda da je novi trener dobro poslozio kockice.

Ekipa koja je 3. na tablici, nisam ih pratio ove sezone pa ću tek idući vikend vidjeti ustvari kakvi su. Kad ste ih vi 3-0 dobili, mozemo i mi bar 1-0.bosanceros101 je napisao/la: a kakva je to ekipa Sloboda? .. ja vec sad mogu reci da ce ih GOSK 100% pobjediti
- bosanceros101
- Kontakt:
pobjedice GOSK 100%! jedino ako im ne prodate ili budu neke mutne radnje,. u Bihac im je dosao jedan njihov "glavonja" i trazio da im se pusti utakmica i tu je bilo dosta problema i oni hoce da udju u premijer ligu pod svaku cijenu samo je problem sto se to nece desiti ove sezoneLG97DM je napisao/la:Ekipa koja je 3. na tablici, nisam ih pratio ove sezone pa ću tek idući vikend vidjeti ustvari kakvi su. Kad ste ih vi 3-0 dobili, mozemo i mi bar 1-0.bosanceros101 je napisao/la: a kakva je to ekipa Sloboda? .. ja vec sad mogu reci da ce ih GOSK 100% pobjediti

100% sam uvjeren da ce ih GOSK pobjediti !
Prodali su im naši igrači onda u PL, upravu si ti bit će svašta tu.bosanceros101 je napisao/la:pobjedice GOSK 100%! jedino ako im ne prodate ili budu neke mutne radnje,. u Bihac im je dosao jedan njihov "glavonja" i trazio da im se pusti utakmica i tu je bilo dosta problema i oni hoce da udju u premijer ligu pod svaku cijenu samo je problem sto se to nece desiti ove sezone
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja postujem Gosk, sa njima ako je nesto dogovoreno onda i bude tako, dok sa ovima iz BihacaLG97DM je napisao/la:Prodali su im naši igrači onda u PL, upravu si ti bit će svašta tu.bosanceros101 je napisao/la:pobjedice GOSK 100%! jedino ako im ne prodate ili budu neke mutne radnje,. u Bihac im je dosao jedan njihov "glavonja" i trazio da im se pusti utakmica i tu je bilo dosta problema i oni hoce da udju u premijer ligu pod svaku cijenu samo je problem sto se to nece desiti ove sezone

Sto se tice ekipe Goska uvijek su mi bili simpaticna ekipa. Odigrali su oni itekako dobrih utakmica. I sada igraju fin nogomet.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.