Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 16 sep 2013, 23:02

Izostanak Aggera,Glena i reprezentativna pauza su uradili svoje,bod i nije toliko bitan bitno da se nije izgubilo,kao što neko napisao iz sljedeće tri tekme 9 bodova :!:

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 16 sep 2013, 23:02

Nema razloga biti nezadovoljan,Liverpul nije zasluzio tri boda danas i ostalo se na prvom mjestu sto je najbitnije nakon teskog rasporeda i izostanka uz Stivija najboljeg igraca Suareza.Lose se stajalo pogotovo u drugom poluvremenu nakon primljenog gola bukvalno nista ni sa cim.Minjole bio nesiguran,ali moze dobiti prolaznu ocjenu.Stoperi onako,bolji je Skrtel mada je i Sako pokazao u par navrata da je skolovan.Enrike korektan,a stvarno ne kontam otkud Visdom u Liverpulu,pa taj momak je sve prodao sto je imao i kad je imao rijesenje vracao je golmanu.Gol kad je primljen on je vratio cistu loptu Minjoleu koji je panicno odreagovao i desilo se sto se desilo.Ostali solidni,standardno s tim sto Hendo trci za dvojicu i zasluzuje biti u prvih jedanaest.Aspas je promasaj mozete me napadati koliko hocete,ali on nema slifa,a ni kvalitete za ove lige.To sam isto govorio nakon Borinijeve prve tekme protiv Vest Broma.Zali Boze para,momak je los.Moses nema snage,ali je doktor za Aspasa.

Ide fin raspored,nema razloga za brigu jos kad se Suarez vrati vjerujem da se moze fino izgurati ova sezona.Liga prvaka je veliki uspjeh,a dokle god ide neka Liverpula u vrhu,pa sta bude.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 sep 2013, 23:04

Zaboravih Aspasa. Kritično je odigrao, blago rečeno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 16 sep 2013, 23:04

dobro je bolje i bod nego li 0 igra u drugom poluvremenu katastrofalna i kao posljedica toga smokljo micu nam daje go ali ajde nema veze bitno je da igraci ne padnu psihicki i da se dobro pripreme za narednu utakmicu a ja vjerujem da ce to u subotu izgledati puno bolje i imam puno povjerenje u ove momke kao i u Brendu
LIVERPOOL FC

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 16 sep 2013, 23:04

ma mene sad najvise sikira ova povreda coutinha ali nadam se najboljem :?

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 16 sep 2013, 23:05

Momci su izgubili snagu u drugom poluvremenu.Swansea je za svakoga težak protivnik na Libertyu.Jednostavno nisu izdržali,snage je ponestalo.
Lucas četvrta utakmica,četvrti žuti karton. :lol:
Ode i Coutinho 3-4 sedmice.

Kakve dvije intervencije Chico Floresa sad na kraju. :shock:
prvo akrobatskim potezom izbija Sturridgeu loptu čistu koju je poslao Enrique.
A onda i ova intervencija na kraju.
Sve u svemu,nije ovo loše.Treba ići korak po korak.Iz,pa mogu slobodno reći,teškog rasporeda mi smo izvukli 3 pobjede i jedan remi.Sada slijede lakše utakmice.Naredne 3.Nadam se maksimalnih 9 bodova,ali ni 7 nije za odbacit.
You'll never walk alone.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 sep 2013, 23:05

Jonjo učestvovao kod sva 4 gola :mrgreen: .

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 sep 2013, 23:05

Samo podsjetnik od prosle sezone ;)

slika

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 sep 2013, 23:07

Vala red je da neko i nastrada, bar 3 komada Southamptonu :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 sep 2013, 23:10

Nadam se da je ova utakmica malo prizemljile ambicije pojedinaca na temi :mrgreen: . Da ne bi Shelveya, sumnjam da bi uopšte ikad i dali ona dva gola, nismo stvorili ni jednu ozbiljnu šansu iz igre. Swansea je dobro igrao odbranu, zaustavili su svaku priliku u nastanku, kontrolisali su igru veći dio meča.
Coutinho je dobro igrao na sredini ali nije imao opasnih lopti u šesnaesterac, a Gerrard je bio previše povučen za nešto više. Moses je izvlačio maksimum iz svake situacije, Leiva je ofanzivno apsolutno beskoristan, dok je Henderson za dlaku bolji. Sturridge bez lopti i nije mogao više.
Prvi gol ide na dušu Sakhou kojeg je Shelvey provozao, dok je kod drugog prvenstveno smiješan izostanak defanzivnog Leive, čiji je jedini zadatak da zaustavi dotok lopte, jer nije nizašta drugo, a Škrtel i Sakho su također zakazali, nisu čuvali ni asistenta ni strijelca. Ostatak meča odbrana je odigrala na nivou i bez većih grešaka, što je pohvalno s obzirom na to da je Swansea imao inicijativu tokom većeg dijela meča.
Aspas je odigrao jako slabo, nije ono njegova pozicija, a i ne čini se da je kapacitet za 'pool. Tranzicija iz glavnog igrača u manjem timu u igrača koji se bori za minutažu većem uglavnom neuspješno prolazi, ako uspije, uspije kod mlađih igrača. Sterlinga pod hitno treba poslati u teretanu, mislim da trenutno ne može dobiti duel ni protiv jednog defanzivca lige.
Sve u svemu lijepo je što se nastavlja niz bez poraza, a nadam se dosta ozbiljnijem pristupu protiv Southamptona i prije svega zdravom Coutinhu koji je otprilike 60% naših kreativnih kapaciteta. Nedostatak šansi u zadnja tri meča je alarmantan, nadam se da će se u tim vratiti ona lakoća igranja koju smo imali protiv Stokea.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 sep 2013, 23:12

Odlicna igra Swansea, a veliko hvala Shelveyu.
Skrtel odlicno odigrao, Sakho se jos uvijek navikava na brzinu premier lige, ali polako. Doci ce on na svoje.
I nakon ovog kola na vrhu tabele, nema veze, idemo dalje.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 sep 2013, 23:13

Svako od vas je dodavajući nešto napisao rezime ove utakmice, al' et.

