FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na jučerašnjoj sjednici UO Fudbalskog kluba Sarajevo izvršeno je imenovanje nestalnih članova Stručnog kolegija Fudbalskog kluba Sarajevo koji su prihvatili tu funkciju. Riječ je o Fuadu Muzuroviću, Faruku Hadžibegiću, prof. dr. Muniru Taloviću, Denijalu Piriću, Faruku Ihtijareviću, te Muhamedu Fazlagiću.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/uo-fud ... egija/1203
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/uo-fud ... egija/1203
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Jevtić ima pravo nastupa za narednu utakmicu.
Bandović, Cimirot, Puzigaća, Trivunović, Dupovac, Radovac, Bišanović, Tadejević, Todorović, Osmanagić, Komazec.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
2' minuta - Poslije kornera Podgrmeča, napadač Ališić šutira pored gola.
4' minuta - Dva kornera za Sarajevo, ali bez veće prijetnje po gol Kaltaka, golmana Podgrmeča.
7' minuta - Dobra prilika za Sarajevo. Na povratnu loptu Cimirota, Tadejević šutira preko gola.
11' minuta - Komazec je izveo slobodni udarac. U šesnaestercu je prošao Trivunovića, koji nije najbolje zahvatio loptu.
13' minuta - Osmanagić je pokušao da proigrao Komazeca, ali odbrana Podgrmeča izbacuje loptu u korner. Korner je izveo Nikola Komazec. Ponovo pronalazi Trivunovića, koji šutira nekoliko centimetara pored gola Podrgmeča. Do sada smo imali dvije dobre prilike.
17' minuta - Radovac odlično šutira sa 18 metara, ali golman Kaltak brani njegov udarac. Nakon šuta u drugoj minuti utakmice, Podgrmeč nije imao više prilika za postizanje gola.
1:0 za Sarajevo!!! Komazec sa 30 metara iz slobodnog udarca!!!
2:0 za Sarajevo!!! Todorović proigrava Osmanagića koji postiže gol!!!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/tekstu ... ajevo/1205
4' minuta - Dva kornera za Sarajevo, ali bez veće prijetnje po gol Kaltaka, golmana Podgrmeča.
7' minuta - Dobra prilika za Sarajevo. Na povratnu loptu Cimirota, Tadejević šutira preko gola.
11' minuta - Komazec je izveo slobodni udarac. U šesnaestercu je prošao Trivunovića, koji nije najbolje zahvatio loptu.
13' minuta - Osmanagić je pokušao da proigrao Komazeca, ali odbrana Podgrmeča izbacuje loptu u korner. Korner je izveo Nikola Komazec. Ponovo pronalazi Trivunovića, koji šutira nekoliko centimetara pored gola Podrgmeča. Do sada smo imali dvije dobre prilike.
17' minuta - Radovac odlično šutira sa 18 metara, ali golman Kaltak brani njegov udarac. Nakon šuta u drugoj minuti utakmice, Podgrmeč nije imao više prilika za postizanje gola.
1:0 za Sarajevo!!! Komazec sa 30 metara iz slobodnog udarca!!!
2:0 za Sarajevo!!! Todorović proigrava Osmanagića koji postiže gol!!!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/tekstu ... ajevo/1205
fino,fino..bitno je vratiti pobjednicki mentalitet
Sta je ovdje fino igras s amaterima, ako ovo neces razvalit koga ces. Ovo ne treba ni komentarisat.budzak je napisao/la:fino,fino..bitno je vratiti pobjednicki mentalitet
TvBHT je napisao/la:Sta je ovdje fino igras s amaterima, ako ovo neces razvalit koga ces. Ovo ne treba ni komentarisat.budzak je napisao/la:fino,fino..bitno je vratiti pobjednicki mentalitet
sta se ti manijak javljas moli boga da vas kozara ne napuni

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
ovo rutinski zavrsiti bez povreda igraca 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
3-0 Todorovic
neka mi sad niko ne pametuje kako ovim s jedne strane krajine ne mozemo uvaliti jedan,na kosevskoj travi za 90 min....dok ovim s druge strane krajine u njihovom blatu mozemo tri za 50 min.
naravno da je stvar u nasim oscilacijama,ne u njima...jer su ovi toboze premijerligasi,a ovi ne znaju kopacke svezati
izgleda da cemo i ove sezone kao i par unazad imati problema kuci sa realizacijom,dok na gostovanju ce biti mnogo bolje..istina,nismo imali jos postenog gostovanja....naredno je ono pravo,pogotovo nakon busenja veleza u ovom kolu..
naravno da je stvar u nasim oscilacijama,ne u njima...jer su ovi toboze premijerligasi,a ovi ne znaju kopacke svezati
izgleda da cemo i ove sezone kao i par unazad imati problema kuci sa realizacijom,dok na gostovanju ce biti mnogo bolje..istina,nismo imali jos postenog gostovanja....naredno je ono pravo,pogotovo nakon busenja veleza u ovom kolu..
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 17 sep 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
1-4 Komazec,opet strijelac
1:5 Tadejevicamypitar je napisao/la:1-4 Komazec,opet strijelac
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Sad treba odmoriti Vuleta i Komazeca, a umjesto njih Kovacevica i Plakala/Karića, a kasnije i Travančića ubaciti.
2-5 sta je ovo.
slobodnjak
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vise od rezultata me zanima kako funksionise ta lijeva strana sa Tadejevicem i Puzigacom,mada tesko da moze gore od one varijante sa Karicem na toj strani
Dejo standardan sa sutevima izvan 16
Dejo standardan sa sutevima izvan 16

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[quote="miky_hz"]Vise od rezultata me zanima kako funksionise ta lijeva strana sa Tadejevicem i Puzigacom,mada tesko da moze gore od one varijante sa Karicem na toj strani
Što,baš bi to mogla biti dobitna kombinacija,ako je Puzigaća na svom optimalnom nivou, a Tadejević je odličan prema naprijed,jer ima jak šut i odličan centaršut,a i brz je. A treba što više lopti za Komazeca, a dosad ako se nevaram upravo poslije Tadejevićevih centaršuteva, Komazec je zabio 3 gola, 2 protiv Čelika i sad 1. Tako da možda ne bi bilo loše Tadejevića gurnuti na krilo, pod uslovom naravno da je Puzigaća u formi.
PS Puzigaća asistirao za 3. gol Komazeca
, a evo ga i zabi strašan gol iz slobodnjaka .
Što,baš bi to mogla biti dobitna kombinacija,ako je Puzigaća na svom optimalnom nivou, a Tadejević je odličan prema naprijed,jer ima jak šut i odličan centaršut,a i brz je. A treba što više lopti za Komazeca, a dosad ako se nevaram upravo poslije Tadejevićevih centaršuteva, Komazec je zabio 3 gola, 2 protiv Čelika i sad 1. Tako da možda ne bi bilo loše Tadejevića gurnuti na krilo, pod uslovom naravno da je Puzigaća u formi.
PS Puzigaća asistirao za 3. gol Komazeca

Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 17 sep 2013, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
2-6 opet Komazec 

- Evolution87
- Kontakt:
hattrick komazec 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
fakat smo dobili rasnog strijelca,nikola ko da ih rukama daje...joj sege jbt.. 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: adoado, juka55, napoleon72, Pantelija, rimljanin90, SamoDaKazeem, skoJaa i 48 gostiju.