za tu pricu morao bi biti neki trade, ovaj put iz netsaBosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
za tu pricu morao bi biti neki trade, ovaj put iz netsaBosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu
A gdje je tu Dražen Dalipagić?Yucca je napisao/la:Apsolutno poslije Mirze Delibasica.Mirza Teletovic je nas najbolji kosarkas svaka cast Neni ali karijere njihove se ne mogu uporediti ni klupske ni reprezentativne,jer Mirza je daleko ispred po trofejima na klupskom nivou a sa repkom je upisao 5 pobijeda dvije na proslom i tri na ovom prvenstvu sto generaciji Nene Markovica nije uspijelo
Basketball League Belgium Champion: (2005–06)
3x Spanish Supercup Champion: (2006-07, 2007-08, 2008-09)
2x Spanish ACB League Champion: (2007-08, 2009-10)
Spanish King's Cup Champion: (2008-09)
levat je napisao/la:A gdje je tu Dražen Dalipagić?Yucca je napisao/la:Apsolutno poslije Mirze Delibasica.Mirza Teletovic je nas najbolji kosarkas svaka cast Neni ali karijere njihove se ne mogu uporediti ni klupske ni reprezentativne,jer Mirza je daleko ispred po trofejima na klupskom nivou a sa repkom je upisao 5 pobijeda dvije na proslom i tri na ovom prvenstvu sto generaciji Nene Markovica nije uspijelo
Basketball League Belgium Champion: (2005–06)
3x Spanish Supercup Champion: (2006-07, 2007-08, 2008-09)
2x Spanish ACB League Champion: (2007-08, 2009-10)
Spanish King's Cup Champion: (2008-09)
neka ga, mozda su netsi sretni balkancima. Je li ono bio i Krstic tamo?LenBias je napisao/la:za tu pricu morao bi biti neki trade, ovaj put iz netsaBosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu
Bosniacum Lilium je napisao/la:neka ga, mozda su netsi sretni balkancima. Je li ono bio i Krstic tamo?LenBias je napisao/la:za tu pricu morao bi biti neki trade, ovaj put iz netsaBosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu
A ove sezone ce imati dosta sanse za prsten, ako ne nista, mogao bi biti novi Robert Horry
Blatche nije prosle sezone igrao tu poziciju skoro ni min., a kamoli da je ove igra,GunnerEmir je napisao/la:ma kkav Prsten Netsi su prestari za to, a i prva je sezona, rookie trener...teško da će i u finale istoka...a Mirzu ne očekujem puno ove sezone, ako ćemo realno mislim da bi mogao bit kao i prošle na nekih 6-7 minuta po utakmici...na njegovoj poziciji je konkurencija prejaka jednostvno Garnett, Evans, Blatche(koji će poprilično često igrati tu ja mislim) pa čak i Kirilenko...ali nadam se da će me Kidd iznenadit i dat Mirzi nekih 20-ak minuta jer sve ispod toga je ne malo, nego premalo za takvog igrača
miki_92 je napisao/la:Blatche nije prosle sezone igrao tu poziciju skoro ni min., a kamoli da je ove igra,GunnerEmir je napisao/la:ma kkav Prsten Netsi su prestari za to, a i prva je sezona, rookie trener...teško da će i u finale istoka...a Mirzu ne očekujem puno ove sezone, ako ćemo realno mislim da bi mogao bit kao i prošle na nekih 6-7 minuta po utakmici...na njegovoj poziciji je konkurencija prejaka jednostvno Garnett, Evans, Blatche(koji će poprilično često igrati tu ja mislim) pa čak i Kirilenko...ali nadam se da će me Kidd iznenadit i dat Mirzi nekih 20-ak minuta jer sve ispod toga je ne malo, nego premalo za takvog igrača
ne pricaj napamet, pogledaj koju tekmu
GunnerEmir je napisao/la:pa nije prošle igrao jer je tu bio i Kardashian...ali kako sam čuo Garnett neće igrati back to back utakmice ove sezone, tako da očekujem da u tim možda Blatche starta na 4 a Mirza da mu bude zamjena...sve zavisi od toga kako Kidd vidi Evansovu ulogu u timu...a gledao sam je Brooklynovih utakmica prošle godine...i previše
el-fighter je napisao/la:Dobro se sjecam da je Blatche u nekoliko utakmica igrao na 4, jer je tesko zaboraviti kada psujete nekome sve po redu sto stavlja igrace sa 5-ice na 4, a Mirza ne dobija sansu![]()
Negdje sam procitao na netu da je mnogo NBA klubova zainteresovano za Mirzu nakon nastupa na Eurobasketu. Da li ima istine u tome ili je samo patka?