Prvo poluvrijeme sasvim solidno, kontrola igre u gotovo cijelom prvom poluvremenu, zasluženo vodstvo.
Drugo poluvrijeme nigdje veze, od trkača gotovo svi (čast izuzecima) postali šetači, Sturridge zabio 4 gola i opalila ga kurcobolja :? , šeta nešto mrsko mu da potrči.Swansea nakon što je zabio za izjednačenje izdominirao, bod je zlata vrijedan za onakvu igru.Aspas se gubi strašno, fali njemu mnogo,mnogo utakmica da se privikne, pa bola' nije ti ovo Primera da možeš 5 sec. držati loptu okrećući se oko sebe ko levat...Ona polu-šansa na kraju, da je bio neki odlučniji igrač ono je mogao biti gol.Wisdom isto tako, znamo da je panj u napadu al' i u odbrani je danas bio loš, sreća što je Rodgers na vrijeme osjetio.Ipak, nemojte da osuđujete momka, mlad je učit će na greškama.Ostali solidni manje-više.

Zapravo, ono što je trenutno najbitnije je da Coutinhova povreda nije ozbiljnije prirode :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 16 sep 2013, 23:15

Believe je napisao/la:Momci su izgubili snagu u drugom poluvremenu.Swansea je za svakoga težak protivnik na Libertyu.Jednostavno nisu izdržali,snage je ponestalo.
Lucas četvrta utakmica,četvrti žuti karton. :lol:
Ode i Coutinho 3-4 sedmice.

Kakve dvije intervencije Chico Floresa sad na kraju. :shock:
prvo akrobatskim potezom izbija Sturridgeu loptu čistu koju je poslao Enrique.
A onda i ova intervencija na kraju.
Sve u svemu,nije ovo loše.Treba ići korak po korak.Iz,pa mogu slobodno reći,teškog rasporeda mi smo izvukli 3 pobjede i jedan remi.Sada slijede lakše utakmice.Naredne 3.Nadam se maksimalnih 9 bodova,ali ni 7 nije za odbacit.
nemoj mi toga,cuj 7 pa da prepustimo Arsenalu prvo mjesto.Idemo po 9 ,sa suarezom to mozemo sigurno idemo drzat celo do decembra pa onda lagano boriti se za top 4 8-)
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

redsKO
Kontakt:

Post Postao/la redsKO » 16 sep 2013, 23:16

Imali smo 3 boda, uz prisebniju zavrsnicu Stu-a glavom za 3-1, ali dobro.

Meni vise brine igra, jel dio taktike da se povucemo ili stvarno protivnik igra tako dobro presing, pogotovo u drug pol.

S Suarezom, Glenom, Aggerom smo puno jaci, ovo za sad je esktra odlicno, ipak smo prvi :D

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 16 sep 2013, 23:19

redsKO je napisao/la:Imali smo 3 boda, uz prisebniju zavrsnicu Stu-a glavom za 3-1, ali dobro.

Meni vise brine igra, jel dio taktike da se povucemo ili stvarno protivnik igra tako dobro presing, pogotovo u drug pol.

S Suarezom, Glenom, Aggerom smo puno jaci, ovo za sad je esktra odlicno, ipak smo prvi :D
Prilika Staridza je bila za 2-1 ,ne 3-1-

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 sep 2013, 23:27

Suarez se vraca protiv Sotona jel' tako? Neugodno je ovo gostovanje fakat... Idalje smo prvi :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 sep 2013, 23:29

Edin TM87 je napisao/la:Suarez se vraca protiv Sotona jel' tako? Neugodno je ovo gostovanje fakat... Idalje smo prvi :)
Ne, nego protiv Utd u kupu one tamo srede. Bez Suareza na Soton...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 sep 2013, 23:30

JAO Džondže, nevjerujem znaci hahahahahhaahah 3 asistencije covjek danas upisao, i jedan gol :o

Dobar Moses, veoma dobar.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 16 sep 2013, 23:40

Zabrinjava me ova bezidejnost iskreno da kazem.Cou izasao i sad niko ne zna lopte da doda pa presmjesno,ovak Bayern ne dominira nekog prosjecnog budesligasa,no ajde et' bod mozemo biti zadovoljni sa obzirom kakvu igru smo pruzili.
"You'll Never Walk Alone"

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 16 sep 2013, 23:52

Samo da Kutinjo bude ok! Kad je on izasao vidjelo se da ne mozemo sastaviti dva pasa. Srramota da nas Svonsi onako izdominira u 2 pol al et... idemo dalje pa sta bude.
Sve u svemu dobro je, prvi smo i treba nastaviti borbu za titulu pa cemo biti u top 4 :)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], L-Train i 4 gosta.