FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj ljudiiiiiiiiii, smanjite doživljaj bar na današnji dan. Nemojte da pljujete po momcima bar danas, i oni vole Želju kao i mi . SRETAN TI ROĐENDAN ZEMLJO PLAVA !
1921;2013
1921;2013
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sretan rođendan voljeni klube !

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
ZA rođenadan našeg kluba želim nam da
- se bolje organizujemo jer to može itekako bez obzira na situaciju u državi (neko je pisao da je skeptik zbog te situacije) samo trebaju pravi judi na pravom mjestu
- ćemo poslije sjednice (koliko sam upratio u četvrtak je sjednica i zbog toga nije bilo najavljenog Gredićevog presa) krenuti da se dižemo i da ćemo znati ko je za šta zadužen u klubu
- legende kluba imaju prioritet ali samo ako imaju znanje i želju da rade određeni posao u suprotnom bolje da nisu tu
- istrpimo ovu djecu i ostale (naravno ima izuzetaka tipa koji su već prešli granicu) bar dok se ne oporave povrijeđeni i dok i ako ne dovedemo neka pojačanja što se pogotovo odnosi na posjetu koja me blago rečeno više dotukla nego remi protiv Slavije
- prestanemo sa navijanjem koje je bilo protiv Slavije bez obzira šta navijači drugih ekipa pjevali tj da navijamo za Želju a druge da ne spominjemo
- se bolje organizujemo jer to može itekako bez obzira na situaciju u državi (neko je pisao da je skeptik zbog te situacije) samo trebaju pravi judi na pravom mjestu
- ćemo poslije sjednice (koliko sam upratio u četvrtak je sjednica i zbog toga nije bilo najavljenog Gredićevog presa) krenuti da se dižemo i da ćemo znati ko je za šta zadužen u klubu
- legende kluba imaju prioritet ali samo ako imaju znanje i želju da rade određeni posao u suprotnom bolje da nisu tu
- istrpimo ovu djecu i ostale (naravno ima izuzetaka tipa koji su već prešli granicu) bar dok se ne oporave povrijeđeni i dok i ako ne dovedemo neka pojačanja što se pogotovo odnosi na posjetu koja me blago rečeno više dotukla nego remi protiv Slavije
- prestanemo sa navijanjem koje je bilo protiv Slavije bez obzira šta navijači drugih ekipa pjevali tj da navijamo za Želju a druge da ne spominjemo
Željezničar za život cijeli !!
Sve je prolazno.. i navijači i igrači i treneri, uprave i ostala čuda, ali klub živi VJEČNO!
VOLJENI KLUBE SRETAN TI ROĐENDAN!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
SRETAN RODJENDAN

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Sretan rodjendan voljeni klube.
DooVe je napisao/la:Sve je prolazno.. i navijači i igrači i treneri, uprave i ostala čuda, ali klub živi VJEČNO!
Volim te Željo !
-
- Kontakt:

AsharaK je napisao/la:Daj ljudiiiiiiiiii, smanjite doživljaj bar na današnji dan. Nemojte da pljujete po momcima bar danas, i oni vole Želju kao i mi . SRETAN TI ROĐENDAN ZEMLJO PLAVA !
1921;2013
- invincible1921
- Kontakt:
neko je nedavno pito za pjesmu od navijaca CP pa eo slucajno naletih
" onclick="window.open(this.href);return false;
KAD PADNE DA PLANE .....

KAD PADNE DA PLANE .....

=\_1921_/=
Sretan rodjendan voljenom klubu!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Zna li neko kako su kadeti odigrali sa slavijom?
Za rodjendan Zeljini kadeti prohujali Istocnim Sarajevom,1:5.To je sedma njihova pobjeda za redom 

Ma bolje mi ovo radimoinvincible1921 je napisao/la:neko je nedavno pito za pjesmu od navijaca CP pa eo slucajno naletih![]()
KAD PADNE DA PLANE .....![]()
![]()

Hvala zumba, napisi info i za juniore.
TvBHT je napisao/la:Zaista nemam nikakvu namjeru samo iznosim svoje misljenje.

Znači ti misliš da oni cugaju zajedno? A nisi vidio, nemaš dokaz za to?

Joj ko sve piše

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... isku/6608/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema nam ptice
Nema nam ptice
znači pojačani ulazimo u duel sa kozarom... 

Napokon da bar jednu tekmu odigramo sa 11 igrača!ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... isku/6608/
Nema nam ptice

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kako odigrase juniori?
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 4 gosta.