@Narko
Je l' Prenj?

@Donnie
Sta si upis'o?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Injzinjerski dizajn proizvoda :kava:uschtipak je napisao/la:@Donnie
Sta si upis'o?
legenda reala je napisao/la:eeeeeeee moja rano ko sve ide na fakultet
Nadam se da neces ti placati za sve. Ja sam cuo za neki program gdje ti bude placeno sve to, i prosle godine su 3 otisli (bili izabrani) za Washington DC iz Sarajeva. Ovo dvoje koje sam upoznao dok sam isao za Sarajevo su magistrirali pravo. Ja sam uvijek bio fasciniran MIT-om, ali mi nije nikad padalo na pamet da se selim tamo. Sretno ti ako ikad odes tamoBosniacum Lilium je napisao/la:dobar smjer. Komericajalan ovakoDok sam se ja malo vise vodio emocijama. Motori i vozila
http://hr.wikipedia.org/wiki/Massachuse ... Technology" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje cu aBd ganjati master![]()
![]()
@Narin
otkazujemo Prenj, ici ce ustipak koliko vidim
legenda reala je napisao/la:eeeeeeee moja rano ko sve ide na fakultet![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amar Dzeko, amer991, Bosniacum Lilium i 6 gostiju.
laku noc raja
da ti olakšaju ispit. testovi ili kako već želiš da ih nazovešDonnie Darko je napisao/la:sta je sad to sunce ti zarenonedim1993 je napisao/la:u januaru februaru, prije toga imas kolokvijume parcijale šta već pa opet imaš u junu julu i td.
Ja stvarno ne znam sta sam jos trebala napisat' da zakljucis da je ekonomija u pitanju. Mozda jos da ti nacrtam.nedim1993 je napisao/la:ne možeš ti od idiota očekivat normalan odgovor
Monolog i ja smo kolege, neće junak na junakaPIKE je napisao/la:nemoj nikog vrijeđat banovat će te Monolog, zaštitnik nejakih![]()
nisam tebi ovo rekao nego @nedimudubrava je napisao/la:Monolog i ja smo kolege, neće junak na junakaPIKE je napisao/la:nemoj nikog vrijeđat banovat će te Monolog, zaštitnik nejakih![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.